Ad

Marknadens 12 bästa metaverse-krypton att köpa nu för att potentiellt tiodubbla din investering 2023

Av:
Mar 28, 2023
Uppdaterad: Apr 2, 2023
Listen
 • Nya metaverse-projekt fortsätter att göra framsteg på en dynamisk marknad
 • GameFi-plattformen Metacade tar sikte mot att bli det ultimata P2E-navet inom metaverse-spel
 • AI-drivna lösningar rusar in i metaverse och öppnar upp spännande investeringsmöjligheter

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Bloomberg förutspår att metaverse kommer att stå för en marknad som är värd $800 miljarder år 2024. Det är astronomiska summor för en så pass ung sektor, och apropå att vara i ett tidigt skede innebär denna stora framtida potential att det just nu finns grymma chanser att hitta högavkastande metaverse-investeringar. Nu är helt enkelt den bästa tiden att börja leta efter marknadens bästa metaverse-krypton att köpa. Men eftersom nya metaverse-tokens ständigt dyker upp, kan det vara svårt att hitta de bästa. Hur hittar man de som är värda att investera i?

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Den här artikeln är ett bra ställe att börja! Här kommer du nämligen att få koll på 12 av marknadens bästa metaverse-krypton som kan ge betydande avkastning 2023. Dessa sträcker sig från spelarkader till projekt som tillhandahåller viktig infrastruktur till andra metaverse-projekt. Mycket talar för att du kommer att kunna hitta din nästa metaverse-investering här.

Topp 12 är som följer:

 1. Metacade (MCADE)
 2. AltSignals (ASI)
 3. The Sandbox (SAND)
 4. Ethereum (ETH)
 5. Apecoin (APE)
 6. Star Atlas (ATLAS)
 7. Axie Infinity (AXS)
 8. Gala Games (GALA)
 9. Enjin Coin (ENJ)
 10. Decentraland (MANA)
 11. Render Token (RNDR)
 12. Highstreet (HIGH)

1. Metacade (MCADE) – En lovande plattform med fokus på metaverse-spel på Web3 

Copy link to section

Vad är Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Metacade är ett nytt projekt som positionerar sig som det främsta navet för P2E- och metaverse-spel. Det som syftar till att bli den ultimata helhetslösningen för båda dessa kategorier, och andra snabbt expanderande sektorer. Plattformen kommer att innehålla allt som användare kan önska sig från ett communitynav: interaktion i realtid med likasinnade metaverse-entusiaster, topplistor för att upptäcka spelen som är värda att spela och undergrupper för att diskutera de senaste tipsen och tricksen.

Men Metacade gör även mer än så och använder blockkedjeteknik för att skapa något magiskt. Till exempel belönar projektet spelare med sin egen token, MCADE, för att de bidrar med värdefullt innehåll, delar recensioner och låter andra användare ta del av givande insikter kring de senaste metaverse-spelen.

Projektet introducerar till och med ett DeFi-system för att finansiera nästa generations P2E- och metaverse-titlar. Detta system kretsar kring Metagranter och investerare väntar ivrigt på den första Metagrant-tävlingen senare i år. Metagranter erbjuder utvecklare möjligheten att bygga de allra bästa titlarna, genom att de får finansiering från Metacades kassa för att göra sin vision till verklighet.

För att vinna behöver utvecklare bara få flest röster från MCADE-innehavare. Samtliga spelförslag läggs nämligen till en pool och tävlar mot varandra, men bara de spel som vinner Metacade-användarnas hjärtan får finansiering. Vinnaren tilldelas sedan alltså finansiering från Metacades kassa, och spelet kommer sedan att släppas i Metacades virtuella arkad, i vilken det är tillgängligt för alla att spela.

Plattformen har också planer på en jobbannonsplats att lanseras under 2024. Här kan communityns medlemmar ta del av möjligheter till kortare uppdrag, såsom att testa spel med hjälp av Metacades inhemska testmiljö och då ge feedback kring de senaste P2E- och metaverse-spelen i utbyte mot lön. Ledande företag inom Web3 och spelindustrin kommer också att posta jobbannonser med fokus på heltidstjänster på plattformen, vilket gör att Metacade-användare kan få in foten hos några av sina favoritföretag.

