Ad

MEME-MYNTS STORHETSTID ÄR HÄR

Memeinated animation

NÄSTA 100x PRE-SALE?

KÖP NU

De bästa billiga kryptovalutorna att köpa under första kvartalet 2023 – Experter delar med sig av sina favoriter

Av:
Mar 15, 2023
Uppdaterad: Jun 25, 2023
Listen
 • Billiga kryptovalutor kan erbjuda utmärkta investeringsmöjligheter, men kom ihåg diversifiering
 • Kryptos pre-sales erbjuder ofta chanser till att köpa mynt “på rea”, innan de når de offentliga börserna
 • Chancer erbjuder en av de mest lovande möjligheterna

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Marknadens bästa billiga kryptovalutor kan explodera i värde på kort tid. De som lyckas upptäcka nästa 100x-pärla i tid kan därmed generera galen avkastning på sin tidiga investering – men det är inte alltid så lätt. Kryptovalutor med låga marknadsvärden är ofta högriskinvesteringar – vilket å andra sidan innebär chans till hög avkastning, enligt det klassiska risk/avkastnings-förhållandet. Det är alltid viktigt att göra sin egen analys och ha en diversifierad portfölj, men lyckas man bara med det kan man bli rikt belönad efter att ha scannat marknaden efter den här typen av möjligheter.

För att ta reda på vilka kryptovalutor som kan vara värda att investera i och ge den högsta avkastningen under kommande år har vi tagit en rad aspekter i beaktning och tagit fram listan nedan, med några av de bästa billiga kryptovalutorna att köpa 2023.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

 • Chancer (CHANCER) 
 • Shiba MEMU (SHIBA MEMU)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Filecoin (FILE)
 • Chainlink (LINK)
 • UniSwap (UNI)
 • Luna Classic (LUNC)
 • Stellar (XLM)
 • Cardano (ADA)
 • The Sandbox (SAND)
 • Ripple (XRP)
 • Apecoin (APE)

1. Chancer (CHANCER)

Copy link to section

Vad är Chancer?

Copy link to section

Chancer är en blockkedjebaserad decentraliserad app för bettingmarknader på Web3 som syftar till att ta spelbranschen med storm. Plattformen, som grundades av bröderna Adam och Paul Kelbie, syftar till att skaka om den traditionella bettingbranschen, som alltid gynnar huset eller bookmakern, inte människorna som spelar. Chancer gör tvärtom och ger makten till användarna. Användare kan göra alla slags satsningar, stora som små – från satsningar bland vänner till virala satsningar på stora evenemang som Superbowl eller Oscars, och de är inte begränsade till bara sportspel.

Chancers egen krypto CHANCER är drivkraften i dess ekosystem. Den används för att göra satsningar och ta emot utbetalningar. Plattformen körs på Binance Smart Chain (BSC), vilket innebär att alla transaktioner registreras transparent, medan uttagsavgifter och utbetalningstider är i princip minimala. Genom att köras på BSC kan Chancer uppnå sitt slutmål: fullständig decentralisering genom en decentraliserad autonom organisation (DAO).

CHANCER-token ges också som en belöning för de som skapar marknader och marknadsföra dem under plattformens Share2Earn-system. Detta uppmuntrar användare att locka så många spelare som möjligt till sin marknad. Chancer gör det så enkelt som möjligt att dela marknader och ger användarna resultat och video i realtid via Googles teknik WebRTC.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Skäl att köpa CHANCER

Copy link to section

Framtiden är ljus för Chancer, som just nu blomstrar genom ett stort intresse under etapp ett av sin pre-sale. Många experter ser potentialen i denna krypto och tror att den mycket väl skjuta i höjden på grund av dess nytänkande karaktär. Med tanke på att betting- och spelindustrin är värd över 60 miljarder dollar, finns det stor potential för CHANCER att öka i värde, vilket gör det till en fantastisk investering för både bettingentusiaster och kryptoinvesterare.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Chancer, här <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)

Copy link to section

Vad är Shiba Memu?

