Cardano-baserade DEX och AMM DOEX lanserar offentlig försäljning på Kick.io

By: Daniela Kirova
on dec 3, 2021
  • Cardano-exklusiva DEX:er är avgörande för framtiden för decentraliserad finans
  • DOEX syftar till att skapa ett verkligt decentraliserat, gemenskapsdrivet protokoll
  • DOEX-token kommer att ge användare möjligheten att rösta och delta i plattformsstyrning

Do.Exchange (DOEX), en Cardano-baserad DEX med ett AMM-protokoll, valde startplattan KICK.IO för sin offentliga försäljning. DEX kommer att möjliggöra effektiva och förtroendelösa transaktioner mellan marknadsdeltagare genom att använda självupprätthållande smarta kontrakt, vilket ger den välbehövliga likviditeten inom ekosystemet Cardano (ADA/USD).

Cardano: framtidens blockchain?

Det råder ingen tvekan för DOEX att Cardano är framtidens blockchain enligt deras pressmeddelande, rapporterat av CoinFi. Oavsett detta faktum känner de att det är nödvändigt att skapa infrastruktur runt denna blockchain för att göra denna framtid till verklighet. Enligt DEX är Cardano-exklusiva DEX avgörande för framtiden för decentraliserad finans av denna anledning.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

DOEX-teamet kommenterade projektet enligt följande:

Vår vision är att bli den första Cardano-baserade DEX, som säkerställer interoperabilitet över kedjor och möjliggör sömlöst utbyte av tokens både på Cardano blockchain och andra som Ethereum via en idiotsäker bro eller omvandlare. Detta är en del av vår utökade vision om att lägga en solid bakgrund för utökade affärs- och expansionsmöjligheter. Vårt långsiktiga mål är att vara en enda kontaktpunkt för DeFi-tjänster på Cardano-blockkedjan, inklusive, men inte begränsat till, insats och tillgångsförvaltning.

DOEX för att skapa decentraliserat, community-drivet protokoll

DOEX skiljer sig från de flesta DEX genom att det syftar till att skapa ett verkligt decentraliserat, gemenskapsdrivet protokoll, som ger alla tokeninnehavare rösträtt och ger användare möjlighet att dra full nytta av DOEX-tokens kapacitet. Dessutom kommer användare att kunna vägleda plattformsförändringarna.

Användning av den mångsidiga DOEX-token

DOEX-tokenet kommer att ge användare möjligheten att rösta och delta i plattformsstyrning och uppmuntra dem att betala swapavgifter, slipavgifter och andra avgifter. De kommer också att delta i en likviditetspool och betala belöningar till likviditetsleverantörer.

DOEX genomgick en mycket framgångsrik finansieringsrunda

Efter en mycket framgångsrik inledande finansieringsrunda planerar Cardano-baserade DEX en stor expansion inom en snar framtid. Målet är att nå strategiska partnerskap med ledande institutionella intressenter och letar efter långsiktiga investerare. Det är också intresserad av etablerade blockchain-projekt för att underlätta massadoption.

Om KICK.IO

KICK.IO är en Cardano-baserad insamlingsplattform och projektaccelerator, designad för att tillhandahålla transparenta, effektiva och helt decentraliserade crowdfunding-tjänster. KICK.IO kommer att mogna till en hörnsten i det nya Cardano-dominerade DeFi-landskapet, och bli platsen där Cardanos omfattande community kan samlas för att finansiera projekt som kännetecknas av den enorma potentialen för framtida framgång.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money