Slutligen planerar Metacade att omvandlas till en decentraliserad autonom organisation (DAO) och lämna över tyglarna till samhället. Detta gör att MCADE-innehavare kan rösta om viktiga beslut, partnerskap och plattformsfunktioner. Dessa aspekter har lett till att en mängd investerare anser att Metacade är det bästa metaverse-myntet de har sett på länge. Detta har gjort att plattformens pre-sale har samlat in hela $14.1m. Denna pre-sale är nu i sitt slutskede, innan notering på börser väntar.

Varför investera i Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Metacade är designad för att vara det centrala navet för både P2E- och metaverse-spel. Detta är två sektorer förväntas accelerera snabbt under de kommande åren. Istället för att satsa på att ett enda P2E- eller metaverse-spel, som många andra plattformar gör, kommer Metacade att överträffa mångas förväntningar och erbjuda en mängd spel. Många menar vidare att en investering i Metacade som att investera i sektorn som helhet. I takt med att fler spelare ansluter sig till dessa utrymmen och börja spela dessa typer av spel, kommer antalet Metacade-användare sannolikt att öka proportionellt. Detta skulle i sin tur orsaka betydande efterfrågan på MCADE-token. Med tanke på MCADE:s deflationär tokenomik skulle sannolikt även priset att öka i samband med denna ökade efterfrågan.

Dessutom kommer Metacade att dra stor nytta av nätverkseffekten, vilket är samma effekt som fick plattformar som Twitch och Discord att till synes explodera över en natt. Med sitt fokus på att bygga en stark, engagerad community, tillsammans med flera unika funktioner som erbjuder enormt värde för användarna, verkar Metacade-projektet vara väl positionerat att expandera snabbt, sida vid sida med P2E och metaverse.

>>> Du kan delta i Metacade pre-sale här <<<

2. AltSignals (ASI) – Hjälper investerare att upptäcka de hetaste metaverse-möjligheterna

Copy link to section

Vad är AltSignals (ASI)?

Copy link to section

AltSignals är ett unikt projekt och sticker på flera ut sätt på denna lista. Vad är då AltSignals? Jo, det är en väletablerad leverantör av handelsignaler för kryptovalutor, fiatvalutor och aktiemarknader. Plattformen skapades 2017 och använder en kombination av en egenutvecklad algoritm, som kallas AltAlgo™, och ett team av professionella handlare för att generera mycket exakta handelssignaler. Sedan starten har AltSignals levererat över 1 500 signaler till över 50 000 gratisanvändare och 1 400 VIP-medlemmar, vilka har uppnått en genomsnittlig vinstgrad på 64 %.

AltAlgo™ innehåller över 34 olika indikatorer och strategier för att producera exceptionella handelssignaler, vilket gör att teamet kan fokusera på att göra grundläggande analys i världsklass som stöder algoritmens signaler. Detta har alltså lett till grymma resultat. Som exempel kan nämnas att dess Binance Futures-signaler kan skryta med en vinstgrad på hela 90 % i februari, vilket gav 2 163 % i avkastning.

AltSignals trovärdighet backas upp av dess enastående recensioner på Trustpilot. Den har där betyget 4.9/5 genom nästan 500 positiva recensioner. Nu avancerar AltSignals ytterligare och lanserar sin egen kryptovaluta ASI. ASI-myntet är designat för att stödja nästa fas av AltSignals tillväxt: algoritmen ActualizeAI. Denna avancerade algoritm kommer att förbättra den befintliga AltAlgo™-indikatorn och introducera en effektiv AI-funktion för att maximera användarnas vinster.

Så, varför nämns AltSignals i den här listan över metaverse-krypton? Jo, eftersom den här nya algoritmen har potential att identifiera några av de bästa metaverse-mynten att investera i. Man kan säga att den på sätt och vis låter dig välja bland de andra mynten på listan, genom de signaler den skickar. En central aspekt av Actualize AI kommer att vara sentimentanalys, då den kommer att skanna sociala medier för att hitta metaverse-mynt på väg upp.

Dessutom kommer investerare att kunna inneha ASI-token i syfte att få koll på exklusiva pre-sales för några av de bästa metaverse-mynten. Det här gör det möjligt ASI-innehavare att säkra tidig tillgång till några av de bästa kryptoprojekten med fokus på metaverse innan allmänheten hör om dem.