Copy link to section

Shiba Memu är ett helt nytt meme-mynt baserat på den populära japanska hunden Shiba Inu. Till skillnad från andra meme-mynt har Shiba Memu tänkt framåt för att ge sin inhemska token, SHIBA MEMU, verklig nytta. Genom att smälta samman blockkedjan och AI-teknik, siktar Shiba Memu på att bli ett marknadsföringskraftverk, eftersom den kommer att använda båda teknikerna för att producera mer innehåll än 100 byråer tillsammans!

Shiba Memu lär sig av framgångsrika marknadsföringsstrategier, skriver sin egen PR och marknadsför sig över relevanta forum och sociala nätverk. Den kommer att kunna generera innehåll baserat på data som dess AI kontinuerligt analyserar, och publicera detta på flera onlineplattformar. Den kommer sedan att övervaka och analysera framgången för sina marknadsföringsinsatser och anpassa dem därefter, och ständigt lära sig och förbättra innehållet för att optimera resultaten.

Plattformens automatiska karaktär tar bort människor från innehållsmarknadsföring, minskar förseningar och tar över tidskrävande uppgifter, vilket gör att marknadsförare kan fokusera på andra tillväxtområden.

Anledningar att köpa SHIBA MEMU

Copy link to section

Det finns många anledningar till varför det är ett smart drag att investera i Shiba Memu. Det är en krypto och plattform med lågt underhåll som kommer att fortsätta växa och lära sig, vilket gör det till en idealisk investering för dem som vill tjäna en passiv inkomst utan att behöva engagera sig med plattformen regelbundet för att få belöningar.

Meme-myntmarknaden har vuxit från absolut ingenting 2020 till en marknadsstorlek på över 20 miljarder dollar 2022, vilket visar potentialen för tillväxt inom sektorn. Men till skillnad från andra meme-mynt som helt enkelt lever av hypen att vara en meme, har Shiba Memu verklig användbarhet, ett beprövat användningsfall och en tydlig, långsiktig färdplan, vilket gör det till en smart investering för både meme-fans och kryptoentusiaster.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Shiba Memu, här <<<

3. AltSignals (ASI)

Copy link to section

Marknadsvärde: I pre-sale

Copy link to section

Vad är AltSignals?

Copy link to section

AltSignals utvecklar ett nytt AI-drivet handelsverktyg som heter ActualizeAI. Detta är utformat för att scanna kryptomarknaderna automatiskt och ge korrekta köp- eller säljsignaler till investerare.

Projektet lanserades första gången 2017 och har haft en imponerande framgångsfrekvens under den tiden. Den grymma handelsindikatorn AltAlgo™ har på fantastiska sätt hjälpt investerare att tiodubbla sina portföljers värde under den tid, för att nämna ett exempel. AltAlgo™ är plattformens avancerade algoritmiska verktygslåda, som nu modifieras med artificiell intelligens.

ActualizeAI använder nämligen prediktiv modellering och naturlig språkbehandling (NLP) för att förbättra volymen och noggrannheten i handelsignalerna. Den analyserar stora mängder marknadsdata, inklusive indikatorer på prisutveckling och marknadssentiment.

Plattformens egen ASI-token kommer att ge tillgång till ActualizeAI. Andra användningsfall för myntet inkluderar tillgång till AI Members Club, vilket innebär att ASI-innehavare kan testa nya handelsverktyg innan de släpps officiellt och tävla i handelsturneringar för chansen att vinna kryptovalutapriser.

Skäl att köpa ASI

Copy link to section

ASI:s pre-sale har precis lanserats, och priset ser riktigt förmånligt ut. Priset på ASI kommer att stiga från $0.012 till $0.02274 under sin pre-sale, och experter förutspår explosiv prisutveckling mot slutet av året.

Eftersom AltSignals hjälper investerare att göra vinst när de handlar på de volatila kryptomarknaderna, kan dess unika AI-baserade lösning tjäna många kryptoanvändare över tid. Det låga startpriset på ASI förväntas alltså stiga avsevärt allt eftersom tiden går, vilket gör det till en av de bästa billiga kryptovalutorna att köpa 2023.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa AltSignals, här <<<

4. Metacade (MCADE)

Copy link to section

Vad är Metacade?

