Shiba Inu (SHIB) listas på Kraken

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… Läs mer.
on nov 30, 2021
  • Den stora kryptobörsen Kraken har precis listat Shiba Inu (SHIB).
  • Det populära meme-myntet har sett en kraftig prishöjning under de senaste 24 timmarna på grund av noteringen.
  • SHIB-insättningar var live sedan den 29 november, medan handeln förväntas starta idag, den 30 november.

Shiba Inu (SHIB/USD) meme-mynts erövring av kryptoindustrin fortsätter, denna gång med ytterligare en stor notering. Enligt dess senaste tillkännagivande lade kryptovalutabörsen Kraken just till token med insättningar som redan är möjliga, och med handel som börjar idag, den 30 november.

Kraken lägger till SHIB, handel börjar idag

Shiba Inu har exploderat under de senaste månaderna, till och med överträffat Dogecoin (DOGE/USD) vid ett tillfälle. Myntet sitter för närvarande precis under DOGE, och strax utanför de 10 största krypton efter börsvärde. Medan DOGE är den 10:e största med ett börsvärde på 28,6 miljarder dollar, ligger SHIB strax under som 11:e störst och har ett börsvärde på 26,2 miljarder dollar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

När myntet blev noterat på Krakens börs, skjuter SHIB i höjden med 22,84% under de senaste 24 timmarna, med en ökning med 11,23% per vecka. Om ökningen fortsätter kan DOGE hamna som den som skjuts ut från topp 10-listan inom de närmaste dagarna.

Krakens tillkännagivande avslöjade att SHIB-finansiering redan är live och att handel kommer att starta senare idag, den 30 november. När det väl gör det kommer Kraken att möjliggöra orderinmatning och exekvering, och statussidan kommer att ge de nya uppdateringarna som kommer att meddela början.

När det gäller insättningar kräver de för närvarande 20 bekräftelser, vilket bör ta cirka 5 minuter. Användare kan lägga till SHIB till sitt Kraken-konto genom att navigera till Finansiering, välja en tillgång och sedan klicka på knappen Insättning. För närvarande är den minsta insättningen 373 000 SHIB.

Kraken noterade också att mememyntet kommer att paras mot USD och EUR, med ett handelsminimum på 50 000 SHIB.

Kraken planerar att stödja SHIB på Kraken och Kraken Terminal, men Kraken Futures och Margin Trading kommer inte att vara tillgängliga just nu. Huruvida utbytet kan komma att förändra detta i framtiden återstår att se. Och naturligtvis bekräftade Kraken att den alltid letar efter nya tillgångar att lägga till sin lista, även om den kommer att hålla fast vid sin policy att inte avslöja detaljer förrän strax före lanseringen.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money