Ad

MEME-MYNTS STORHETSTID ÄR HÄR

Memeinated animation

NÄSTA 100x PRE-SALE?

KÖP NU

Vilken krypto bör man köpa idag? Experter säger sitt om de 12 bästa kryptovalutorna att köpa just nu

Av:
Mar 13, 2023
Uppdaterad: Jun 20, 2023
Listen
 • Kryptomarknaden återhämtar sig från en hård kryptovinter.
 • Förhandsförsäljning av krypto kan vara utmärkta investeringsmöjligheter på grund av de låga priserna.
 • Chancer är en av de bästa kryptoförförsäljningarna att investera i nu.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Björnmarknaden 2022 gjorde att stora delar av kryptomarknaden fick det kämpigt, där inte bara stora prisnedgångar kom som resultat, utan även stora kollapser. Det blev tydligt att kryptovalutor mycket väl kan påverkas av tuffare globala ekonomiska förhållanden i stort. Men, under början av 2023 har man nu kunnat skönja en viss lättnad av dessa svåra förhållanden. Det gör att intresset för krypto ökar igen, och att det finns stor potential för att flera kryptovalutor – särskilt de som har haft det extra kämpigt under de senaste 12 månaderna – kan ge fin avkastning.

När marknadens återhämtning ser ut att vara precis runt hörnet har analytiker tagit fram en lista över marknadens 12 bästa kryptovalutor att köpa nu:

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

 • Chancer (CHANCER)
 • Shiba Memu (SHIBA MEMU)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • Binance Coin (BNB)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Filecoin (FIL)
 • Chainlink (LINK)
 • Ripple (XRP)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Shiba Inu (SHIB)

Chancer — Världens första decentraliserade app för bettingmarknader

Copy link to section

Vad är Chancer?

Copy link to section

Chancer är en ny blockkedjedriven app för bettingmarknader på Web3, som drivs med en decentraliserad strategi. Chancer skulle kunna kallas för en “bettingfacilitator”, inte ett bettinghus, som tillåter användare att skapa marknader med fokus på peer-to-peer (P2P). Dessa kan vara små, vänskapsfokuserade vad bland en liten grupp människor, eller enorma virala spel som att förutsäga Champions Leagues slutresultat, där massor av människor kan delta. Makten ligger verkligen i händerna på Chancers community eftersom det inte finns något bettinghus eller bookmakers inblandade; genom att ta bort mellanhanden strävar Chancer efter att göra betting mer rättvist och mer transparent.

Det är unikt att Chancer boostas av möjligheten att kommunicera i realtid, tack vare Google-drivna WebRTC. Fördelarna slutar dock inte där. Chancer tror på att belöna sina användare och kommer därför att erbjuda CHANCE-tokens bara för att de använder plattformen. Dessutom kommer projektet att tillhandahålla ett Share2Earn-system, insats och rabatterade avgifter.

Projektet har en välplanerad färdplan och massor av idéer som kommer att väcka alla investerares intressen. Chancer strävar efter att uppnå och upprätthålla verklig decentralisering och kommer att granskas av CertiK för att säkerställa detta. För att göra detta kommer Chancer att arbeta med insatsbevis som konsensusmekanism så att ingen enskild part kan ta kontroll över nätverket. Demokratisk styrning kommer att lämna över beslutsfattandet till plattformens användare.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

För full insyn kommer Chancers källkod att förbli öppen. För att säkerställa fullständig opartiskhet kommer Chancer inte att tillåta censur eller inblandning från någon enskild part.

Därför bör du överväga att investera i CHANCER

Copy link to section

CHANCER har verklig nytta bakom sig eftersom alla vad som görs på plattformen drivs av denna kryptovalut. Detta gör att krypton har potential att skjuta iväg i pris i framtiden, när denna ambitiösa plattform vinner dragkraft och popularitet. Allt som allt kan man säga att Chancers framtid ser extremt lovande ut. Betting- och spelindustrins omsättning uppgick till cirka 64 miljarder dollar 2022 och kommer bara att växa under de kommande åren. Det innebär att en investering i en kryptovaluta inom detta område kan vara ett smart drag för både investerare och spelare.