Copy link to section

Metacade är ett omfattande GameFi-projekt som erbjuder ett stort urval av olika P2E-spel på en och samma plats. Det syftar till att bli den största arkaden på blockkedjan, och erbjuda blockkedjeanvändare oändliga titlar i arkadstil, av vilka var och en har integrerade ekonomiska belöningar.

Plattformen erbjuder flera innovativa intjäningsmekanismer. Dessa inkluderar Create2Earn, där användare kan tjäna MCADE-tokens för att de bidrar till communityn. Metacade är ju nämligen ett nav för Web3-användare, där vem som helst kan komma åt den senaste spelalfan och tjäna belöningar i form av kryptovaluta för sina bidrag.

Metacade kommer också att låta användare få tillgång till lediga jobb hos några av Web3:s hetaste start-ups. Detta sker genom Work2Earn-delen av plattformen. Användare kan därigenom säkra deltids- eller heltidstjänster. Dessutom kan de tjäna MCADE-tokens genom att testa nya arkadspel innan de lanseras i metaverse.

Förutom att erbjuda ett stort urval av olika P2E-spel, kommer Metacade också att stödja utvecklingen av nya P2E-titlar genom sitt Metagrant-program. Användare kan därigenom rösta för att bestämma vilka nya P2E-spel de helst skulle vilja spela. Därefter får de mest populära förslagen finansiering från Metacades kassa, och spelen kan sedan utvecklas exklusivt för plattformen.

Skäl att köpa MCADE

Copy link to section

Metacade erbjuder spelupplevelser i toppklass oavsett vad man som spelare föredrar för spelstil. Användare kan nämligen spela solo, mest för skojs skull, samtidigt som de tjänar kryptobelöningar. Men, de tävlingssugna kan också delta i betalda turneringar för chansen att vinna stora priser som betalas i MCADE.

Allt som allt ser Metacades metaverse-arkad ut att ha en ljus framtid inom blockkedjespel, vilket gör MCADE till en av de bästa billiga kryptovalutorna att köpa nu.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Metacade, här <<<

5. Dogecoin (DOGE)

Copy link to section

Marknadsvärde: $9.4 miljarder

Copy link to section

Vad är Dogecoin?

Copy link to section

Dogecoin (DOGE) är en peer-to-peer-kryptovaluta, som först introducerades 2013 av en grupp mjukvaruingenjörer. Krypton har utbredd användning över hela världen och har blivit allt mer populär. Även om myntet ursprungligen skapades som ett skämt, är blockkedjan kapabel till att ge sina användare låga transaktionsavgifter och snabba behandlingstider.

Dogecoin har en entusiastisk användarbas som har byggt upp en stark närvaro på sociala medier under de senaste åren. Bortsett från dess praktiska användningsområden har Dogecoin vunnit popularitet för sin lekfulla energi. Myntet är inspirerat av en känd internet-meme och har spridits tack vare sin inkluderande online-kultur.

Dogecoins hängivna community har sett till att det nu är det bästa meme-myntet efter börsvärde och är ett av de mest kända varumärkena i Web3. Dess snabba tillväxt och skojfriska inställning, kombinerat med högprofilerade supportrar, inklusive Elon Musk, har lett till massiv uppmärksamhe för krypton. Dessutom har stora summor investerats.

Skäl att köpa DOGE

Copy link to section

Som en av de mest kända kryptovalutorna i världen drar Dogecoin nytta av konstant uppmärksamhet. Detta kan generera en ökande mängd investeringar i token över tid, vilket kommer att hjälpa tidiga investerare i att maximera sina vinster.

Till det nuvarande priset på $0.07 kan DOGE mycket väl sägas vara en av de bästa och billigaste kryptotillgångarna som finns just nu. Som ett billigt meme-krypto och alternativ till andra kryptotillgångar vilar DOGE för närvarande på en stark stödnivå prismässigt. DOGE kan förbli en av kryptovalutamarknadens högst värderade mynt, tack vare dess långsiktiga stöd från spekulativa investerare.

Eftersom Dogecoin kan validera transaktioner mer effektivt än de flesta andra blockkedjor med arbetsbevis, är det en bra metod för att behandla globala transaktioner. Myntets pris har fortfarande stor tillväxtpotential, vilket gör DOGE till en av de bästa billiga kryptovalutorna att köpa nu.

