Frågor och svar med Pauline Shangett, CBDO på ChangeNOW

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on nov 29, 2021
  • ChangeNOW lågavgiftspolicy för alla dess produkter och tjänster gynnar alla
  • Exchange hoppas nå en milstolpe på 300 tillgångar inom en snar framtid
  • NOW Tracker är en tjusig app som övervakar tillgångar på olika plånböcker som inte är förvaringsbara

ChangeNOW beskriver sig själv som ett gränslöst utbyte med ovanligt höga hastigheter: den genomsnittliga tiden för utbyte är cirka 5 minuter, och användare kan spåra framstegen på utbytessidan. De kan börja från mindre än $2 och byta så mycket krypto de vill – det finns ingen övre gräns.

Bland plattformens senaste prestationer är NOW Tracker utanför betastadiet, uppdatering av fasta priser och en milstolpe med 250 tillgångar som stöds. Andra inkluderar lanseringen av NOW Wallet och partnerskapet med Dash. De släppte nyligen en cashback-mekaniker, som är tillgänglig för registrerade kunder att tjäna pengar på sina växlingstransaktioner.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Invezz pratar med Pauline Shangitt, CBDO för börsen.

1. ChangeNOW erbjuder för närvarande obegränsade lån med 10% APR. Vad gör att du kan erbjuda en så lukrativ kurs på så bra villkor?

Innan vi rullar ut en ny produkt utvärderar vi noggrant projektets ekonomi och hittar en punkt där det kommer att bli break-even. ChangeNOW lågavgiftspolicy för alla dess produkter och tjänster gynnar alla och möjliggör stor åtkomst till ekosystemet för den största demografin. Vi behåller vår konkurrensfördel samtidigt som vi tillhandahåller den bästa upplevelsen för våra kunder.

När vi analyserade NOW Loans-ekonomin såg vi att vi inte skulle förlora om vi erbjuder en 10% APR. Som ni ser är projektet en framgång och det fungerar verkligen bra för oss och våra kunder. I grund och botten beräknade vi BEP utan att ta hänsyn till supervinster. Det kom inte som någon överraskning att det var kostnadseffektivt.

2. Du har nått en milstolpe med 250 tillgångar som stöds. Vilka är dina senast tillagda tillgångar och planerar du att erbjuda fler i framtiden?

Det är inte där vi stannar. Vi hoppas nå en milstolpe på 300 tillgångar på kort tid.

Vid tidpunkten för intervjun, HPB (High Performance Blockchain), POTS (Moonpot), СELO, PYR (Vulcan Forged PYR), CNS (Centric Swap), FLOKI (Floki Inu), TOMO (TomoChain), IOTX, PETG, TKO (Toko Token), TLM (Alien Worlds), SPS (Splintershards) och LEASH (Doge Killer) tillgångar har varit bland de senaste som listats på ChangeNOW.

Som du kan se fokuserar vi för närvarande mest på att lista DeFi-tillgångar eftersom branschen är på uppgång. Ändå fortsätter vi att arbeta med olika listor, med tanke på intresset och efterfrågan från vårt samhälle.

Du kan alltid kolla in de senaste tillgångarna som stöds på vår dedikerade Telegram-kanal.

3. Kan du ge en kort sammanfattning av resultaten av betatestning av ChangeNOWs alldeles egna app för spårning av kryptoportföljer – NOW Tracker?

NOW Tracker är en snygg app med den välbehövliga funktionen att övervaka tillgångar på olika plånböcker som inte är förvaringsbara. Det är säkert att använda, med all information lagrad på en kunds enhet. Så, NOW Tracker rider högt bland dem som värdesätter integritet.

Vi fortsätter att förbättra det varje dag, med fokus på bekvämlighet och integritet. Snart planerar vi att utöka appens funktionalitet och attrahera fler kunder genom att integrera kryptobörser. Det senaste fallet här är att vi precis har lagt till Kraken och Coinbase till listan över stödda utbyten.

4. ChangeNOW har precis släppt NOW-plånboken, en kryptoplånbok utan förvarsskydd som garanterar integritet och säkerhet. Hur gör den detta?

Den icke-förvarande plånboken är enkel och säker. I sin kärna är ChangeNOW Wallet ett gränssnitt för privata plånböcker för att interagera med blockchain. Endast kunden kan komma åt sina tillgångar eftersom data lagras på deras enhet. Vi samlar inte in personlig information. Våra partners som behandlar fiat-transaktioner kan dock ha andra krav.

Community-medlemmar får en möjlighet att skicka in idéer för den funktion de vill se i sina plånböcker. Vårt ekosystem erbjuder potentialen att tjäna de flesta av kundens behov av kryptotillgångshantering, och denna fantastiska och efterlängtade produkt är ett väsentligt komplement till hela infrastrukturen.

Plånboken kommer att vara en enda produkt för kunder att byta, hantera och skicka kryptotillgångar utan att lämna appen.

5. Vilken typ av kunder kommer denna produkt att tilltala? Har du en specifik målgrupp i åtanke?

Jag kommer inte att gå in på detaljer om kön, ålder, inkomst och sånt. För att uttrycka det i ett nötskal är vår kund den som letar efter ett enkelt och säkert sätt att starta sin kryptoresa. Vår kund vill byta sin kryptovaluta utan att behöva registrera sig. Vår kund vill prova att köpa digitala valutor med fiat-pengar. De växer sin ekonomiska kunskap och undrar hur kryptomarknaden fungerar. En annan kategori representeras av de som vet, som har tillräckligt med erfarenhet för att se skillnaden mellan en skum produkt och en pålitlig enhet och använda våra produkter medvetet.

