Nya ICO:er på kryptomarknaden – Därför är dessa 15 mynt de bästa ICO:erna att köpa nu

Av:
Mar 21, 2023
Uppdaterad: Mar 24, 2023
Listen
 • Flera olika ICO-projekt ser ut att kunna generera stora vinster när 2023 års bull run närmar sig
 • Bland de främsta projekten återfinns banbrytande AI-plattformar med stort framtida värde
 • Även den lovande spelplattformen Metacade ser ut att kunna revolutionera GameFi-sektorn

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Många investerare är överens om att det inte finns någon bättre tidpunkt att investera i ett projekt som har alla förutsättningar att lyckas i framtiden, än i ICO-stadiet. Varje investerare vet att nyckeln ofta ligger i att komma in så tidigt som möjligt i ett framgångsrikt projekt. Det är det som praktiskt taget kan garantera livsförändrande avkastning – givet att projektet utvecklas som tänkt och att resten av marknadens FOMO kickar in och därmed söker sig till projekten. 

Vilka är marknadens bästa ICO:er för potentiellt stora vinster 2023?

Att hitta den ICO som med största sannolikhet kommer att kunna generera enorm avkastning är dock inte det lättaste. Det kan kännas som något av djungel på krytpomarknaden, men vad som är viktigt är att granska alla aspekter av ett projekts upplägg. Allt för att med så mycket information som möjligt kunna avgöra chansen att projektet lyckas och slår igenom. Att fatta välgrundade investeringsbeslut är alltså a och o.

Men, som tur är för investerare finns det kryptoexperter till ens hjälp som ständigt scannar marknaden efter möjligheter. Med det sagt vill vi här presentera några av de kryptoprojekten som experter tror har högst chans att utvecklas bäst prismässigt under 2023 och åren som kommer:

 1. Metacade (MCADE)
 2. AltSignals (ASI)
 3. ASTL (ASTL)
 4. Brickken (BKN)
 5. MOOVY (MOIL)
 6. Dogeliens (DOGET)
 7. ALINK AI (ALINK)
 8. Vivi (VIVI)
 9. Dogodoge (DOGODOGE)
 10. RenQ Finance (RENQ)
 11. Ecoterra (ECOTERRA)
 12. Artyfact (ARTY)
 13. JournArt (JART)
 14. Rocketize (JATO)
 15. NeurSwap (NEUR)

1. Metacade (MCADE) – Strävar efter att leda GameFi-revolutionen

Vad är Metacade?

Metacade är ett nytt och spännande projekt som ser ut att kunna positionera sig som ledande inom den spirande GameFi-rörelsen. Teamet lanserade nyligen ett otroligt väl mottaget whitepaper som i detalj beskriver Metacade-teamets ambitiösa planer på att förändra det sätt på vilket spelare spelar. 

Kryptobranschens experter hyllar det spirande projektet i massor, så det kommer inte som någon överraskning att projektets pre-sale har lockat till sig enormt stort intresse. Det stora antalet investerare som rusar för att säkra sina MCADE-mynt till de mycket rabatterade priserna har inneburit att den totala insamlade summan redan har nått så mycket som $12.7m under bara 17 veckor.

Det planerade flaggskeppet för Metacades ekosystem är den största P2E-arkaden som någonsin har skapats. Omfattningen på Metacdes planer kommer att kunna säkerställa att Metacade kan inrikta sig på stora delar av den befintliga spelcommunityn. Hur då? Jo, genom att tillgodose många olika typer av föredragna spelsätt. Oavsett om en spelare föredrar att spela för skojs skull på egen hand, eller stilla sitt tävlingssug finns något för denne i plattformens breda spelarkad.

Denna bredd syns också i utformningen av projektets omfattande belöningssystem. Genom detta kan användare inte bara kan tjäna pengar medan de spelar, utan även för andra bidrag som förbättrar användarupplevelsen i ekosystemet – som att dela alfa eller skriva spelrecensioner.