Fördelarna med att äga ASI slutar dock inte där. Att vara en ASI-investerare ger nämligen också exklusiv tillgång till AI Members Club, genom vilken användare kan tjäna extra ASI för att de ger feedback på nya uppdateringar, deltar i backtesting och föreslår nya idéer. Detta extra stora ASI-innehav kan användas för att öka användarens medlemsnivå, vilket medför bättre tillgång till mer avancerade funktioner i plattformens AI-ekosystem.

Varför investera i AltSignals (ASI)?

Copy link to section

Efter implementeringen av algoritmen ActualizeAI förväntas AltSignals bli ännu mer populär än vad plattformen redan är. Genom att leverera banbrytande insikter med den mest avancerade AI-tekniken har ASI-investerare inte bara en chans att öka sina vinster från andra metaverse mynt, utan också kamma hem en del av vinsterna som ASI själv kommer att generera när medvetenheten om ASI ökar. 

Dessutom kommer AI Members Club att tillåta AltSignals att fortsätta utveckla sin redan starka community. Liksom Metacade kan plattformen verkligen gynnas av nätverkseffekten. Användarna kan både ta emot marknadsledande handelssignaler samtidigt som de säkrar inkomster genom produkttester och ger feedback. Detta kan också leda till att projektets AI-teknik blir ännu mer avancerad och ger fler möjligheter för användarna att tjäna extra inkomster.

Slutligen kan man konstatera att faktumet att AltSignals redan har en sån stark bakgrund präglad av framgång och popularitet indikerar att det kan lyckas med att nå sitt mål. Dess team har redan förmågan att producera exceptionella handelssignaler, och dess mål att integrera AI för att ta dessa till nästa nivå, är ett naturligt steg för plattformen att ta. Det verkar som investerarna håller med, för trots att endast 1 dag har gått sedan ASI:s pre-sale lanserades, har den redan dragit in hela $112k. Ännu fler investeringar förväntas inom en snar framtid.

>>> Du kan delta i AltSignals pre-sale här <<<

3. The Sandbox (SAND) – Ett ledande metaverse-projekt med stora partnerskap

Copy link to section

Vad är The Sandbox (SAND)?

Copy link to section

The Sandbox är ett metaverse-projekt byggt på Ethereums blockkedja som gör det möjligt för användare att skapa, dela och tjäna pengar på sina spelupplevelser i en virtuell värld. Det ger spelare effektiva  verktyg som VoxEdit och Game Maker, så att de, oavsett erfarenhet, kan skapa avatarer, unika objekt, virtuella spel och andra uppslukande upplevelser.

I hjärtat av The Sandbox hittar vi LAND, den NFT som driver detta metaverse-spel. LAND representerar en bit av virtuell fastighet som tillåter användare att bygga vad de vill. Användare kan debitera andra en liten avgift i SAND-tokens för att andra kan ta del av de upplevelser som de har utvecklat. Med SAND kan innehavare än köpa virtuella tomter och hyra ut dem. Som om inte detta vore nog kan användare även tjäna SAND genom att skapa och sälja virtuella tillgångar, representerade som ASSET NFTs, på The Sandbox marknadsplats.

Varför investera i The Sandbox (SAND)?

Copy link to section

The Sandbox ger en nivå av kreativ frihet som inget annat metaverse-projekt överträffar. Dess användarvänliga verktyg ger kreatörer möjlighet att designa häftiga upplevelser och tjäna pengar på sina skapelser, vilket lockar fler användare och ökar plattformens totala värde.

Den populära metaverse-krypton har också en imponerande lista över partnerskap med stora varumärken och franchiseföretag, såsom Gucci, The Walking Dead och Atari. Dessa partnerskap talar inte bara för The Sandbox höga trovärdighet, utan skapar också en synlighet som driver ännu fler spelare till projektet.

4. Ethereum (ETH) – Tillhandahåller den kritiska infrastrukturen för många metaverse-spel

Copy link to section

Vad är Ethereum (ETH)?

Copy link to section

Ethereum är ett marknadsledande blockkedjenätverk som hyllas för sina avancerade smarta kontrakt. Ethereum är ett enormt populärt alternativ för DeFi- och NFT-aktörer som vill ha de bästa lösningarna, och i takt med tillväxten av metaverse under de senaste åren, har även Ethereum kunnat växa. Faktum är att du kommer att se att majoriteten av de mynt som vi har inkluderat på den här listan är byggda med Ethereums blockkedjeteknik!