Risker med att investera i CHANCER

Copy link to section

Oavsett vilken ny kryptovaluta som man investerar i innebär det naturligtvis risker. Men med tanke på CHANCER:s användbarhet, dess unika erbjudande inom bettingbranschen och dess bredare tilltal till personer som vanligtvis inte spelar, kan man lugnt säga att en investering i CHANCER under sin pre-sale enligt många är en risk värd att ta.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Chancer, här <<<

Shiba Memu — Det heta nya meme-myntet med verklig nytta

Copy link to section

Vad är Shiba Memu?

Copy link to section

Shiba Memu är ett helt nytt meme-mynt i kryptorymden. Det är inte bara ett sött meme-mynt; det har verklig användbarhet, till skillnad från andra meme-mynt i rymden, som Dogecoin och Pepe. Shiba Memu kombinerar blockkedje- och AI-teknik för att generera innehållsmarknadsföring, och gör arbetet av 100 marknadsföringsbyråer samtidigt, vilket gör det till ett marknadsföringskraftverk. Shiba Memu lär sig av framgångsrika marknadsföringsstrategier, skriver sin egen PR och marknadsför sig över relevanta forum och sociala nätverk.

Shiba Memu kommer att kunna generera innehåll baserat på data som dess AI kontinuerligt analyserar, och publicera detta på flera onlineplattformar. Den kommer sedan att övervaka och analysera framgången för sina marknadsföringsinsatser och anpassa dem därefter, och ständigt lära sig och förbättra innehållet för att optimera resultaten. Den automatiska karaktären hos Shiba Memu innebär att det är en krypto med lågt underhåll, vilket gör den till den perfekta krypton för att tjäna en passiv inkomst.

Varför du bör överväga att investera i SHIBA MEMU

Copy link to section

Till skillnad från andra meme-mynt som förlitar sig på initial hype och sedan drastiskt tappar i värde, har SHIBA MEMU verklig användbarhet och kan revolutionera hur människor ser på marknadsföring. Den kan också hjälpa till med tidskrävande uppgifter, vilket gör att marknadsförare kan fokusera på andra tillväxtområden. Dess smarta utnyttjande av blockkedjan och AI-teknik gör den till ett långsiktigt perspektiv för alla meme-fans eller kryptoentusiaster, och investerare skulle göra klokt i att hoppa på hypen under myntets förköp.

Risker med att investera i SHIBA MEMU

Copy link to section

Alla kryptor har en inneboende risk kopplad till dem på grund av marknadens karaktär. SHIBA MEMU ser dock ut att skaka marknaden för meme-mynt; den är söt och rolig precis som andra meme-mynt, men har verklig användbarhet. Det kan vara ett av de bästa meme-mynten att investera i detta år och kan potentiellt ge investerare sunda vinster.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Shiba Memu, här <<<

AltSignals (ASI) – Ledande inom AI-drivna handelssignaler

Copy link to section

Vad är AltSignals?

Copy link to section

AltSignals lanserades 2017 och blev snabbt marknadsledande när det kommer till att tillhandahålla handelssignaler på kryptovalutapriser och dagliga kryptoaffärer. Plattformen kommer att släppa sin egen kryptovaluta ASI parallellt med att den erbjuder sina banbrytande AI-drivna signaler till marknaden.

Projektets nya funktion ActualizeAI kommer att kombinera flera AI-aktiverade teknologier för att ge sina 52 000 användare tillgång till den mest uppdaterade handelsinformationen. Genom att använda den enorma kapaciteten i maskininlärning, prediktiv modellering och naturlig språkbehandling (NLP), kommer ActualizeAI kontinuerligt att genomsöka marknader 24/7 för att ge AltSignals community marknadsdata i realtid. Allt för att de ska kunna fatta välgrundade investeringsbeslut. 

Alla ASI-innehavare kommer dessutom att få tillgång till AI Members Club, vilken ger medlemmar tidig tillgång till potentiellt lönsamma pre-sales och investeringsmöjligheter på kryptomarknader.