6. Filecoin (FIL)

Copy link to section

Marknadsvärde: $2.4 miljarder

Copy link to section

Vad är Filecoin?

Copy link to section

Filecoin (FIL) är en kryptovaluta som tillhandahåller innovativa lösningar för datalagring online. Nätverket utnyttjar blockkedjeteknik för att leverera ett decentraliserat alternativ till befintliga lagringslösningar, vilket kan hjälpa till att undvika de säkerhetsproblem som människor ställs inför genom att förlita sig på centraliserade databaser.

Projektets egen token, FIL, kan användas för att köpa och sälja lagringsutrymme med hjälp av Filecoins nätverk. Tokens underlättar även datahämtning, eftersom den fungerar som ett incitament för oberoende parter som stödjer blockkedjan med sina egna datorer.

Filecoin gör det möjligt för sina användare att tjäna pengar genom att lagra krypterad data säkert på sin enhet, vilket gör det till ett helt decentraliserat nätverk. Användare fungerar som noder i nätverket, hjälper till att lagra filer och möjliggör en robust och pålitlig fillagringstjänst.

Nätverket följer alla tillämpliga dataskyddslagar samtidigt som det tillhandahåller ett ekonomiskt tillvägagångssätt för datalagring. Det öppna nätverket erbjuder även säkerhet och tillförlitlighetsgarantier, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för både privatpersoner och företag.

Skäl att köpa FIL

Copy link to section

Filecoin har etablerat sig som ett av de mest lovande kryptoprojekten i kryptovärlden. Kryptons pris steg rejält under tjurmarknaden 2021 och nådde nästan $200 per FIL.

Filecoin är en blockkedjeplattform byggd för att tillhandahålla användbara lösningar på utmaningarna som centraliserade servrar medför. Eftersom centraliserade servrar hålls på en enda plats kan alla strömavbrott eller oförutsedda skador äventyra online-data. Att introducera blockkedjeteknik som en lösning på detta problem är en central anledning till varför FIL är en av de bästa billiga krypton att köpa. 

FIL har en medfödd användbarhet inom Filecoins ekosystem, men prismässigt befinner sig FIL en bit från sin ATH. Experter förutspår dock att FIL kommer att återta sin tidigare prisnivå eftersom det finns få konkurrerande blockkedjor som distribuerar decentraliserade lagringslösningar. Till ett pris på $6.10 kan FIL absolut sägas vara det en av de bästa billiga kryptovalutorna för investerare 2023.

Copy link to section

Marknadsvärde: $3.4 miljarder 

Copy link to section
Copy link to section

ChainLink, även kallad LINK, är ett blockkedjebaserat orakelnätverk. ChainLink skapades för att överbrygga gapet mellan on- och off-chain-system. Plattformen gör detta genom att ta in off-chain-data på sitt nätverk. Detta gör att utvecklare kan ansluta externa datakällor och API:er till skräddarsydda decentraliserade appar (dApps).

ChainLinks decentraliserade orakelnätverk är en bra lösning för företag som vill övergå från centraliserade arkitekturer. Alla data som registreras på ChainLinks nätverk kan användas i smarta kontrakt, vilket gör det möjligt att bygga mer komplexa applikationer och ett bredare utbud av användningsfall för blockkedjeteknik.

ChainLink har visat sig vara ett av de mest mångsidiga blockkedjeaktiverade protokollen i drift idag. Eftersom den är kompatibel med Ethereum Virtual Machine (EVM), som kan ta in data från vanliga källor, har den integrerats med ett stort antal olika applikationer sedan den först lanserades 2017.

Copy link to section

ChainLink hjälper globala peer-to-peer-applikationsnätverk att bli mer avancerade, vilket gör det till ett av de mest värdefulla kryptovalutaprojekten i Web3. Dess funktioner kan sägas arbeta tillsammans med befintlig blockkedjeinfrastruktur och tillhandahåller en unik lösning som har utökat den övergripande innovationsnivån på kryptomarknaden.