Användare har tidigare klagat på långsamma transaktionshastigheter och höga gasavgifter, men tack vare sina senaste och sina kommande uppgraderingar ser Ethereum ut att kunna fortsätta dominera bland metaverse-mynt. Senare i år förväntas dess sharding ta Ethereums hastigheter till över 100 000 transaktioner per sekund (TPS).

Varför investera i Ethereum (ETH)?

Copy link to section

Ethereum kommer sannolikt att locka ännu fler utvecklare av metaverse-spel efter dess kommande uppgraderingar. Med tanke på att de många transaktioner som görs i Ethereumbaserade metaverse-spel ofta kräver ETH för gasavgifter, kommer faktumet att fler metaverse-projekt ser ut att utvecklas på nätverket att resultera i ökad efterfrågan. Detta kan mycket väl vara en stark drivkraft för Ethereums pristillväxt.

Dessutom är Ethereums användning inte bara begränsad till metaverse-kryptoprojekt. Nätverket driver nämligen också tusentals decentraliserade applikationer (dApps) som är beroende av Ethereums infrastruktur för att fungera. Genom att investera i Ethereum stödjer du därmed inte bara ett enormt ekosystem av innovativa projekt utan drar också nytta av den ökande populariteten för och adoptionen av metaverse. Detta gör ETH till en av marknaden bästa metaverse-krypton att köpa.

5. Apecoin (APE) – Ett av de mest ambitiösa metaverse-projekten hittills

Copy link to section

Vad är Apecoin (APE)?

Copy link to section

ApeCoin är den egna kryptovalutan för Apes ekosystem, vilket har lanserat av Yuga Labs, skaparna av det enormt framgångsrika Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-projektet. APE fungerar som den primära nyttokrypton inom ekosystemet, som omfattar en rad projekt, inklusive spel, evenemang, tjänster och det efterlängtade metaverse-spelet Otherside.

APE-innehavare väntar med spänd förväntan på den kommande releasen av Otherside. Detta efter att ha sett glimtar av metaverse-projektet under dess “First Trip”-demo. Denna demo gjorde det möjligt för innehavare av APE-token att slå sig samman och försöka slå bossen i spelet, Koda, som är en av de främmande arterna som lever i Otherside. Efterfrågan på spelet virtuella föremål, representerade av Otherdeed-NFT:er, var skyhög då demon lanserades och genererade över en halv miljard dollar inom de första 24 timmarna.

Varför investera i Apecoin (APE)?

Copy link to section

Det finns flera värdefulla delar av Apes ekosystem, som Ape DAO, en decentraliserad autonom organisation (DAO) vilken erbjuder APE-innehavare rösträtt, men Otherside är det som många anser vara den främsta katalysatorn för APE:s tillväxt. Metaverse-projektet byggs dessutom i samarbete med välrenommerade företag som Animoca Brands och Improbable, vilket ytterligare ökar dess chanser att lyckas.

Som spelvalutan i Otherside förväntas efterfrågan på APE, tillika priset, att öka rejält när metaverse-plattformen går live. Med tanke på Yuga Labs tidigare framgång med BAYC och de starka aktörerna som stöder Otherside, anser många investerare att APE är ett av de bästa metaverse-mynten som för närvarande finns på marknaden.

6. Star Atlas (POLIS) – Ett visuellt fantastiskt metaverse 

Copy link to section

Vad är Star Atlas (POLIS)?

Copy link to section

Star Atlas är ett banbrytande metaverse-projekt som kombinerar en uppslukande, visuellt fantastisk, upplevelse fokuserad på att utforska rymden genom ett storslaget strategispel. Star Atlas är byggd på Solanas blixtsnabba blockkedja och strävar efter att leverera konsolspel av högsta kvalitet till kryptovärlden, samtidigt som NFT:er används för tillgångar i spelet.

Star Atlas har spelare som går ihop för att utforska universums stora vidder i sina egna rymdskepp, bilda fraktioner och ta sig an rivaliserande grupper på vägen. Plattformens egen token, ATLAS, kan användas för att uppgradera tillgångar i spelet, som fartyg och strukturer, medan utvunna resurser kan handlas mot ATLAS och utbetalas för fiat-valuta. POLIS, Star Atlas styrningstoken, tillåter spelare att rösta i regionala DAOs och påverka spelets riktning.