Därför bör du överväga att investera i ASI

Copy link to section

ASI:s pre-sale lanseras i mars, då en token kommer att vara tillgänglig för $0.012. Det råder konsensus bland många investerare att detta är en av marknadens mest lovande och prisvärda ICO:er under 2023. AltSignals har redan stöd från mer än 50 000 communitymedlemmar och ett betyg på 4,9/5 på Trustpilot, så man kan lugnt säga att det är en väletablerad plattform. Samtidigt har den enorm tillväxtpotential, och även enorm avkastningspotential för dem som investerar tidigt.

Priset på ASI kommer att stiga under dess pre-sale och till slut landa på $0.02274, varefter dess AI-aktiverade funktioner kommer att nå en bredare massa. AI kommer att bli en viktig del i kryptoplattformars framtid, och plattformar som tidigt inser detta kan bli, bokstavligen, rikt belönade. Allt detta gör AltSignals till en av de bästa kryptovalutorna att köpa idag.

Risker med att investera i ASI

Copy link to section

Som vi var inne på kring MCADE är investeringar alltid förenade med vissa risker, särskilt då det kommer till nya projekt. Men med ASI minimeras dessa risker på olika sätt. Som exempel kan nämnas att det låga priset i dess pre-sale motverkar alltför stora värdeminskningar, om kryptomarknaderna skulle nå botten igen. Riskminimeringsaspekterna gynnas även av att ASI redan har en stor följarskara. 

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa AltSignals, här <<<

Metacade (MCADE) – Revolutionerar GameFi-sektorn

Copy link to section

Vad är Metacade?

Copy link to section

Metacade är en helt ny virtuell spelarkad online som revolutionerar hur spelentusiaster får tillgång till innehåll, samtidigt som de kan möta andra kryptoentusiaster på ett och samma ställe. Metacade har för avsikt att bygga den största P2E-arkaden i världen och öppna en värld av passiv inkomst för spelare som kan tjäna kryptovaluta medan de spelar.

Metacade har tagit fram ett uppmärksammat whitepaper, i vilket projektets vision beskrivs i detalj. Här kan man bland annat ta del av matnyttig information om projektets omfattande belöningssystem, vilket är tillgängligt för användare. Användare kan nämligen bli belönade på sätt som sträcker sig utöver den vanliga P2E-mekaniken. Det handlar till exempel om att användare får belöningar för att de delar med sig av socialt innehåll till communityn via Create2Earn-schemat. Samtidigt kan MCADE-innehavare satsa sina innehav som en del av Compete2Earn-initiativet, i utbyte mot deltagande i online-turneringar och prisdragningar.

Det som av många lyfts som Metacades huvudsakliga attraktion återfinns i faktumet att plattformen vänder sig till spelare av alla slag – från solospelare som vill spela mest för skojs skull eller möta sina vänner i avslappnade kamper, till de spelare som vill stilla sitt tävlingssug och utmana plattformens allra bästa spelare, samtidigt som de klättrar uppför topplistorna. 

Därför bör du överväga att investera i MCADE

Copy link to section

MCADE är den nyttokrypto som driver all aktivitet på Metacades plattform. Myntet kommer med omfattande inbyggd användbarhet samt utmärkt tokenomics, vilket är två aspekter som ser ut att kunna pressa värdet på MCADE uppåt under de kommande månaderna och åren. Värdet kommer inte minst gynnas av att den förväntade användartillväxten tar fart, och ökad efterfrågan innebär ökat pris. 

Den kanske mest övertygande anledningen till att att investerare väljer MCADE är att plattformen ser ut att driva utvecklingen i det bredare Web3.0-utrymmet framåt. Detta möjliggörs genom projektets banbrytande Metagrant-system, genom vilket spelutvecklare kan belönas med kryptofinansiering under sina arbeten med att skapa nya, populära spel, exklusivt framtagna för Metacades plattform. Dessutom lyfts ofta projektets Work2Earn-program som en höjdpunkt, eftersom detta kommer att öppna upp karriärmöjligheter för MCADE:s community. 

