Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Melon (MLN) prisanalys för september 2022

Av:
Aug 30, 2022
Listen
  • Melon (MLN) är den inhemska kryptovalutan för Enzyme Finance
  • MLN är fortfarande under press
  • Den nuvarande stödnivån är $20

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Melon (MLN) förblir under tryck; priset på denna kryptovaluta sjönk från $33,79 till $22,54 sedan den 12 augusti 2022, och det nuvarande priset ligger på $22,73.

Melon (MLN) är den inhemska kryptovalutan för Enzyme Finance

Copy link to section

Melon (MLN) är den inhemska kryptovalutan för Enzyme Finance: en decentraliserad plattform för förvaltning av tillgångar byggd på Ethereum-blockkedjan som gör att du alltid kan behålla vårdnaden om dina tillgångar.

Enzyme Finance byggdes av Melonport, ett privat företag som grundades 2016, och 2019, efter att ha levererat den första versionen av Enzyme Finance-protokollet, upplöstes Melonport och överförde sin ledning till Melon Council, en decentraliserad autonom organisation (DAO).

Enzyme Finance syftar till att decentralisera traditionell tillgångsförvaltning, och genom att använda Enzyme Smart Vaults kan användare bygga, skala och tjäna pengar på investeringsstrategier som använder de senaste innovationerna inom decentraliserad finans.

  • Save

På grund av att Enzyme Finance är byggd på Ethereum-blockkedjan, betalas avgifter för transaktioner i ETH, och dessa avgifter täcker kostnaden för att använda Ethereums datorkraft och Enzymes mjukvara.

MLN-kryptovalutan används för att utföra fondverksamhet, och enligt teamet bakom detta projekt sänker den inträdesbarriärerna för tillgångsförvaltning, vilket öppnar åtkomst för fler globala konsumenter.

MLN-kryptovalutan används också för att rösta om protokollets mjukvarupolicyer, och det är viktigt att säga att totalt 1 250 000 MLN-mynt skapades och distribuerades under bidragsperioden, och varje år präglas ett fast belopp på 300 600 MLN. Enzyme Finance lade till:

Eftersom nätverksavgifter betalas i ETH, konverterar DAO den insamlade ETH till MLN och bränner mynten, vilket effektivt tar bort dem från cirkulation. Detta skapar press uppåt på priset och kan göra MLN-mynt mer värdefulla på lång sikt.

Björnar har kontroll över MLN

Copy link to section

De senaste tre veckorna har varit extremt taffliga för kryptovalutamarknaden; Kryptovalutor har drabbats av tung försäljning på grund av hökaktiga signaler från centralbanker, och investerare är oroliga för att en aggressiv penningpolitik kan orsaka en ännu större försäljning.

  • Save
Datakälla: tradingview.com

Melon (MLN) har försvagats från sina senaste toppnivåer över $33, och det kan ta lång tid för priserna att se någon större återhämtning. Risken för ytterligare nedgångar är fortfarande inte över, den nuvarande stödnivån ligger på $20, och om priset bryter det kan nästa kursmål vara på $17.

Å andra sidan, om priset hoppar över motståndet på $40, har vi en öppen väg till $50.

Sammanfattning

Copy link to section

Kryptovalutamarknaden tappar i värde denna tisdag, Bitcoin handlas igen under 20 000 dollar, och investerare är oroliga för att en aggressiv penningpolitik från den amerikanska centralbanken kan orsaka en ännu större försäljning. Melon (MLN) handlas för närvarande med mer än 75% rabatt från sina 2022 toppar, och om du bestämmer dig för att köpa denna kryptovaluta i september bör du tänka på att priset kan försvagas ännu mer.

  • Save
  • Save