Det nuvarande priset på $6.70 kommer sannolikt att öka avsevärt över tid, eftersom ChainLink erbjuder ett blockkedjenätverk som går utöver den vanliga globala betalningsinfrastrukturen. Det hjälper på ett direkt sätt till att få kryptoområdet i stort att växa. Med det sagt kan LINK mycket väl vara en stark investering för framtiden – helt enkelt en av de bästa billiga kryptovalutorna att investera i under 2023.

8. UniSwap (UNI)

Copy link to section

Marknadsärde: $4.6 miljarder

Copy link to section

Vad är UniSwap?

Copy link to section

UniSwap (UNI) är en decentraliserad börs byggd på Ethereums blockkedja som låter användare handla med digitala tillgångar, såväl NFT:er som vanliga tokens. UniSwap använder ett protokoll med öppen källkod som gör att vem som helst kan komma åt dess funktioner och tjänster bara genom att ansluta sin kryptoplånbok.

Det är den största plattformen när det kommer till decentraliserade börser, räknat efter total omsatt volym. Plattformen är säkrad genom smarta kontrakt, som automatiskt utför blockkedjetransaktioner. Detta ger användarna total kontroll över sina pengar hela tiden, och alla skadliga eller oönskade transaktioner kan avbrytas på några sekunder.

UniSwaps UNI-token ger användare rösträtt kring vissa beslut, eftersom projektet styrs av en decentraliserad autonom organisation (DAO). Det är en av de mest använda decentraliserade applikationerna i Web3, och erbjuder stöd för Ethereums lager-1 och olika lager-2-blockkedjor, inklusive Polygon, Arbitrum och Optimism.

Skäl att köpa UNI

Copy link to section

UNI-token har inyggd användbarhet och stöder driften av UniSwap på ett direkt sätt. Som en ledande kryptobörs erbjuder UniSwap ett urval av tjänster, inklusive likviditetsförsörjning, som alla kan bidra till samtidigt som de tjänar en passiv avkastning. Dessutom kan användare ta del av förenklade peer-to-peer-överföringar av kryptovaluta och omedelbara betalningar.

UNI har varit en av de mest populära kryptovalutorna sedan den först lanserades 2020. Kryptons pris ligger dock för närvarande på endast $6.05. Detta pris kan mycket väl komma att öka under de kommande åren. Allt som allt kan UNI absolut sägas vara en av de bästa billiga kryptovalutorna att köpa just nu, med betydande uppåtpotential.

9. VeChain (VET)

Copy link to section

Marknadsvärde: $1.6 miljarder

Copy link to section

Vad är VeChain?

Copy link to section

VeChain är en ledande blockkedjeplattform för fysiska produkter. Syftet är att tillhandahålla en decentraliserad lösning för att registrera och hantera alla data i en leveranskedja. Genom att utnyttja blockkedjeteknologin strävar VeChain efter att bygga ett förtroendefullt och distribuerat affärsekosystem utan att kompromissa med säkerheten.

VeChains ekosystem är självförsörjande och hållbart. Projektet har utvecklat blockkedjan VeChainThor, som är ett EVM-kompatibelt nätverk, på vilket oberoende parter kan lansera sina egna decentraliserade applikationer.

VeChain hjälper företag att spåra produkter längs leveranskedjan utan att riskera modifierad eller manipulerad data. Detta hjälper till att säkerställa att konsumenters produkter håller högsta kvalitet och det hjälper också företag att bli mer effektiva.

Skäl att köpa VeChain

Copy link to section

VeChain använder ett system med två tokens för att mildra påverkan från marknadsspekulation. Spekulation driver ju nämligen volatilitet på kryptomarknaderna. VET är VeChains blockkedjas nyttokrypto, som kan upprätthålla en stabilitet tack vare sin koppling till krypton VTHO.

Som en fjäder i hatten har VeChain bildat partnerskap med flera globala företag, inklusive BMW. Projektets teknologi håller absolut högsta klass och hjälper till att säkerställa högsta möjliga effektivitet i premiumprodukters leveranskedjor.

VET är alltså en lovande investering i ett unikt blockkedjenätverk – helt enkelt en av de bästa billiga kryptovalutorna på marknaden idag. Krypton är för närvarande värt prissatt till $0.02, vilket gör det till en billig krypto att köpa 2023.