Risker med att investera i MCADE

Copy link to section

Det ska sägas att investeringar innebär alltid en risk, men det finns sätt på vilka man kan hantera och minimera risken, men maximera avkastningen. MCADE:s tokenomics och färdplan ser ut att kunna bidra till att detta visar sig vara en bra investering. Det finns ett fast utbud av MCADE tokens tillgängliga, och när Metacades omfattande funktioner når en bredare publik, kommer efterfrågan på de återstående MCADE-mynten att stiga. De som kan sin marknadsekonomi vet att ökad efterfrågan, men begränsat utbud, innebär ökat pris. Som alltid gäller dock, återigen, att hålla sig uppdaterad kring marknaden, då någon immunitet mot volatilitet på finansmarknader egentligen inte finns för någon tillgång.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Metacade, här <<<

Binance Coin (BNB) – Centraliserad leverantör av smarta kedjor med, uppbackad av börs

Copy link to section

Marknadsvärde: $48.1 miljarder 

Copy link to section

Vad är Binance Coin?

Copy link to section

Binance coin (BNB) är en av de mest kända kryptovalutorna efter Bitcoin. Bakom myntet står Binance, som är den största centraliserade kryptobörsen genom vilka en mängd stora globala kryptotransaktioner genomförs. På senare tid har Binance lagt ner mycket tid och pengar på att diversifiera sitt utbud och utveckla sin egen blockkedja, Binance Smart Chain, som drivs av plattformens egen kryptovaluta BNB.

Binance Smart Chain har snabbt utvecklats, mycket tack vare stödet från Binance. Denna erbjuder en mer centraliserad blockkedjetjänst än de flesta av sina konkurrenter, som Ethereum, Cardano och Solana. Fördelarna med detta kan hittas i de snabba blockupplösningstider som Binance Smart Chain uppnår och transaktionsavgifter så låga som $0.02 per transaktion.

Därför borde du överväga att investera i BNB

Copy link to section

BNB driver allt i Binances ekosystem, inklusive Binance Smart Chain. Myntinnehavare kan också satsa sina BNB-innehav, och därigenom få möjligheten att få sina pengar att jobba för dem “medan de sover”. Genom att erbjuda en säker samt kostnads- och energieffektiv väg till marknaden, öppen för utvecklare, kan BNB fortsätta att växa och erbjuda enastående avkastning för investerare i framtiden.

Faktum är att Binance Smart Chain hjälper till att stimulera tillväxt inom flera Web3-industrier, särskilt i takt med att ett ökande antal nya projekt väljer deras blockkedja. Att just Binance Smart Chain väljs kan sägas vara mycket tack vare låga transaktions- och gasavgifter, samt att den stödjer smarta kontrakt.

Risker med att investera i BNB

Copy link to section

Binance har redan ett högt marknadsvärde, vilket har både för- och nackdelar. Även om dess intåg i blockkedjevärlden gör det till en attraktiv möjlighet för många investerare, möter plattformen också stor konkurrens. Detta ökar risken för att BNB devalveras. Exempel på detta kan sägas vara om konkurrenter får ett allt för stort övertag över dem på börs- eller blockkedjemarknaderna, eller om högre marknadsvolatilitet reducerar marknadsvärdet med miljarder dollar.

Bitcoin (BTC) – Bästa digitala valutan

Copy link to section

Marknadsvärde: $449.5 miljarder

Copy link to section

Vad är Bitcoin?

Copy link to section

Bitcoin lanserades 2009 och är originalet bland alla kryptovalutor. Än idag fortsätter Bitcoin att definiera kryptoindustrin och vara något av en trendsättare. Värt att lyfta är att Bitcoin, mer eller mindre ständigt, växer i popularitet och värde, och är något av ett riktmärke genom vilket kryptomarknadens status mäts.

