Cloudzys resa mot att göra en globaliserad VPS-tjänst till verklighet

Av:
nov 16, 2022
Listen to this article
  • Cloudzy är ett VPS-tjänsteföretag baserat i New York
  • Företaget tillkännagav nya betalningsalternativ för kryptovaluta
  • Hannan Nozari säger att beslutet att "upprätthålla vår ansträngning att förbli en uppdaterad verksamhet"

Teknikutvecklingen fortsätter att göra livet för människor runt om i världen enklare och effektivare. Denna lyx kommer dock inte utan sitt pris.

Den kanske största uppoffringen som onlineanvändare gör varje dag genom att logga in på sina favorittjänster online och sociala medieplattformar är deras rätt till integritet. Integritet är en grundläggande del av alla människors rättigheter och privilegier.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Det verkar som att en hel del stora teknikföretag verkar misslyckas med att utöka denna förståelse till sitt onlineprotokoll. Cloudzy förstår att även om många användare helt enkelt inte bryr sig, så gör många andra det.

Som en produkt för alla är Cloudzy skyldig att återställa integriteten för sina användare. Ursprungligen antogs plattformar som Perfect Money för att göra det möjligt för våra kunder som söker anonymitet att betala konventionellt men anonymt. Men påverkad av känslan att detta kan förbättras, går Cloudzy in på en väg att tillhandahålla helt anonyma betalningsalternativ med hjälp av några av de ledande sekretessmynten som dominerar rubriker i kryptovaluta.

Cloudzy har tillhandahållit banbrytande VPS-tjänster sedan 2008 och är baserat i Brooklyn, New York. Utöver deras anslutningslatens, anti-DDoS säkra servrar skräddarsydda VPS-paket, erbjuder Cloudzy också helt anonyma VPS-servrar, både med kryptovalutor och tjänster som Perfect Money.

De viktigaste valutorna som kommer att hjälpa oss i denna strävan, som Monero, Dash och Z-Cash sekretessmynt, har alla tidigare implementerats i Cloudzy som betalningsalternativ. Vad Cloudzy gör nu är att förbättra dessa alternativ med bättre betalningsgateways, samt leta efter bättre alternativ för våra kunder att betala anonymt i framtiden.

Prioritera integritet online

Cloudzy förstår och ägnar sig åt det yttersta behovet av sekretess och anonymitet online.

Företaget lovar att aktivt se upp för denna avgörande rättighet för sin kundbas. Detta kommer att göras genom att förbättra befintliga alternativ och se till att implementera nyare alternativ som teknikvärlden erbjuder dem i framtiden.

Behovet av anonymitet och integritet var känt för Cloudzys grundande kohort så tidigt som 2008. Genom åren hade medlemmar av RouterHosting och sedan Cloudzy många affärs- och icke-affärsmässiga, personliga erfarenheter som befäste deras tro på det yttersta behovet av sekretess online och rätt till anonymitet.

Därför hade RouterHosting, numera Cloudzy, alltid integritet och anonymitet i onlinevärlden i åtanke som en hörnsten i sin affärsmodell, så att andra användare inte skulle behöva gå igenom vad Cloudzy gjorde.

Redan före uppkomsten av kryptovalutor implementerades alternativ som Perfect Money för att underlätta anonym betalning. Cloudzy är stolta över att kunna tillkännage den fullständiga implementeringen och förbättringen av dessa betalningsalternativ och lösningar för kryptovaluta eftersom de inte bara representerar en förenkling av tjänster för deras användarbas utan också en återspegling av Cloudzys intraorganisatoriska övertygelser och principer.

VD: ”upprätthålla vår ansträngning att förbli en uppdaterad verksamhet”

Hannan Nozari är grundare och nuvarande VD för Cloudzy, och han hade också några ord att dela om möjligheten till anonymitet på webben och Cloudzys inställning till saken:

Under en lång tid kände jag att den genomsnittliga användarens medel för anonym betalning och integritet på nätet minskade. Även om detta är sant, så finns det tack och lov också massor av riktigt underbara tekniker som banar väg för att underlätta anonym betalning online och användarnas integritet. Jag känner att utöver att lägga till och stärka våra kryptobetalningsalternativ, handlar det här steget också om att behålla vår ansträngning att förbli en uppdaterad verksamhet som integrerar nya användbara tekniker, för att både främja dessa tekniker och hjälpa vår användarbas att skydda deras integritet. Jag är nöjd med vår första lista med integrerade valutor, och jag hoppas att vi snart kan lägga till andra alternativ som efterfrågas av användarbasen.”

Cloudzys implementering av helt anonyma betalningslösningar är ett bra exempel för andra teknikföretag att följa. Med tillräckligt många teknikföretag som gör detsamma, kommer detta att sätta tonen för den stora tekniken att också använda dessa medel och avsluta valutakompromissen om integritet i onlinevärlden.