Något som också är bra att ha koll på är att MCADE används som plattformens valuta. Allt eftersom projektets användarbas, mer eller mindre oundvikligen, växer under de kommande åren, kommer köptrycket på MCADE att öka, och därmed sannolikt priset. Dessutom erbjuds möjligheter till att satsa MCADE, vilket ytterligare stimulerar investeringar i myntet. Allt detta bidrar till att MCADE står för en av kryptomarknadens bästa ICO:er. 

>>> Du kan delta i Metacade pre-sale här <<<

2. AltSignals – Erbjuder högkvalitativa handelssignaler till en stor community

Vad är AltSignals?

AltSignals erbjuder en otrolig ICO med en imponerande historik vad gäller att leverera fantastiska handelssignaler till sina 50 000 användare. Plattformens egen kryptovaluta heter ASI, och den är nu tillgänglig i en pre-sale som, liksom Metacade, ser ut att kunna locka till sig stort intresse och tänja på gränserna för vad som är möjligt.

AltSignals har redan etablerat sig som en maktaktör inom området för handelssignaler. Dess produkt AltAlgo™ har fått strålande recensioner och spelar en avgörande roll i plattformen, som levererar mer än 1 500 signaler med en otrolig framgångsfrekvens på 64 %.

Teamet har nu även berättat om sin ActualizeAI, vilket är ett verktyg som utnyttjar de senaste metoderna inom maskininlärning, såsom förstärkningsinlärning och naturlig språkbehandling (NLP). Produkten ser ut att revolutionera vad användare kan förvänta sig av leverantörer av handelssignaler.

ASI kommer dessutom att ge tidig tillgång till ActualizeAI:s nya funktioner i takt med att de och dess nya funktioner utvecklas. Det möjliggör också för innehavare att gå med i projektets exklusiva AI Members Club och få tillgång till vissa andra fina funktioner. Dessa innehavare kan dra nytta av (laglig) insiderinformation om nästa heta kommande ICO:er, vilka som är de bästa nyttokryptona på marknaden just nu som rekommenderas för investerare och mer. Sammantaget är ASI definitivt en ICO värd att spana in!

>>> Du kan delta i AltSignals pre-sale här <<<

3. ASTL – Bästa ICO:n för mining

Vad är ASTL?

Projektet ASTL tillåter användare att investera i tokeniserad mining, alltså att bryta krypto (ibland kallas detta gruvdrift på svenska). Detta sker mot bakgrund av att det är tufft för kryptoentusiaster att börja bryta krypto på egen hand på grund av de enorma kapitalutgifterna. Faktum är att de flesta nya mining-bolag finansieras av riskkapitalister, varav flera går så långt att de blir börsnoterade (IPO).

Detta visar att ASTL:s plattform uppfyller ett marknadsbehov, där investerare som kan investera i mining utan att behöva köpa dyr utrustning själva. Teamet har noggrant kartlagt den mest lönsamma infrastrukturen för mining. Potentiella investerare kan därmed vara försäkrade om att företaget erbjuder de bästa, mest lönsamma lösningarna.

4. Brickken – Bästa ICO:n med fokus på värdepapper

Vad är Brickken?

Brickken är ett innovativt projekt som tillåter användare att skapa värdepapper i form av tokens, vilket gör att verksamheter kan samla in pengar genom att ge ut värdepapper på plattformen för att sälja direkt till användare eller på andrahandsmarknaderna.

Detta är ett fantastiskt exempel på hur blockkedjeteknik kan driva affärsinnovation. I och med att användare kan bestämma parametrar kring exempelvis kryptoutbud och andra inställningar kopplade till deras token-erbjudande, kan plattformen göra det möjligt för många användare att dra nytta av den tillväxt som kan komma från de insamlade pengarna.

Det är troligt att vi förr eller senare kommer att se den första börsintroduktionen som har grund i ett företag som har samlat in pengar genom en Web3-lösning som denna. Brickkens ICO kan sägas vara ett utmärkt sätt att investera i Web3 som helhet.

5. Moovy – Bästa ICO:n med fokus på drive-to-earn

Vad är Moovy?