Bitcoin använder blockkedjan för att registrera och verifiera transaktioner. Det är ett “peer-to-peer”-betalningssystem som agerar utan inblandning av en central finansmyndighet, såsom en bank. Alla transaktioner verifieras av ett nätverk av datorer som kallas noder.

Det finns ett begränsat utbud på 21 miljoner Bitcoins, och detta begränsade utbud har varit en viktig drivkraft för BTC:s prisutveckling under åren. Bitcoin jämförs ofta med digitalt guld, tack vare dess potential att skydda investerare mot inflation.

Därför bör du överväga att investera i BTC

Copy link to section

Bitcoin är med stor marginal den mest värdefulla kryptovalutan, och ser ut att behålla den positionen så på lång sikt. Många kryptovalutor befinner sig fortfarande i sina lindor, och man vet inte riktigt hur mycket de kan växa under de kommande åren. Bitcoin kan, enligt många, erbjuda en annan typ av stabilitet.

Bitcoins plats som den största valutan ser ut att vara relativt säkrad, så det är definitivt ett av de bästa kryptoalternativen för investerare som söker avkastning. Mer eller mindre all bredare prisutveckling på kryptomarknaderna har hittills letts av Bitcoin, och så ser det ut att förbli.

Risker med att investera i BTC

Copy link to section

Den största risken med att investera i Bitcoin är att valutan är en handelsbar tillgång som inte är knuten till en stablecoin eller fiatvaluta som USD eller SEK. För närvarande är Bitcoin inte reglerat, och det finns ingen central instans som hjälper den att behålla sitt värde. Om marknaden beslutar att det inte längre finns något värde i BTC, kan myntet bli värdelöst över en natt.

Ethereum – Största blockkedjeleverantören

Copy link to section

Marknadsvärde: $198.5 miljarder 

Copy link to section

Vad är Ethereum?

Copy link to section

 Ethereum är den näst största kryptovalutan efter börsvärde, samt världens största blockkedjeleverantör. På Ethereums blockkedja kan andra kryptoprojekt utvecklas. Ethereum står dessutom värd för ett stort utbud av dApps (decentraliserade applikationer), inklusive DeFi-projekt, NFT:er, börser och GameFi-plattformar. Ethereum använder blockkedjeteknik och smarta kontrakt för att möta det enorma utbudet av användningsfall som beskrivs ovan.

Efter att först ha arbetat med den kostsamma, långsamma och ineffektiva konsensusmekanismen förarbetsbevis, övergick Ethereum relativt nyligen till en insatsbevismodell. Kryptovalutan ETH hjälper där till att validera transaktioner. Även om detta avsevärt förbättrade Ethereum som blockkedjetjänst, kommer ytterligare utgåvor att lanseras 2023 för att avvärja andra hot från konkurrerande blockkedjor, vilka i nuläget erbjuder större skalbarhet och lägre transaktionsavgifter än vad Ethereum kan erbjuda.

Därför bör du överväga att investera i ETH

Copy link to section

Ethereums plats som marknadsledare inom blockkedjeleverans ser ut att vara säkrad på medellång till lång sikt, särskilt i takt med att fler och fler globala giganter använder nätverket.

Så länge som Ethereum fortsätter att hålla sina löften genom att uppgradera sin blockkedja, erbjuda lägre transaktionsavgifter, större kapacitet och snabbare transaktioner, kan det finnas ett stort utrymme för att det enorma marknadsvärdet kan gå ännu lite (eller snarare mycket) högre.

Risker med att investera i ETH

Copy link to section

En av Ethereums största styrkor, dess höga marknadsvärde, är också en av dess största risker. Projekt med höga marknadsvärden har generellt lägre tillväxttakt än nyare, lägre värderade projekt. Investerare kan därför se mer begränsad avkastning på investeringar i ETH än de kan få från en annan blockkedjeleverantör.

Filecoin (FIL) – Bästa kryptovalutan med fokus på fildelning

Copy link to section

Marknadsvärde: $2.6 miljarder

Copy link to section

Vad är Filecoin?

