Stephen Ehrlich säger att försäljningen av krypto är en spontan reaktion

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner… read more.
on nov 28, 2021
  • Per Ehrlich, den nuvarande försäljningen på kryptomarknaden är ett kortsiktigt drag.
  • Ehrlich hävdar att nedgången har erbjudit investerare en chans att investera i ledande krypto.
  • Voyager Digitals VD tror att fler kommer att ta till sig krypto under julen.

Voyager Digitals grundare och vd Stephen Ehrlich tror att krypteringsmarknadens svacka är ett knä på vad som händer på marknaden. Han delade sina åsikter om marknadens prestanda under en intervju den 6 november och noterade att den nuvarande försäljningen är ett kortsiktigt drag. Han tillade att Voyager-plattformsinvesterare har sett investerare fortsätta köpa krypto trots björnmarknaden.

I intervjun sa Ehrlich att Voyager Digital-investerare köpte nedgångar i digitala tillgångar som Cardano (ADA/USD), Decentraland (MANA/USD), Voyager-plattformstoken, Solana (SOL/USD), Avalanche (AVAX/USD) också som ledande krypto som Bitcoin (BTC/USD) och Ethereum (ETH/USD). Ehrlich förklarade varför investerare injicerade pengar i sådana mynt trots gårdagens krasch, och sa att de är solida plattformar på lång sikt.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Han uppmuntrade människor att köpa krypto och sa att den nuvarande nedgången erbjuder en möjlighet att investera i ledande mynt. Ehrlich tillade att kryptoutrymmet har en hel del inflytande, särskilt bland institutionella investerare. Men detaljinvesterare köper alltmer BTC och andra krypto utan hävstång.

Enligt honom kommer dessa investeringar att se kryptomarknaden återhämta sig precis som den gjorde för sex veckor sedan efter en krasch som utlöstes av Kinas kryptoförbud. Han tror dock att kryptoutrymmet kan ta lite längre tid för att iscensätta en comeback.

Kryptoantagandet ökar

Trots att den funnits i mer än ett decennium sa Ehrlich att kryptomarknaden fortfarande är volatil och försöker etablera sig. Liksom andra kryptoförespråkare tror han att mer tillväxt kommer att hjälpa kryptorymden att avskaffa sin volatilitet.

Voyager Digitals grundare tillade att kryptoutrymmet skulle få mer adoption under julsäsongen, med folk som diskuterade det under Thanksgiving-middagar.

Ehrlich kommenterade också framstegen med Voyager-betalkortet och sa att Voyager Digital har haft enorma mängder registreringar och att företaget nästan är redo att lansera kortet. Han berättade att kortet för närvarande är i förhandsregistreringsfasen och att över 20% av företagets kunder redan har registrerat sig.

Utöver detta avslöjade han att Voyager Digital förvärvade det Europabaserade betalningsföretaget Coinify, som har sett en enorm mängd aktivitet under den senaste veckan när folk förbereder sig för att köpa varor genom krypto inför festligheterna.

Medan han medger att Voyager-betalkortet kommer att förenkla utgifterna för krypto, noterade Ehrlich att människor för närvarande använder företagets betalningsskenor i stor utsträckning.

Ehrlichs intervju kom efter att BTC tappade cirka 7% av sitt värde i går och handlades så lågt som $53 569,76. I skrivande stund har myntet återvunnit några av dessa förluster för att handlas till $54 679,32.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money