Ad

Vilande Bitcoin (BTC) utbudet nådde rekordnivåer när hodlers avstår från att sälja

Av:
May 28, 2023
Listen
  • Vilande Bitcoin utbud har skjutit i höjden till rekordhöga nivåer.
  • Anmärkningsvärda 68% av den ledande krypton förblev inaktiva i över ett år.
  • Bitcoin uppvisar det snävare handelsintervallet på flera år.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Glassnode, ett analysföretag i kedjan, har nyligen avslöjat att enorma mängder Bitcoin- tillförsel förblir inaktiva i innehavarens plånböcker. Den tillade att flera åldersgrupper rör vid ATH. Samtidigt fortsätter saldot av Bitcoin som har hållits i över ett år att växa eftersom investerare föredrar att hodl än att sälja.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Bitcoins ökade hodling

Copy link to section

Kryptodeltagare fortsätter att hålla Bitcoin-tokens. Samtidigt stöder den höga inaktiviteten den enormt låga volymgenomströmningen. Glassnodes diagram avslöjar dessutom sjunkande ökningar i alla band. Det här är tokens som investerare fick i början av 2021 när tjurmarknaden startade.

Samtidigt har utbudet som innehas av långsiktiga investerare (BTC hålls i över 155 dagar) nått ytterligare ATH på 14,46 miljoner. Glassnode tillade att detta visar att tillgångar köpta efter FTX-kraschen fortsätter att mogna och uppnå LTH-status.

Dessutom har Bitcoins livlighetsindex, som mäter utgifter och hodling, sjunkit till den lägsta markeringen sedan december 2020. Det bekräftar att de flesta marknadsaktörer föredrar hodling vid rådande marknadsförhållanden.

Unchained bekräftade berättelsen om vilande BTC på tisdagen (23 maj), och avslöjade att hela 68,13% av BTC inte har flyttat på mer än ett år. I allmänhet säkerställer Bitcoin-priserna en botten efter säljarens utmattning.

Source – Glassnode

Ovanstående iakttagelser ger en positiv bild vad gäller BTC hodl-fällande dom. Många marknadsaktörer är inte intresserade av att sälja sina tillgångar för tillfället.

Kryptoutrymmet verkar dock redo för överhängande marknadsvolatilitet på grund av de långvariga prisåtgärderna med snäva intervall. @X_illiquid har twittrat om kommande veckovis volatilitet. Dessutom rapporterade Invezz.com ekonomiska händelser som sannolikt kommer att flytta marknaderna denna vecka.

Bitcoin RHODL-förhållande

Copy link to section

RHODL-förhållandeverktyget jämför tillgångar som innehas i mer än två år med än inom intervallet sex månader – 2 år. Det hjälper till att separera erfarna marknadsaktörer (över två år) och encykel LHs (sex månader – två år).

Denna RHODL-variant uppvisar exponentiella uppåtgående trender, vilket bekräftar att många långtidshållare med en cykel (från cykeln 2021 – 2022) förvandlas till expert-HODL-are. Med tanke på den överväldigande nedåtgående volatiliteten som marknaden bevittnade under den perioden, visar det att BTC-investerare är optimistiska om tillgången.

Source – Glassnode

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Kryptovaluta