Ethereum Classic fortsätter att sjunka i värde, medan Metacade (MCADE) verkar vara det nästa stora investeringsalternativet år 2023

Av:
nov 24, 2022
Listen to this article
  • Ethereum vs Ethereum Classic who is the best?
  • Metacade the new star in the crypto world, can it beat the top crypto currencies?
  • MCADE could be the next big investment opportunity 2023?

Om du har varit verksam på marknaden för kryptovalutor under en längre tid behöver vi inte förklara att den blir mer och mer fylld för varje dag som går. För alla originella idéer som lanseras skapas hundratals copycats – och det är ingen lätt uppgift att filtrera guldet från sanden.

I dag ska vi utforska Ethereum Classic och huruvida den kanske redan gjort sitt, men vi ska också titta på en ny investeringsmöjlighet som heter Metacade – som mycket väl skulle kunna forma sig till att bli nästa stora investeringsmöjlighet år 2023.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Ethereum vs Ethereum Classic

En sak som många investerare har gemensamt är att de inte alltid gör den korrekta marknadsundersökning som krävs för att veta och förstå vad de handlar med. Detta gäller för alla investeringsområden, men verkar särskilt sant när det gäller kryptovaluta. Du måste se till att du noggrant beräknar risken för varje investeringsmöjlighet. 

Ethereum (ETH) är en av de mest kända kryptovalutorna och är den näst största när det gäller marknadskapital. Även om de har liknande namn är Ethereum (ETH) en separat enhet från Ethereum Classic (ETC). Som sådana är Ethereum och Ethereum Classic två separata tillgångar och investeringsmöjligheter – men vad skiljer dem åt?

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic är identiskt med det ursprungliga nätverket Ethereum som skapades 2015. Faktum är att den nuvarande versionen av Ethereum (ETH) inte skiljer sig särskilt mycket från Ethereum Classic. På grund av ett intrång, och en efterföljande stöld som skedde i blockchain, splittrades dock myntet – och de två är nu oberoende av varandra.

Varumärket patenterades sedan till den uppdaterade versionen som nu kallas Ethereum, och det äldre nätverket fortsatte att fungera, men under det nya namnet Ethereum Classic. Idag har Ethereum (ETH) en enorm handelsvolym och ligger på andra plats på kryptovaluta-topplistorna när det gäller marknadsvolym. Som investeringsmöjlighet visade den sig vara en av de bästa tillgångarna under det senaste decenniet.

I april 2020 handlades Ethereum till cirka 150 dollar. Arton månader senare, i november 2021, under prishöjningen, översteg priset 4 000 dollar, en fantastisk siffra. Det har dock sedan dess fallit under detta och handlas idag till ett betydligt lägre pris. Samma sak gäller för Ethereum Classic. Under prishöjningen nådde den sin topp på över 120 dollar. I dag handlas Ethereum Classic till cirka 23 dollar och uppfyller inte riktigt kriterierna för en stark investeringsmöjlighet.

Detta beror på att fler människor känner till och föredrar det huvudsakliga nätverket Ethereum, som har en mycket större handelsvolym än Ethereum Classic. 

Vad är Metacade (MCADE)?

Om du vill komma in tidigt i en investering med hög potential är det här Metacade kommer in i bilden. För många av oss har gamla arkadspel en speciell plats i våra hjärtan. Spelen förändrades dock när världen blev alltmer digital och en del av den ursprungliga magin gick förlorad. Metacade är dock redo att återuppväcka denna nostalgi och ge tillbaka upplevelsen i ett onlineutrymme. Vissa kryptovaluta-tokens lägger tonvikten på specifika spel och har en enstaka token i spelet som du kan bryta (mining), samla eller använda. Metacade är däremot annorlunda än de andra.

Tanken bakom Metacade är att ge makten tillbaka till spelvärlden. Metacade är tänkt att bli en community-hubb som fokuserar på kryptospel. Det kommer att vara ett utrymme för spelare, kryptoinvesterare och Web3 entusiaster att ansluta sig till varandra och samarbeta i projekt. Dessutom kommer Metacade att vara ett utrymme där spelare kan hitta P2E spel och tjäna medan de spelar.

På Metacade plattformen kan du gå igenom arkadvåningen och titta på de många spel som erbjuds. Du kan också bara hänga där mer avslappnat och spela olika typer av olika arkadspel under samma session.

Du tar i princip arkadupplevelsen och fördjupar dig i en digital kopia, vilket skapar en helt annan upplevelse än de spelupplevelser på nätet som folk är så vana vid. Vi tror att det här projektet har en enorm potential.

Varför Metacade är en bra investering

Om du letar efter en annan typ av investeringsmöjlighet kan du fortfarande hitta dem i kryptovalutor. Visserligen är de mer sällsynta än de var för 7 eller 8 år sedan, men det betyder bara att du måste göra mer forskning och ha ett skarpt öga för att avgöra vilka digitala valutor som signalerar en bättre investering än andra. 

Att komma in på första bottenvåningen är ett av de bästa sätten att få ut pengar av en investering. Du vill inte börja investera i något först när Elon Musk har tweetat om det eller Bloomberg har gjort en specialartikel om det. Om du väntar så länge har chansen sannolikt redan passerat. Så när vi säger att du ska gå in på bottenvåningen menar vi att investera innan alla andra har staplat på och innan du ser något dyka upp dagligen i sociala medier.

Du kan delta i Metacade pre-sale här.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer inom minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com

9.3/10