Moovy är en spel-ICO som strävar efter att bygga en rörelse kring en ny drive-to-earn-modell av kryptospel. När spelare blir en del av Moovys universum kommer de att kunna designa och bygga NFT-baserade bilar och sedan genomföra en rad uppgifter för att ta sig igenom spelets så kallade “talangträd”.

Moovy blir ytterligare ett kryptoprojekt som fokuserar på bilentusiaster, men ser ut att kunna differentiera sig på bra sätt. Om det kan dra nytta av den enorma spelmarknaden för bilar, kan det se en stark prisuppgång över tid.

Även om Moovy bara finns på ett fåtal experters listor med de bästa ICO:erna, kan detta mycket väl visa sig vara en lyckoträff. Bara Moovy kan gasa och bygga upp lite fart (no pun intended) kan den mycket väl inta förarsätet (no pun intended, igen) när det kommer till drive-to-earn. 

6. Dogeliens – Det roligaste digitala myntet

Vad är Dogeliens?

Dogeliens är ett nytt meme-mynt som lanserade en ICO för att samla in kapital och bygga ut sitt roliga universum.

Dogeliens använder krypton DOGET som den primära betalningsformen i sitt ekosystem och hoppas kunna bygga ut funktioner över tid. Ett av projektets primära fokusområden är att utbilda dem som är nya inom krypto, och vi kan mycket väl kunna komma att se att plattformen erbjuder betalkurser i framtiden.

Dogeliens kan då spela en viktig roll i att låta användare lära sig om smarta kontrakt, virtuella tokens, digitala tillgångar, börsvärde och andra viktiga kryptoämnen. Intresset för dessa ämnen ser ut att öka under kommande år. I så fall kan även efterfrågan på DOGET öka i värde.

7. ALINK AI – Bästa ICO:n med fokus på AI

Vad är ALINK AI?

ALINK AI använder blockkedjeteknik för att göra världen med generaliserad AI mer lättillgänglig för allmänheten. På så sätt ansluter den sig till en skara av pågående projekt som använder tokens för att uppfylla AI-baserade användningsfall. Investerares tokens används här bland annat för att möjliggöra en datamarknadsplats. ChatGPT har ökat medvetenheten om, och intresset för AI, något enormt, och denna ökade medvetenhet kan mycket väl gynna ALINK AI och dess framtida prisutveckling. 

En av de andra kritiska egenskaperna hos ekosystemet är möjligheten för användare att tillgängliggöra olika maskininlärningsmodeller, vilket är ytterligare ett annat område som kan växa mycket i framtiden.

8. Vivi – Den bästa av underhållningsfokuserade ICO:er

Vad är Vivi?

Vivi är ett underhållningsprojekt som tidiga investerare hoppas på kan ge betydande avkastning framåt. Plattformen är inriktad på den kolossala marknaden som handlar om reklam och den uppmärksamhet som riktas mot reklam, och man kan lugnt säga att målen är högt ställda. 

Även om detaljerna kring projektet och dess tekniska implementering av funktioner och lösningar är begränsade, har det varit tydligt att ambitionen är att ge användarna möjlighet att tjäna pengar på deras uppmärksamhet. De kan helt enkelt bli belönade när de uppmärksammar annonser på sociala medier. Köpprocessen liknar andra ICO-projekt, genom att den använder den föredragna metoden i form av webbplånboksanslutning för sin token-försäljning.

9. Dogodoge – ICO som bygger på Dogecoin och Shiba Inu

Vad är Dogodoge?

Dogodoge är ett meme-myntprojekt som bygger på framgången hos Dogecoin- och Shiba Inu-projekten. Det har redan klargjorts att vid sidan av memes, kommer DOGODOGE som krypto att ha stor användbarhet. Mynten planeras nämligen att användas på en DogoSwap-börs för likviditet och kan även användas för att köpa Dogodoge-NFT:er.

Samtidigt som Dogodoge ansluter sig till en mer eller mindre mättad marknad har projektet höga ambitioner. Mynten är alltså tänkta att ge mer än bara nöje och gemenskap. Experter är överens om att i takt med att medvetenheten om projektet ökar över tid, följer efterfrågan med. Detta i sin tur skulle mycket väl kunna innebära att priset på DOGODOGE ökar rejält och ger tidiga investerare fin avkastning.

