Ad

Cardano (ADA) testar nästan $1-motståndet när kryptomarknaden återhämtar sig

Av:
Mar 1, 2022
Listen
  • Priset på Cardano tittar för närvarande på nyckelmotståndsnivån $1.
  • När denna nivå har passerats kommer det kortsiktiga prismålet för ADA att vara 1,30 USD.
  • Cardanos återhämtning kommer efter en hausseartad trend över kryptomarknaden, med det globala marknadsvärdet.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priset på Cardano (ADA/USD) är för närvarande på ett hausseartat rally utlöst av återhämtningen över den bredare kryptovalutamarknaden. Det senaste ADA-rallyt kommer efter flera veckors ADA-handel på anmärkningsvärda låga nivåer.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Cardanos pris visar nu tecken på en förestående vändning, och det kan nu stiga mot $1 om köparstödet fortsätter att ackumuleras.

Ögon på $1

Copy link to section

I skrivande stund handlades Cardano för $0,965 efter en vinst på 11,3% på 24 timmar. Prisindikatorerna visar att priset kan göra en trendvändning och $2-nivån kan snart nås.

Cardanos prisrörelse kan analyseras med Ganns samtida analys. Priset på ADA ligger nu på 180-dagarscykeln, och enligt Gann-analysen kan priset prissättas för en överhängande vändning när det väl är i denna cykel.

Cardano nådde en rekordnivå på 3,09 $ den 2 september 2021, och den 1 mars kommer priset på ADA att ha genomfört en 180-dagarscykel. Om Gann-analysen beaktas kan detta vara början på ett starkt korrigerande steg i ADA-priserna.

ADA ser nu ut att vara extremt översålt på grund av den senaste lågkonjunkturen på marknaden som har varat under de senaste månaderna. Det första målet som de nuvarande tjurarna kommer att sätta är $1. Om priset på ADA går över 1 USD, kommer nästa mål att sättas till 1,30 USD. Sådana tjurar kommer att triggas av köptrycket och marknadsstödet som för närvarande är starkt. Under de senaste 24 timmarna har det globala marknadsvärdet för kryptovaluta ökat med 11,2%, vilket är ett positivt tecken på att ADA pressar sig uppåt.

Marknadstrenden kan vända

Copy link to section

Även om den senaste uppåtgående trenden har utlöst uppgångar över kryptodiagrammen, finns det fortfarande en möjlighet att ADA också kan sjunka och gå till tidigare låga nivåer. Björnmarknaden kan orsakas av geopolitiska spänningar och de hotande kryptoreglerna i Europeiska unionen.

Om trenden över den bredare kryptovalutamarknaden vänder, kommer ADA att testa den lägre stödnivån på $0,92. Om prisnedgången fortsätter kan bottennoteringarna på 0,75 $ också testas.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Cardano Kryptovaluta