Varför investera i Star Atlas (POLIS)?

Copy link to section

De som investerar i Star Atlas blir en del av ett ambitiöst projekt med potential att omdefiniera metaverse. Med sin avancerade grafik, driven av Unreal Engine 5, och spel som liknar populära MMORPGs som EVE Online, positionerar sig Star Atlas för att attrahera en massiv spelarbas och skapa ett blomstrande universum. Det finns till och med möjlighet för spelare att utforska dess universum via virtuell verklighet (VR), vilket ytterligare förbättrar spelet.

Star Atlas har redan lockat över 100 000 spelare, varav över 13 000 och nästan 7 000 spelare som loggar in varje vecka respektive dagligen (Star State). Även om dessa siffror är relativt blygsamma i jämförelse med mer populära metaverse-plattformar utanför kryptorymden, som Fortnite eller Roblox, kommer de sannolikt att växa avsevärt när fler spelare ansluter sig till metaverse. Detta kommer sannolikt att öka efterfrågan på POLIS och potentiellt ge betydande avkastning för dagens investerare.

7. Axie Infinity (AXS) – Ett populärt metaverse-spel med NFT:er

Copy link to section

Vad är Axie Infinity (AXS)?

Copy link to section

Axie Infinity är ett av de mest välkända metaverse- och P2E-spelen. Med inspiration från spel som Pokémon bygger spelarna ett team av söta varelser som kallas Axies, vilka representeras av NFT:er på blockkedjan. Med dessa deltar spelarna i strider mot andra spelare för att tjäna Smooth Love Potion (SLP), vilka sedan kan säljas med vinst. Spelare kan också vinna SLP genom att ta sig an uppdrag, utmana AI-fiender och utveckla mark.

SLP är dock inte det enda myntet i Axie Infinitys ekosystem. Det finns nämligen också Axie Infinity Shards (AXS), vilket är metaverse-spelets egen styrningstoken. För att förstå Axie Infinitys enorma popularitet behöver man bara titta på siffrorna. Enligt Crypto Slam har Axie Infinity sålt tillgångar för över $4.2 miljarder dollar, och det har lockat 1.8 miljoner köpare – mer än någon annan NFT-samling.

Varför investera i Axie Infinity (AXS)?

Copy link to section

Att investera i Axie Infinity ger en unik möjlighet för investerare att dra nytta av den blomstrande P2E-spelmarknaden. Axie Infinity anses vara ett av de bästa metaverse-projekten av spelare över hela världen, välkänt för sin kapacitet att ha kunnat ersätta traditionella inkomstkällor för spelare i Indonesien och Filippinerna under Coronapandemin.

I takt med att P2E- och metaverse-spel växer i popularitet, är det troligt att Axie Infinitys egen token, AXS, kommer att vara en av de första som stiger i pris. När Axie Infinity fortsätter att förnya sig och utöka sina erbjudanden, förväntar sig många att fler investerare kommer att betrakta AXS som en av marknadens bästa metaverse-tokens att köpa 2023.

8. Gala Games (GALA) – Ett ekosystem av metaverse och P2E-spel

Copy link to section

Vad är Gala Games (GALA)?

Copy link to section

Gala Games är ett innovativt spelekosystem som ger spelare oöverträffad kontroll över sin spelupplevelse. Genom Gala Games plattform kan spelare äga, byta och ge bort NFT:er, som fyller olika funktioner i dess metaverse-spel. GALA, ekosystemets digitala valuta, används som transaktionsmedel vid handel med tillgångar i spelet och gör det möjligt för spelare att tjäna belöningar då de spelar och deltar andra aktiviteter, som olika turneringar.

Gala Games erbjuder redan några fantastiska spel, som Town Star, vilket är en lantbruks- och odlingssimulator, och Spider Tanks, ett PvP-spel där spelare kan tävla på kamp-arenor för att tjäna GALA. Varje spel i ekosystemet är gratis att spela och tillåter spelare att verkligen äga sina tillgångar i spelet. Ägandet av Gala Games är också helt decentraliserat, där GALA används som styrningskrypto som möjliggör för användare att rösta kring förslag.