I vid bemärkelse är vår kund vem som helst utom en härdad kryptoskeptiker. Naturligtvis är våra produkter och tjänster tillgängliga för alla. Men vårt hjärta ligger hos dem som tror att kryptobaserade investeringar är en satsning värd att ta.

Så, NOW-plånboken riktar sig till både nybörjare och kryptoveteraner. Det har ett mycket brett utbud av fördelar, men dess viktigaste USP är dess integration i NOW-ekosystemet. Som jag redan har sagt, är vårt mål att bygga ett enda ekosystem för alla våra kunders kryptobehov. NOW Wallet är en språngbräda till detta mål, medan det befintliga ekosystemet är en USP för nya kunder.

6. Kan du ge några detaljer kring implementeringen av cashback-funktionen som du planerar att erbjuda?

Cashback-mekanikern har nyligen släppts. Det är tillgängligt för registrerade kunder att tjäna pengar på sina växlingstransaktioner. De får 0,1% av varje swap, med beloppet som samlats in i våra inhemska NOW-tokens. Fullständig information om cashback-fördelningen finns tillgänglig på kundens personliga konto på ChangeNOW-webbplatsen. Det finns också en inbyggd kalkylator för att se hur mycket cashback kunder kan tjäna på sina börser.

7. ChangeNOW arbetar för närvarande på ett samarbete med Dash. Vad syftar det till? Varför valde du just Dash?

Vi delar gemensamma värderingar med Dash. Snabba transaktioner och ekonomisk frihet är avgörande. Kundernas exponering för krypto är också viktig. I alla kampanjer, inklusive Dash-kampanjen, vill vi uppmuntra människor att engagera sig med kryptotillgångar. Vi vill att kryptoinnehavare ska veta att de inte ska vara rädda för att hantera sina tillgångar och att det finns ett enkelt, bekvämt och säkert sätt att göra det.

Vi planerar något riktigt intressant. Vi lanserar en sprint nästa vecka där kunder som gör den snabbaste Dash-transaktionen kommer att få Dash-mynt till ett värde av 100 USD varannan dag. Det kommer också att hållas ett maraton på en vecka där vi ger bort $500 i Dash till kunder som gör flest Dash TX på ChangeNOW-plattformen. Vi kommer att tillhandahålla en speciell kampanjkod med ett förbättrat pris på alla Dash-transaktioner under utlottningarna. Följ vårt Twitter-konto för att inte missa starten på dessa fantastiska evenemang.

Bland andra viktiga saker som uppnåtts genom detta partnerskap finns Dashs kännetecken InstantSend. Det tillåter våra kunder att göra säkra och praktiskt taget omedelbara (inom 1-2 sekunder) Dash-transaktioner.

8. Föredrar du att lista vissa tillgångar på din plattform framför andra?

I det stora hela välkomnar vi alla tillgångar som klarar vår inre preliminära kontroll. Vi undersöker dess marknadsaktivitet, kapitalisering, teaminformation och utför några andra screeningkontroller. Vi söker en balans mellan att skydda våra kunder och att inte stå i vägen för nya tillgångar. Det är kärnan i alla ChangeNOWs policyer, och vår noteringspolicy är inget undantag.

9. Vilken typ av tillgångar vill sökande oftast registrera hos ChangeNOW?

När DeFi har ett ögonblick har DeFi-tokensapplikationer varit bland de oftast listade nyligen. Jag kan säga att tillgångar ganska ofta hyper kraftigt i ögonblicket av gemenskapsförfrågningar, som var fallet med Shiba. Ändå är våra främsta prioriteringar efterfrågan bland våra gemenskapsmedlemmar och våra tjänsters rykte. Varje noteringsförfrågan utvärderas i första hand genom dessa två aspekter.

10. Du har sagt att ChangeNOW arbetar med utveckling av B2B-sektorn. Vad innebär detta?

Även om vi ser ut som ett utbytesföretag på ytan, kommer uppmärksamma besökare på vår webbplats att märka att vi även erbjuder API-lösningar. Våra kunder är olika plånböcker med in-app exchange funktionalitet och börser som Simple Swap. Vi erbjuder även betalningssystem som NOWPayments som tillåter våra kunders kunder att acceptera kryptobetalningar.

Och jag tror att vi kan dra undan gardinen lite exklusivt för Invezz-publiken. Vi planerar att få fotfäste på den globala mäklararenan och kommer snart att skapa en likviditetsleverantör och en mäklare. Håll utkik för att vara först med att få uppdateringarna.

11. Finns det något mer du skulle vilja dela med vår publik?

Vid det här laget skulle jag vilja säga att oavsett om du är en nykomling eller en gammal hand på kryptohandel så välkomnar vi på ChangeNOW dig med öppna armar. Vi samlar det bästa av kryptoprodukter och tjänster under ett och samma tak, och försöker ständigt förbättra vårt ekosystem och förnya för att du ska få den bästa möjliga kryptoupplevelsen.

Som en sista anmärkning har vi förberett en speciell kampanjkod F665FD7872B2 som Invezz-communityt kan använda på vår plattform för att få 0,2% rabatt på handel till och med den 13 december 2021.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money