10. Stellar (XLM)

Copy link to section

Marknadsvärde: $2.1 miljarder

Copy link to section

Vad är Stellar?

Copy link to section

Stellar (XLM) är ett decentraliserat protokoll med öppen källkod som är speciellt utformat för att möjliggöra säkra betalningar över hela världen. Genom att använda sig av projektets egen krypto XLM kan finansiella institutioner flytta pengar snabbt, tillförlitligt och till en lägre kostnad än vad traditionella system kan tillåta.

Transaktioner över landsgränser är vanligtvis långsamma och dyra, eftersom det föråldrade reskontrasystemet måste passera genom flera centraliserade organisationer och få byråkratisk validering. Däremot sker alla transaktioner på Stellars blockkedja på några sekunder. Detta är möjligt eftersom det decentraliserade nätverket av noder kan validera transaktioner nästan omedelbart.

XLM-tokens används som en mellanhandsvaluta på Stellars nätverk, vilket gör att alla användare kan handla utan att behöva förlita sig på några centraliserade finansiella nätverk. Tokens ger likviditet i båda ändarna av transaktionen, som enkelt kan bytas till alternativa valutor, inklusive fiat. Detta minimerar administrationskostnaderna i det globala finansiella systemet.

Skäl att köpa XLM

Copy link to section

XLM:s snabba bearbetning, billiga avgifter och säkra infrastruktur gör att den kan användas på ett mycket bra sätt av både banker, företag och privatpersoner. Priset på krypton är för närvarande $0.08, vilket bidrar till att det är en av de bästa billiga kryptovalutorna att investera i under 2023.

Stellar kan sägas vara nästa generations betalningsnätverk som kan hjälpa till att revolutionera hur människor genomför transaktioner i sin vardag. Projektet har redan bildat partnerskap med stora finansiella institutioner, såsom JP Morgan. Detta indikerar kryptons inbyggda nytta och möjlighet att nå sina långsiktiga mål.

11. Cardano (ADA)

Copy link to section

Marknadsvärde: $11.8 miljarder 

Copy link to section

Vad är Cardano?

Copy link to section

Cardano (ADA) är ett decentraliserat offentligt blockkedje- och kryptovalutaprojekt och en av de tidigaste populära blockkedjorna som använder konsensusprotokollet insatsbevis. Cardano drivs av peer-reviewed forskning utförd av Cardano Foundation, och det är nu en av de mest värdefulla blockkedjeinnovationerna i Web3.

Nätverket bygger på en distribuerad reskontra med öppen källkod som alltså uppnår konsensus genom insatsbevis. Denna metod är mer energieffektiv än äldre alternativ, utan att för den sakens skull behöva använda datorkraft på ett ineffektivt sätt eller kompromissa med säkerheten. Cardano kan också stödja anpassade applikationer snabbare och billigare än konkurrerande nätverk. Detta sker tack vare dess innovativa protokoll.

Cardanos egen kryptovaluta, ADA, ger innehavare tillgång till olika Cardano-baserade produkter, tjänster och dApps. Blockkedjan möjliggör för att en mängd DeFi-tjänster, NFT:er och blockkedjespel har kunnat tas fram. Innehavare kan också tjäna en passiv avkastning genom att satsa tokens och tillhandahålla datorutrymme för blockkedjeinfrastrukturen.

Skäl att köpa ADA

Copy link to section

Cardanos tillväxt har varit riktigt imponerande sedan lanseringen 2017. Det är en av marknadens 10 högst värderade kryptovalutor, och utan tvekan en av de bästa billiga kryptoinvesteringarna för tillfället. Cardano kommer dessutom att lansera en skalbarhetslösning för lager-2 för blockkedjan som heter Hydra. Denna förväntas öka antalet transaktioner som kan bearbetas av nätverket – upp till 1 miljon per sekund (TPS).

