BitTorrent (BTT) gör små vinster eftersom 28% av BTTOLD-tokentillgången bränns

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali är en nyhetsreporter på Invezz som täcker kryptovalutamarknaderna och blockchain-industrin. Han har åtta års erfarenhet av att skriva… Läs mer.
on jan 5, 2022
  • BitTorrent har försökt göra ett hausseartat rally under de senaste 24 timmarna.
  • Vinsterna är dock inte stora med tanke på det baisseartade trycket på den bredare marknaden.
  • Detta kommer när nätverket meddelade att 28% av det totala utbudet av BTTOLD-tokens har bränts.

Det baisseartade trycket över kryptomarknaden har inte hindrat vissa altcoins från att försöka en prisåterhämtning. Bland de tokens som har överträffat marknaden är BitTorrent (BTT/USD), som har ökat något under det senaste dygnet.

I skrivande stund handlades BTT för 0,00305 USD, vilket motsvarar en vinst på 2,1% under de senaste 24 timmarna. Detta kommer när majoriteten av marknaden faller eller konsolideras.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

BTT försöker en breakout

Under den senaste veckan har BTT ökat med tvåsiffriga siffror, och dess veckouppgångar ligger nu på cirka 15%. Hausse kommer från köparstöd, med tanke på att resten av marknaden är på en nedåtgående trend.

Under de senaste 24 timmarna är den högsta nivån som BTT uppnått $0,00316. Motståndsnivån ligger för närvarande på $0,00310, vilket kan brytas ut om köparna fortsätter att samla på sig fler tokens.

Även om BTT misslyckades med att återta sin all-time high 2021, visar den nuvarande utvecklingen på marknaden ett löfte om att detta ska hända igen. Detta kommer dock bara att uppnås om de hausseartade vinsterna bibehålls. En stark uppåtgående trend mot rekordnivåerna kommer att skapas med både marknadsstöd och köparstöd.

På minussidan kan BTT också misslyckas i sitt försök till prisåterhämtning, i vilket fall det kan radera de veckovisa uppgångarna. Som sådan kan token vara på väg mot den lägre stödnivån på $0,0029. Sedan början av december har BTT misslyckats med att göra några anmärkningsvärda vinster, vilket visar starkt beroende av marknadsstöd; Om marknaden inte lyckas återhämta sig kan BTT följaktligen dra sig tillbaka till en nedåtgående trend.

28% av BTTOLD-tokens brändes

Sedan redenomineringsplanen infördes har BitTorrent-nätverket haft en hausseartad uppgång. Redenomineringsplanen syftar till att utöka BitTorrent-nätverket genom en lansering av ett huvudnät. Lanseringen av BitTorrent mainnet försöker bränna BTTOLD-tokens som kommer att ersättas av nya BTT-tokens. BitTorrent-nätverket meddelade nyligen att 28% av hela utbudet av BTTOLD-tokens har bränts. Detta återspeglar en stor framgång i redenomineringsplanen. Att byta ut de gamla BTT-tokenen mot de nya pågår fortfarande.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com
9.3/10