Varför investera i Gala Games (GALA)?

Copy link to section

Gala Games har redan samarbetat med framstående spelföretag som Epic Games i syfte att lansera nya och spännande titlar. Det har även kopplingar till skådespelarna Dwayne “The Rock” Johnson och Mark Wahlberg. Såväl partnerskapen med världsberömda företag som kändisar gör att Gala Games potentiellt kan nå miljontals spelare världen över.

Dessutom är metaverse-plattformen fortfarande i sin linda, men den har en tydlig vision och färdplan. Den har exempelvis otroliga 12 P2E-spel i pipelinen. Denna fortsatta expansion kommer sannolikt att driva efterfrågan för GALA-token. Detta gör det till en attraktiv investering för dem som vill komma in tidigt på tillväxten för blockkedjespel och metaverse-krypton.

9. Enjin Coin (ENJ) – Förenklar metaverse-utveckling

Copy link to section

Vad är Enjin Coin (ENJ)?

Copy link to section

Enjin Coin är en blockkedjebaserad plattform som vänder sig till spelutvecklare genom att förse dem med användarvänliga verktyg och mjukvaruutvecklingskit (SDK). Detta för att de ska kunna integrera blockkedjeteknik i sina metaverse-projekt på ett smidigt sätt. Genom Enjins plattform kan utvecklare skapa NFT:er som motsvarar deras föremål i spelet, och tilldela dem värde med projektets egen ENJ-token. Denna process förenklar skapandet och hanteringen av tillgångar i spel på ett tydligt sätt.

Projektet möjliggör också mycket enklare handel och ägande av digitala tillgångar bland metaverse-spelare. Projektets Enjin Wallet, till exempel, fungerar som ett sätt för användare att se, hantera och handla sina NFT:er. Istället för att själv vara en metaverse gör Enjin det oändligt mycket enklare att skapa digitala världar. Också värt att nämna är att utvecklare alltså, istället för att skapa en egen specialbyggd lösning, helt enkelt kan använda Enjins plug-and-play-verktyg för att förbättra sina virtuella världar.

Varför investera i Enjin Coin (ENJ)?

Copy link to section

I takt med att metaverse- och P2E-spel fortsätter att växa, kommer utvecklare sannolikt att vända sig till lösningar som Enjins för att göra det mycket lättare att införliva digitala tillgångar i sina projekt. Denna efterfrågan på Enjins tjänster kan driva upp värdet på ENJ-token under de kommande åren.

Att investera i Enjin liknar att investera i Metacade och Ethereum; det är en satsning på att sektorn kommer att växa som helhet, snarare än att satsa på en metaverses egen token. Många tror att Enjin kommer att fortsätta att tillhandahålla central infrastrukturen för blockkedjespel långt in i framtiden. Det gör att det vara ett av de bästa metaverse-projekten att köpa just nu.

10. Decentraland (MANA) – Ett av de mest värdefulla metaverse-mynten

Copy link to section

Vad är Decentraland (MANA)?

Copy link to section

Decentraland är en metaverse-plattform som gör det möjligt för användare att skapa, utforska och interagera i en decentraliserad virtuell värld genom smartphones, datorer och VR-headset. Liksom The Sandbox tillåter Decentraland spelare att köpa och utveckla virtuell mark, även representerade som LAND-NFT:er, och bygga en mängd uppslukande upplevelser; från spel och konstgallerier till nattklubbar och nöjesställen.

Plattformens egen token, MANA, fungerar som ett transaktionsmedel, oavsett om användare uppgraderar sina avatarer eller säljer virtuell mark. Det är också en styrningstoken som låter användare rösta på och ändra olika aspekter av Decentraland, som community-drivna servrar. Noterbart är även att Decentraland DAO övervakas av dess Security Advisory Board, som är ansvarig för att hantera DAO:s plånbok och plattformens smarta kontrakt.

Varför investera i Decentraland (MANA)?

Copy link to section

Jämfört med andra metaverse-tokens är Decentraland i mångas ögonen en av de mest respekterade plattformarna. Det har redan anordnat olika populära evenemang, inklusive konferenser, konstgallerier och utbildningstillfällen. Detta har gjort det möjligt för kreatörer att tjäna MANA på sina arbeten. MANA:s mångsidighet kan leda till ökad användning av både individer och företag, vilket i slutändan driver priset ännu högre än idag.