ADA ser definitivt ut att kunna vara ett starkt tillägg till alla kryptoportföljer. Detta eftersom myntet representerar ett extremt högpresterande decentraliserat nätverk. ADA-tokens används för att betala transaktionsavgifter och för att stimulera noder, som tjänar kryptobelöningar i utbyte mot att säkra nätverket. Användare kan samla in digitala tillgångar i form av NFT:er och dra nytta av en mängd olika oberoende dApps. Allt detta sammantaget gör Cardano till en av de bästa billiga kryptovalutorna som finns tillgängliga just nu.

12. The Sandbox (SAND)

Copy link to section

Marknadsvärde: $886 miljoner 

Copy link to section

Vad är The Sandbox?

Copy link to section

The Sandbox (SAND) är en decentraliserad spelplattform byggd på Ethereums blockkedja. Det låter vem som helst skapa anpassade spelupplevelser med hjälp av en integrerad verktygslåda. Exempel på sådant som kan skapas inkluderar 3D-objekt och hela virtuella världar som är helt anpassningsbara.

Alla skapelser i The Sandbox kan profiteras på. Detta eftersom de kan mintas som NFT:er och handlas direkt på plattformens marknadsplats. De kan till och med kan handlas med fiat-valutor. Detta uppmuntrar kreatörer att bygga anpassade spelupplevelser som fritt kan användas av alla i det decentraliserade nätverket. Detta har i sin tur lett till att ett stort utbud av aktiviteter kan avnjutas – allt i en och samma virtuella värld. 

Spelstilen med användargenererat innehåll (UGC) har blivit populär på senare tid, och The Sandbox tar med genren till blockkedjan. Detta för att tillåta användare att äga, hantera, handla och till och med generera en passiv inkomst från sitt spelande. The Sandbox ser ut att kunna inta en stabil ledarposition när det kommer till P2E-revolutionen, just tack vare sin unika metaverse-värld.

Skäl att köpa SAND

Copy link to section

SAND är transaktionsmediet i The Sandbox eget betalningsnätverk, vilket ger myntet ett enorm användbarhet och en efterfrågan från användare. Den har också deflationär tokenomik, vilket bidrar till att all ökad efterfrågan sannolikt kommer att pressa priset uppåt.

SAND-innehavare kan förvänta sig betydande avkastning på sin investering, eftersom myntets pris för närvarande är mindre än $0.60 – något som gör att det ser riktigt undervärderat ut. Experter förutspår nämligen att SAND kommer att kunna återta sin tidigare rekordnivå på $7.20. Allt detta sammantaget gör den till en av de bästa kryptovalutorna att investera 2023.

13. Ripple (XRP)

Copy link to section

Marknadsvärde: $18.6 miljarder

Copy link to section

Vad är Ripple (XRP)?

Copy link to section

XRP, även känd som Ripple, är en kryptovaluta designad för att förbättra effektiviteten i traditionella finansiella system. Krypton kan ersätta traditionella gränsöverskridande betalningsmetoder, eftersom den möjliggör snabba globala transaktioner till en bråkdel av kostnaden för äldre metoder.

Projektets egen krypto XRP, som lanserades för första gången 2013, har blivit enorm populär. Flera stora finansiella institutioner har ingått partnerskap med Ripple, som alltså är företaget som har skapat XRP. Dessa partnerskap inkluderar sådana med stora aktörer som Santander, The Bank of England och JP Morgan, bland många andra.

Ripples potential är enorm eftersom det är ett mycket säkert, decentraliserat, globalt monetärt system. XRP ger omedelbar likviditet för finansinstitutioner, vilket gör att valutatransaktioner kan ske både snabbare och billigare än tidigare. Detta ger något av en naturligt hög efterfrågan på XRP, vilket bör gynna dess prisutveckling. 

Skäl att köpa XRP

Copy link to section

Trots Ripples pågående rättsfall mot Securities and Exchange Commission (SEC), förblir XRP en av kryptomarknadens 10 högst värderade mynt. Många tror att Ripple kommer att komma mer eller mindre vinnande ur rättsfallet, vilket kan gynna investerarnas förtroende för XRP.

Ripple har skapat en innovativ distribuerad ledger-teknologi (DLT) som kan tjäna det traditionella finansiella systemet, i motsats till att ersätta det. Detta ger projektet en hög framtida potential. Avkastningspotentialen ser mycket fin ut, eftersom många anser att XRP:s låga pris på $0.36 inte återspeglar projektets verkliga värde.