10. RenQ Finance – Bästa ICO:n med fokus på flera kedjor

Vad är RenQ Finance?

RenQ Finance har bestämt sig för att skapa en tvärkedjelösning för den fragmenterade världen av DeFi, som gör det möjligt för användare att utbyta tokens över många olika kedjor genom RenQ Finances flerkedjebörs.

Bland de primära funktionerna för RENQ-tokens hittar vi de styrningsmöjligheter som de ger innehavare. RENQ-tokens krävs nämligen för att rösta kring förslag på utveckling av RenQ Finances ekosystem. Myntet kan dessutom tjäna bredare syften när plattformen fortskrider, såsom att bidra med likviditet.

Projektet har förblivit troget sina Web3-rötter. Genom att ta det decentraliserade tillvägagångssättet för styrning kommer det sannolikt att bli populärt bland kryptosupportrar som vill tänja på gränserna för vad decentraliserad styrning (med hjälp av tokens) kan medföra.

11. Ecoterra – Bästa ICO:n på marknaden för koldioxidkompensation

Vad är Ecoterra?

Ecoterra är en miljövänlig kryptovaluta som hoppas kunna vara en viktig drivkraft när det kommer till positiva klimatåtgärder genom Ecoterra-appen. Appen tillåter användare att tjäna ECOTERRA-tokens för de positiva steg de vidtar, såsom att återvinna avfall. Plattformen har till och med en marknad fokuserad på koldioxidkompensation, där användare kan sätta sina ECOTERRA-tokens i arbete.

Projektet tillhandahåller lösningar som är snälla mot planeten och hoppas fånga en del av företags önskan om att engagera sig i miljön, särskilt mot bakgrund av det ökade fokuset på ESG. Skulle Ecoterra kunna ta bara en liten del av företagsmarknaden skulle ECOTERRA-tokens pris kunna öka rejält. 

12. Artyfact – Bästa ICO:n för AAA-spelgrafik

Vad är Artyfact?

Artyfact är en GameFi-satsning fokuserad på att fylla luckan på P2E-marknaden som är kopplad till den allra bästa grafiken i spelen. 

Plattformen använder ARTY-tokens för styrning och belöningar, så Artyfact-teamet hävdar att det sannolikt kommer att vara ett konstant starkt och ökande köptryck på tokens. När antalet användare ökar kommer alltså innehavare mycket väl kunna se hur de kammar hem stora vinster.

Efter en framgångsrik ICO strävar Artyfact-teamet efter att fortsätta utvecklas, med fokus på grymma spelupplevelser. Detta för att försöka säkerställa att medvetenheten om projektet ökar över tid, liksom projektets värde.

13. JournArt – Bästa ICO:n med fokus på NFT:er för nischad konst

Vad är JournArt?

JournArt är ett NFT-fokuserat projekt som vill dominera en lukrativ nisch i kryptovärlden genom att minta och sälja en rad tik-konst (ja, konst som fokuserar på hundar / tikar) som NFT:er.

Projektet har en omfattande färdplan för aktiviteter och skulle kunna se en viss tillväxt om detta relativt smala koncept tas emot väl av det bredare communityn. Detta skulle kunna vara en viktig del för att till fullo kunna dra nytta av hastigheten, säkerheten och de låga transaktionsavgifterna från Binance Smart Chain.

Även om NFT-marknaden har stannat av något efter den boom som sågs under 2021 års bull run, finns det fortfarande ett bestående intresse för tekniken. Det är dock svårt att förutsäga vilka tokens som kommer att komma överst när vi går mot nästa bull run – men JournArt kan vara en av dem.

14. Rocketize – Bästa ICO:n med fokus på icke-djur-memes

Vad är Rocketize?

Rocketize är ett meme-myntprojekt som har försökt att positionera sig på det trånga meme-myntområdet genom att fokusera på rymden istället för de klassiska meme-mynten med djurtema.