Några kallar Decentraland för “kryptons svar på på Metas Horizon Worlds”, vilket gör att det är lätt att se varför MANA kan växa i takt med att metaverse som helhet utvecklas. Trots att det har riktats viss kritik kring användarantal och isolering inom den digitala världen, talar mycket för att MANA fortfarande är ett av de bästa metaverse-mynten. Dess höga börsvärde, bara slaget av The Sandbox, visar svart på vitt hur populärt projektet är.

11. Render Token (RNDR) – Ett effektivt sätt att rendera grafik i metaverse

Copy link to section

Vad är Render Token (RNDR)?

Copy link to section

Render är ett innovativt kryptoprojekt som erbjuder decentraliserade GPU-baserade renderingslösningar för såväl metaverse som områden utanför. På så sätt är projektet med och bidrar till möjligheter att transformera den digitala skapandeprocessen för 2D- och 3D-modeller, bilder och scener. Det primära målet med Render är att decentralisera renderingsprocessen, så att de med oanvänd GPU-kapacitet kan hyra ut sin kraft till de som vill rendera högkvalitativ grafik i realtid.

I takt med att intresset för metaverse-spel med fokus på virtuell verklighet ökar, kommer behovet av snabba, smidiga renderingslösningar att öka dramatiskt. Render är i sammanhanget en bra lösning; den belönar de med lediga GPU:er med RNDR-tokens för att de tar på sig en del av arbetsbördan, samtidigt som de erbjuder ett billigt, skalbart och säkert alternativ till dem som behöver det mest.

Varför investera i Render Tokens (RNDR)?

Copy link to section

Render har samarbetat med OTOY för att säkerställa maximalt värde för sitt nätverk. OTOY är ett företag specialiserat på grafikrendering med över 20 år av erfarenhet. Detta ger Render en solid grund att arbeta utifrån. Dess decentraliserade nätverk av tusentals GPU:er gör den otroligt skalbar. Det ger den nödvändiga förutsättningar för att möta de krav som ställs i en värld där metaverse-spel och -teknik används av miljontals människor.

Render kommer absolut att kunna dra nytta av ökad metaverse-adoption. Med tanke på hur kostsamt det vanligtvis är att rendera högkvalitativ grafik i realtid, skulle det inte vara förvånande om Renders teknologi plockas upp av företag över hela världen som letar efter en kostnadseffektiv lösning under de närmaste åren. Det gör att det är lätt att se varför många investerare anser att RNDR är ett av de bästa metaverse-mynten för 2023.

12. Highstreet (HIGH) – Minskar klyftan mellan handel och metaverse

Copy link to section

Vad är Highstreet (HIGH)?

Copy link to section

Highstreet är ett intressant metaverse-projekt som kombinerar digital handel, spel, NFT:er och sociala interaktioner i en enhetlig upplevelse. Plattformen gör det möjligt för varumärken att skapa digitala skyltfönster där användare kan bläddra och köpa varor med hjälp av HIGH-tokens. Varje föremål har sin egen NFT, som kan användas i Highstreets metaverse eller lösas in för att få föremålet som en fysisk produkt. Detta sker tack vare integration med Shopify.

Highstreet tillåter också spelare att utforska unika miljöer, slutföra uppdrag och köpa anpassningsbara Highstreet Homes. HIGH-tokens fungerar som Highstreets metaverse valuta och möjliggör för användare att ta sig vidare i spelet genom att köpa virtuella fastigheter och speciella föremål till sina avatarer.

Varför investera i Highstreet (HIGH)?

Copy link to section

Highstreets lösning ser ut att kunna fylla stora behov hos både enskilda användare och olika varumärken. Virtuell shopping brukar nämnas som ett av de primära användningsfallen för metaverse, och Highstreet ser väl positionerat ut för att omdefiniera den digitala detaljhandeln. Man inte längre behöver besöka en fysisk affär, utan det är bara att logga in på Highstreet och bläddra bland dess många skyltfönster. Därifrån kan man sedan köpa sin produkt och lösa in dess NFT för att få det skickat till sig i verkligheten!