Sammantaget kan man säga att XRP, med sina många innovativa funktioner, kan ha betydande uppåtpotential om det vinner det pågående rättsfallet mot SEC. Detta gör det till en av de bästa billiga kryptovalutorna att köpa just nu. Alla positiva nyheter ser ut att kunna få XRP:s pris att skjuta i höjden!

14. Apecoin (APA)

Copy link to section

Marknadsvärde: $1.6 miljarder 

Copy link to section

Vad är ApeCoin?

Copy link to section

ApeCoin (APE) är en kryptovaluta byggd på Ethereums nätverk. I första hand är APE styrningskrypton för APE Foundation – en DAO som syftar till att stödja expansionen av decentraliserade onlinecommunities. Projektet är inspirerat av Bored Ape Yacht Club (BAYC), som är en av de mest värdefulla NFT-kollektionerna i Web3.

APE Foundation ger ekonomiskt stöd till metaverse-projekt, med fokus på metaverse, byggda med blockkedjeteknik. Genom att göra det hoppas projektet att internets framtid ska vara mer eller mindre full decentraliserade, på vilket communities kan verka fritt, helt utan extern kontroll.

APE:s ekosystem har möjliggjort för flera stora projekt att utvecklas, inklusive Otherside. Otherside återspeglar mycket av det som ApeCoin står för. Det är ett stort, uppslukande P2E-spel i metaverse som är omåttligt populärt.

Skäl att köpa APE

Copy link to section

APE-myntet blev galet populärt då det först lanserades 2022. Det är fortfarande relativt nytt, vilket ger det stor uppåtpotential från det nuvarande priset på $4.37. ApeCoins vision är unik, eftersom det belyser vikten av kryptovaluta som en kulturell rörelse.

APE förväntas locka ett ökande antal användare över tiden, vilket bör gynna dess pris. Projektet stöds redan av ett stort antal Web3-investerare, vilket gör det möjligt för dess DAO att stödja nya projekt i Web3. Det är en av de billigaste kryptotovalutorna i sitt slag, och ser ut att ha fina förutsättningar att generera grym avkastning i framtiden.

Vanliga frågor om krypto

Copy link to section

Ska jag köpa billiga kryptovalutor för att bygga en mångsidig portfölj?

Copy link to section

Billiga kryptovalutor, så kallade “Penny cryptos”, kan vara ett bra sätt att börja investera såväl som att diversifiera en kryptoportfölj. Detta eftersom de ofta kan ge den högsta procentuella avkastningen och är billiga i förhållande till deras potentiella värden. Många erfarna investerare allokerar ofta en mindre del av sina medel till denna typ av investeringar, som är kända som möjligheter med hög risk och hög avkastning.

Vad är Web 3.0-krypto?

Copy link to section

Web 3.0-krypto är digitala valutor som vanligtvis drivs på decentraliserade, peer-to-peer-nätverk. Kryptovalutor är sällan föremål för en centraliserad enhet, vilket innebär att vem som helst fritt kan delta på nätverken och överföra ekonomiskt värde över hela världen med få begränsningar.

Vilken krypto kommer att blomstra 2023?

Copy link to section

År 2023 förväntar sig många investerare att de tuffa förhållandena från 2022 kommer att lätta. Detta kan innebära att många olika tokens kan ge betydande avkastning. Några av de mest lovande projekten som finns just nu är Chancer och Shiba Memu, vars pre-sale just har lanserats.

Vilken billig kryptovaluta är bäst att köpa nu?

Copy link to section

Chancer ser ut att vara det perfekta tillägget till alla investeringsportföljer, eftersom det är väl positionerat för framtida tillväxt. Projektet kombinerar AI-teknik med blockkedjeteknik för att leverera grymma handelssignaler.

Vilket är det billigaste meme-myntet?

Copy link to section

Ett av de billigaste meme-mynten som finns tillgängliga just nu är Shiba Memu, som backas upp av en hängiven community. 

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.

0/10
Get signals
Cardano Chainlink Dogecoin Ripple Stellar VeChain Kryptovaluta