Nyckeln till framgången för meme-mynt är ofta att se till att de har en tilltalande design, och det är tydligt att Rocketize har just det – en mycket “ren” design. Skulle teamet besluta sig för att erbjuda mer nytta än ren och skär underhållning kan priset på Rocketize gynnas rejält. Rocketize är byggd på Binance Smart Chain, och bara att lägga till ytterligare ett smart kontrakt skulle vara ett enkelt sätt att öka nyttan och det potentiellt ökande värdet. 

15. NeurSwap – Bästa ICO:n med fokus på kryptospråkmodeller

Vad är NeurSwap?

NeurSwap har uppkommit ur ett antal AI-fokuserade utvecklare som vill dra nytta av förbättringarna inom AI-teknik för att låsa upp nya användningsfall för krypto. Plattformen har ambitionen att täcka in många olika områden, från en kryptoaktiverad chatbot hela vägen till en NFT-generator.

NeurSwap är en annan plattform som kan göra att ett ökat intresse för AI-sektorn leder till en prishöjning för plattformens egen krypto NEUR. Om satsningen kan etablera sig och leverera verkligt värde till marknaden – mycket som följd av spännande tekniska releaser – kan det gå bra.

Värt att tänka på när man ska investera i en ICO

Vad du ska leta efter i en ICO

Att investera i en ICO kan vara skrämmande om du inte har gjort det tidigare, och att veta vad du bör tänka på är avgörande för att få ut det mesta av dina investeringar. Här nedan följer några av nyckelaspekterna som du bör tänka på.

Juridiska överväganden

Till följd av att USA:s värdepappers- och börskommission; Securities and Exchange Commission, har börjat reglera kryptomarknaden i allt högre grad, råder det ingen tvekan om att fler och fler projekt vidtar de åtgärder som krävs för att säkerställa att de följer riktlinjerna från SEC.

Det är alltid värt att kolla in SEC:s webbplats för att få koll på det senaste. Allt så att du kan känna dig trygg i att din potentiella investering har allt som krävs när det kommer till de juridiska kraven, som kan sträcka sig från webbplatsen till whitepaper.

Tokenomics

Att säkerställa att tokenomiken är gynnsam är också nyckeln när man granskar ICO för en ny digital tillgång. En viktig aspekt av huruvida tokenomiken är gynnsam eller inte är att kontrollera om det finns ett fast tokenutbud eller inte. Detta kommer att påverka om krypton kan drabbas av inflation.

Kontrollera projektets whitepaper

Ett projekts whitepaper bör beskriva den nödvändiga informationen om hur kryptosatsningen kommer att ge värde och vad pengarna kommer att spenderas på, givet att företaget skulle lyckas samla in de pengar det strävar efter genom sin pre-sale.

Villkor och partnerskap

Att förstå villkoren för en ICO är ett avgörande steg, eftersom det hjälper investerare att förstå vad kryptoinnehavet kommer att innebära för dem. Detta kan variera mycket beroende på projekt, så det bör alltid ses över.

Partnerskap är ett annat nyckelområde som kan indikera momentum och tillit till ICO:n. Om kryptoprojekt har flera partnerskap kan det vara ett positivt tecken.

Hur vet jag när nya mynt lanseras?

Om en ICO är ny, kan du troligen se det i sociala medier och på ett antal olika populära ICO-sajter. Det är viktigt att notera att en ICO som hittas på sociala medier behöver kontrolleras noggrannt, så att det inte är en bluff eller liknande. Du bör också kontrollera att det finns en webbplats med tillräcklig info. 

Fördelar med ICO:er

Den största fördelen med att investera i en ICO är att det ger investerare tidig tillgång till blockkedje-startups. Vanligtvis är det svårt för vanliga investerare att investera i ett privat företag, då det istället brukar vara reserverat för riskkapitalbolag. Men med ICO:er kan potentiella investerare köpa in sig mycket tidigt och ta chansen att generera enorma avkastningar.

Att investera i en ICO är också ett fantastiskt sätt att använda sina investeringspengar om man vill känna att man är nära projektteamet. Företag som samlar in pengar genom ICO:er kommunicerar nämligen generellt mycket med sin community.