Highstreet har också samarbetat med stora företag, som Binance, Ava Labs och Animoca Brands. Detta visar på värdet i och tilltron till metaverse-projektets vision. Dessutom innebär utforskning av dess öppna landskap och möjlighet att ta del av engagerande uppdrag, strider och sociala interaktioner användarna ett extra lager av underhållning och fördjupning. Sammantaget är Highstreet ett av de mest innovativa metaverse-projekten just nu. Definitivt ett att överväga att plocka in i ens kryptoportfölj.

Vilken är den bästa metaverse-krypton att köpa just nu?

Copy link to section

Metaverse förutspås att växa enormt under 2023, så det kan vara svårt att säga exakt vilket av mynten på den här listan som är den bästa metaverse-krypton. Som exempel kan nämnas att Ethereum har gott om användningsområden utanför metaverse, medan Star Atlas har satt standarden för metaverse-projekt med högkvalitativa spel. När man tittar på hela bilden ser det dock ut som att Metacade och AltSignals kommer att bli de största vinnarna.

Som vi har sagt kan Metacade absolut utvecklas på ett bra sätt och till slut kunna bli kryptovärldens ledande metaverse-plattform. Detta beror mycket på dess enastående värde och omfattande funktioner. Att MCADE:s pre-sale har utvecklats så pass bra visar också på hur pass mycket tilltro investerare har till projektet.

På liknande sätt har AltSignals stor potential att förändra marknaden för handelssignaler för all framtid. Dess befintliga tjänster har varit en hit bland användarna, vilket blir tydligt på dess Trustpilot-sida. Dessutom är de AI-lösningar som beskrivs i dess whitepaper inget annat än extraordinära. Även om AltSignals kanske inte är ett traditionellt metaverse-projekt baserat i en virtuell värld, kan det enkelt hjälpa investerare att identifiera nästa gyllene investeringstillfälle.

Sammantaget är det troligt att var och en av de tokens som vi har presenterat kommer att utvecklas på bra sätt när metaverse växer. Men, om du vill maximera din investeringsmöjlighet, ser det klokt ut att främst ta en titt på Metacade och AltSignals.

Vanliga frågor om krypto

Copy link to section

Hur relaterar metaverse till investeringar i kryptovaluta?

Copy link to section

Det finns många icke-kryptobaserade metaverse-projekt, men kopplingen till krypto innebär ett utmärkt sätt att förbättra ägandet av tillgångar i metaverse-spel. Detta har lett till att många möjligheter att investera i metaverse genom krypto har dykt upp de senaste åren.

Kan en investering i metaverse-krypton vara en bra långsiktig investering?

Copy link to section

Att investera i metaverse-krypton kan ge betydande avkastning, eftersom metaverse är en framväxande sektor med mycket tillväxtpotential. Det är dock också en mer spekulativ investering än exempelvis aktier, så det gäller att se till sin riskaptit.

Vilka är riskerna med att investera i metaverse-krypton?

Copy link to section

Metaverse-krypton kan vara extra volatila. Varje möter ökande konkurrens från andra metaverse-mynt, vilket gör det svårare att sticka ut. Avkastning är aldrig garanterad, så återigen gäller att se hur pass mycket risk man är villig att ta.

Vilken är den bästa metaverse-krypton?

Copy link to section

Svaret på denna fråga är inte helt lätt att svara på, även om alla projekt på denna lista alla kan sägas vara bra val. Detta gäller särskilt Metacade och AltSignals, med tanke på deras väl mottagna pre-sales.

Var kan jag köpa metaverse-mynt?

Copy link to section

Du kan köpa metaverse-krypton på både centraliserade och decentraliserade börser, såväl som genom projektens egna pre-sales.

Vilka är marknadens mest populära metaverse-krypton?

Copy link to section

När det gäller marknadsvärde är marknadens mest populära metaverse-krypton The Sandbox, Decentraland och Axie Infinity. Detta kommer dock troligen att kunna förändras under de kommande åren.

Har Meta en kryptovaluta?

Copy link to section

Meta, tidigare Facebook, är ett teknikföretag som har satsat stort på metaverse. Företaget har dock inte någon egen kryptovaluta. Det försökte introducera kryptovalutan Libra för några år, men stoppades av tillsynsmyndigheter.

Du kan delta i AltSignals pre-sale här.

Du kan delta i slutskedet av Metacades pre-sale här.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Enjin Libra Konst Kryptovaluta Mark investering