Copy link to section

Filecoin är ett decentraliserat lagringsnätverk som försöker konkurrera med de globala teknikjättarna Amazon, Google och Microsoft och deras mer eller mindre monopol inom centraliserade fillagringslösningar.

Filecoins decentraliserade lösning gör att filer kan lagras säkert online utan att behöva en centraliserad leverantör. Plattformen möjliggör enkel fildelning mellan godkända användare. Fördelarna för användarna är betydande, där de skalbara lagringslösningarna är tillgängliga till en bråkdel av kostnaden för att använda en centraliserad leverantör.

Projektet ger ekonomiska incitament för användare som följer reglerna. Det har kapacitet att hantera nästan 500 petabyte data för kunder, vilket gör det till den ledande kryptovalutan inom Web3.0-fillagring på marknaden.

Därför bör du överväga att investera i FIL

Copy link to section

Kryptovalutan FIL är ett utmärkt exempel på en kryptovaluta som fyller ett tydligt behov på kryptomarknaden. Filecoin kan redan ses som ett lysande exempel på det decentraliserade internet. Denna nisch, och det relativt blygsamma marknadsvärdet för FIL, ger gott om utrymme för tillväxt under de närmaste åren, vilket gör FIL till ett av de bästa investeringsalternativen på kryptomarknaden idag.

Investerare får enorm nytta när de köper FIL-mynt, vilket gör det till ett mer attraktivt investeringsalternativ än flera valutor som har högre marknadsvärden, vilka saknar denna användbarhet. Detta bidrar också det till att FIL är ett av de bästa Web3-mynten som finns just nu.

Risker med att investera i FIL

Copy link to section

Filecoin är fortfarande ett relativt nytt mynt, och med det kommer en volatilitet som mer etablerade projekt är mer eller mindre immuna mot. Många investerare kommer att vänta innan de investerar i FIL tills tekniken är helt säker och ett större antal användare drar fördel av Filecoins lagringsalternativ. Tills det händer finns det en risk att förtroendet för Filecoin kan falla, vilket leder till en avsevärd värdeförlust.

Copy link to section

Marknadsvärde: $3.7 miljarder

Copy link to section
Copy link to section

Chainlink är ett kryptoprojekt som använder sin egen kryptovaluta CHAIN för att motivera sina noder att ge transparens och möjliggöra för smarta kontrakt att komma åt data från omvärlden. Denna funktionalitet är allt viktigare för kryptocommunityn, särskilt decentraliserade appar, och har varit central för Chainlinks bildande av nya partnerskap.

FIL har utvecklats på Ethereums blockkedja, men kan enkelt interagera med flera andra kedjor. Detta gör det möjligt för utvecklare att sömlöst överföra data, vilket är en efterfrågad möjlighet på kryptomarknadena.

Copy link to section

Det ökande antalet projekt som vill samarbeta med Chainlink för att få tillgång till mer blockkedjedata, samt behovet av transparenta överföringar av smarta kontrakt, gör att Chainlinks teknologi är något av ett måste för många. Den ökande användningen av tekniken visar att det ser ut att finnas plats för tillväxt när det kommer till projektets marknadsvärde.

Dessutom kommer ​​Chainlink att erbjuda staking för LINK-innehavare, vilket gör att de kan tjäna kryptobelöningar samtidigt som de validerar och säkrar transaktioner på nätverket. Detta är ytterligare en fjäder i Chainlinks hatt och tillför värde till projektet.

Copy link to section

Även om Chainlink är ett etablerat kryptoprojekt med ett utmärkt användningsfall för närvarande, särskilt i sitt partnerskap med SWIFT, riskerar Chainlink att bli omsprunget av konkurrenter när omfattningen på TradFi-samarbeten växer. Mättnad av marknaden är en annan potentiell risk för värdet av LINK under de närmaste åren, vilket betyder att Chainlink måste ligga steget före sina konkurrenter för att säkerställa sin plats som en av de bästa krypton att investera i.

Ripple (XRP) – Bästa bankkrypton

Copy link to section

Marknadsvärde: $19.2 miljarder

Copy link to section

Vad är Ripple?