Nackdelar med ICO:er

En ICO är ett otroligt bra sätt för företag att samla in pengar, och det kan innebära att investerare ser enorm avkastning över tid. En nackdel med att investera i ICO:er är dock att det ibland kan ta lång tid för ett företag att växa tillräckligt för att investerare ska kunna se betydande avkastning på investeringar, och det är därför det är en viktig del av bedömningen att säkerställa att ICO:n kan ge bra valuta för pengarna. Gärna utan att det går en hel evighet.

Slutsats – Vilken är den bästa ICO:n att investera i nu?

Metacade är enligt många experter en så pass övertygande investering att det inte råder någon tvekan om att det fortfarande är den bästa ICO:n på marknaden just nu. I och med att utvecklingen av plattformen och priset sannolikt kommer att ta fart under de kommande månaderna, kan MCADE-innehavare se en otrolig avkastning på sin investering. “Allt” som krävs är att ekosystemet växer och medvetenheten om projektet ökar – och chanserna ser goda ut.

Vanliga frågor om krypto

Vad är kryptovalutor?

Kryptovalutor är digitala tillgångar som använder kryptografi för att säkra och verifiera transaktioner och för att kontrollera skapandet av nya enheter. Till skillnad från traditionella valutor som regeringar stödjer, är kryptovalutor decentraliserade och fungerar oberoende av centrala myndigheter. De tillåter individer att säkert och anonymt överföra pengar över gränser utan behov av mellanhänder som banker eller betalningsprocessorer.

Vad betyder ICO?

En ICO är ett sätt för nya kryptovalutor att samla in pengar till nya satsningar. Under en ICO kan investerare köpa nya mynt i utbyte mot andra redan etablerade kryptovalutor, som Bitcoin eller Ethereum. ICO:er har varit ett populärt sätt för startups att samla in pengar, men de har också varit föremål för bedrägerier (som Centra Tech), så investerare bör vara försiktiga och göra sin egen analys innan de investerar i någon ICO.

Är ICO:er olagliga?

ICO:er är definitivt inte olagliga. USA:s Securities and Exchange Commission håller dock noggrann koll på marknadens ICO:er då det är ett oreglerat område, men det är fortfarande helt lagligt att samla in pengar genom en token som säljs i en ICO, förutsatt att företaget som driver ICO följer riktlinjerna.

Är ICO-mynt en bra investering?

ICO-mynt kan vara fantastiska investeringar, eftersom att komma in så tidigt gör att investeraren kan dra full nytta av all tillväxt i myntets pris från start. Som med alla andra typer av investeringar bör man dock alltid genomföra sin egen analys. 

Var kan jag köpa ICO-mynt?

ICO:er görs vanligtvis tillgängliga via webbplatsen för kryptoprojektet i fråga. Detta innebär att investerare vanligtvis ansluter sina kryptoplånböcker och tar av sina pengar för att överföra lämpligt belopp i utbyte mot tokens. Detta gör att det är viktigt att analysera webbplatsens och dess trovärdighet, så att man inte råkar ut för en bluff.

Vilken är nästa stora ICO 2023?

Den största ICO:n under 2023 är enligt många Metacades. Detta med tanke på det enorma intresset för kryptoprojektet – många investerare vill förvärva MCADE innan priset drar iväg. 

Vad är den största skillnaden mellan en ICO och en IPO?

En ICO relaterar till försäljningen av en ny kryptovaluta. Dessa tokens ger inte ägande av företaget utan tillåter istället investerare att köpa in sig i ekosystemet, beroende på hur krypton i fråga används.

En börsintroduktion, IPO, görs vanligtvis mycket senare i ett företags livscykel och innebär att aktierna emitteras på en offentlig börs. Man blir då delägare i företaget.

Vad händer med en ICO:s insamlade medel?

Ett företag som använder en ICO för att samla in pengar kommer vanligtvis att beskriva användningen av pengarna som en del av ICO-dokumentationen, till exempel i ett whitepaper. Ofta kommer medlen att användas för utveckling av kärnprodukten.

Du kan delta i Metacades pre-sale här.

Du kan delta i AltSignals pre-sale här.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.