Copy link to section

Ripple lanserades 2012, och är en sedan länge etablerad kryptovaluta i finanssektorn. Den använder sin RippleNet-plattform med decentraliserade protokoll och möjliggör internationella betalningar över landsgränser. Det syftar till att etablera sig som en långsiktig rival till det standardiserade internationella transaktionssystemet SWIFT, som för närvarande används över hela världen.

För detta ändamål har Ripple stöd av flera högprofilerade internationella finansinstitutioner, inklusive Bank of England, Bank of Canada och Santander, vilka alla har blivit imponerade av den snabbhet och låga transaktionskostnad som Ripple tillåter. Projektets egen kryptovaluta XRP möjliggör en stor volym globala transaktioner till låg kostnad, vilket gör Ripple ett projekt med hög potential som snabbt kan bli globalt populärt.

Därför bör du överväga att investera i XRP

Copy link to section

Ripple är för närvarande i fokus på grund av en rättegång mot US Securities and Exchange Commission (SEC) med fokus på giltigheten av XRP som ett decentraliserat finansprojekt. Även om denna pågående rättegång har hållit priserna lägre än vissa andra DeFi-projekt, är det fortsatta stödet för stora globala finanslösningar till Ripples fördel.

Om domen skulle gynna dem görs XRP till en potentiellt fin investeringsmöjlighet. Rättegångens resultat förväntas att komma senare under 2023, vilket gör detta till den perfekta tiden för investerare att lägga vantarna på XRP-mynt. Ja, många investerare tittar på att nu lägga till XRP i sin kryptoportfölj till ett lågt pris innan den potentiellt exploderar under de kommande månaderna.

Risker med att investera i XRP

Copy link to section

Naturligtvis löper XRP en betydande risk att kollapsa – eller åtminstone en betydande devalvering om SEC istället vinner rättsfallet och Ripple blir föremål för strikt reglering. Investerare har en stor uppgift i att väga för- och nackdelar innan de bestämmer sig för om XRP är värd risken eller inte.

Dogecoin (DOGE) – Bästa meme-myntet att investera i

Copy link to section

Marknadsvärde: $10.8 miljarder

Copy link to section

Dogecoin etablerade sig som det ursprungliga meme-myntet och lanserades från början som ett roligt motgift mot Bitcoins seriösa värld. Skämtet har dock blivit på allvar under de senaste åren, allt eftersom Dogecoin har klättrat in bland de tio främsta kryptovalutorna efter börsvärde, och fått ett stort stöd i form av Twitter- och Tesla-giganten Elon Musk.

Många, inklusive Musk, tror att Dogecoin kan bli ett alternativt betalningsmedel och tillhandahålla valideringstjänster kopplade till smarta kontrakt inom kort. En av Dogecoins enorma positiva fördelar är den stora och välkomnande online-communityn som gör det till ett roligt och säkert online-utrymme för att utforska kryptons rika värld.

Därför bör du överväga att investera i DOGE

Copy link to section

DOGE har presterat spektakulärt bra för ett projekt med så lite inbyggd användbarhet. Visst, stödet från en av världens rikaste och mest inflytelserika entreprenörer har definitivt varit viktigt för Dogecoins rykte, men den största anledningen till att investera i DOGE återfinns dock i de potentiella tekniska framsteg som kan öppna en rad nya användningsfall för myntet.

Med stöd av stora namn och en fantastisk passionerad community finns knappt några gränser för DOGE, men det ser ut att kräva att den erbjuder mer än ett skämt som meme-mynt. 

Risker med att investera i DOGE

Copy link to section

Meme-mynt har en historia av att reagera med volatilitet på förändringar på marknaden, och DOGE är inget undantag. Med få konkreta bevis på att Dogecoins ekosystem faktiskt utvecklas, ett obegränsat utbud av tokens som har en deflationär inverkan på värdet av DOGE, och mycket låg användbarhet för myntet, är DOGE:s brist på framsteg dess största hot.

Shiba Inu (SHIB) – Meme-mynt på Ethereum 

Copy link to section

Marknadsvärde: $6.8 miljarder

Copy link to section

Vad är Shiba Inu?

Copy link to section

Shiba Inu är ett meme-mynt som har hämtat inspiration från Dogecoin och har skapat sin dedikerade community av supportrar. Till skillnad från DOGE visar Shiba Inu konkreta tecken på att öka användbarheten av sin egen krypto SHIB. Detta genom att låta den gå mot att bli en styrningskrypto och bygga en infrastruktur som gör det möjligt för användare att satsa mynt i projektets DeFi-app.

Detta har fått flera stora investerare, vilka vanligtvis är försiktiga med meme-mynt, att ompröva SHIB:s värdering, särskilt med tanke på dess prestanda under 2022:s kryptovinter. Efter den senaste björnmarknaden är SHIB etablerat som ett av kryptomarknadens 20 högst värderade projekt. 

Därför bör du överväga att investera i SHIB

Copy link to section

SHIB:s community hävdar att SHIB-myntet är riktigt undervärderat, särskilt med tanke på att myntet är så mycket mer än bara ett meme-mynt. Det har trots allt en relativt stor användbarhet. Kan resten av marknaden inse detta värde finns fina chanser på stor avkastning.

Shiba Inu drar även nytta av den säkerhet som tillhandahålls genom att byggas på Ethereums blockkedja, vilket innebär att förtroendet kan växa för dess DeFi-lösning. Även detta kan leda till avsevärda värdeökningar.

Risker med att investera i SHIB

Copy link to section

I motsats till det förtroende som Shiba Inus fans visar, pekar skeptiker på det faktum att kategoriseringen som ett meme-mynt är notorisk svår att skaka av sig. Även om Shiba Inu hoppas att deras övergång till DeFi-marknaden kommer att hjälpa dem att bli av med denna etikett, återstår det att se om investerare och kryptomarknader kommer överens.

Vanliga frågor om krypto

Copy link to section

Vad är kryptovalutor?

Copy link to section

Kryptovalutor är digitala mynt som verifieras genom användning av kryptering. Detta gör att säkra valutatransaktioner kan ske på blockkedjor med validering av ett nätverk av datorer. Kryptovalutor kan handlas online via både centraliserade och decentraliserade börser. Decentralisering innebär att aktören inte kontrolleras av ett centralt organ som en bank eller regering.

Vad är en krypto-pre-sale?

Copy link to section

En krypto-pre-sale kallas ibland för ICO (Initial Coin Offering) och tillåter nya projekt att samla in pengar genom att sälja sina mynt till en utvald grupp investerare till ett reducerat, fast pris. De insamlade medlen stödjer projektets utveckling och belönar investerare med potentiella vinster när myntet så småningom noteras på offentliga decentraliserade och centraliserade kryptobörser.

Vilken krypto kommer att explodera 2023?

Copy link to section

Nyare kryptoprojekt har större utrymme att explodera 2023, med tanke på att de har mycket lägre marknadsvärden än mer etablerade projekt. Chancer, Shiba Memu och AltSignals är utmärkta exempel på nya kryptovalutaprojekt som kan belöna investerare i slutet av 2023 och långt därefter.

Vilken krypto ska man köpa idag för kortsiktig avkastning?

Copy link to section

Chancer är ett projekt som skulle kunna ge utmärkta kortsiktiga resultat tack vare dess fasta kryptotillgång och låga pre-sale-pris. ASI ser också ut som ett mycket bra alternativ för investerare som letar efter en kortsiktig avkastning tack vare sin användning av AI-teknik.

Vilken är den bästa kryptovalutan att investera i 2023?

Copy link to section

Det bästa kryptovalutaprojektet att investera i i år är den som erbjuder inträde till det lägsta priset men ändå har störst tillväxtpotential. Nya projekt som Chancer, Shiba Memu och AltSignals är utmärkta exempel på sådana fina kryptoinvesteringar under 2023.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.

0/10
Get signals
Binance Coin Bitcoin Cardano Chainlink Dogecoin Ethereum Ripple Kryptovaluta