Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Den ökande efterfrågan på AI stimulerar AI-baserad kryptotillväxt mitt i det nuvarande amerikanska SEC-angreppet

Av:
Jun 8, 2023
Listen
  • Kryptomarknaden har sett en ökning av AI-baserade kryptoprojekt som stöds av AI-boomen.
  • Nvidia är nyckeltillverkningen av chips.
  • Kommande AI-baserade kryptoprojekt och deras tokens har sett en ökad efterfrågan under de senaste månaderna.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Den ökande efterfrågan på artificiell intelligens-chips, som citerades i Nvidias rapport mot slutet av maj, har stimulerat tillväxten av AI-baserade kryptovalutor. Den totala uppgången i S&P 500 och Nasdaq Composite som drivs av Nvidia Corporation (NASDAQ: NVDA) under de senaste två veckorna har gett ett sentimentlyft till AI och big data-kryptovalutor.

Medan de äldre projekten som SingularityNET (AGIX), The Graph (GRT), Fetch.ai (FET), Injective (INJ) och Artificial Liquid Intelligence (ALI) har drabbats av det pågående amerikanska SEC-angreppet på kryptovalutor, nya AI-baserade kryptoprojekt har förblivit i stort sett oböjda. Hela kryptomarknaden tjatar för närvarande av effekterna av SEC:s processer mot Binance och Coinbase.

Korrelation mellan AI-kryptoboom och efterfrågan på chip

Copy link to section

Motsvarande tokens för blockkedje-baserade AI-projekt kallas AI-kryptovalutor. Till exempel har Fetch.ai åtagit sig att utveckla ramverket för “smarta, autonoma tjänster” inom transport, finans och andra områden. Den “första decentraliserade världsdatorn som kan köra AI och AI-drivna dApps på blockkedjan” är vad Cortex strävar efter att vara.

Rallyt i S&P 500 och Nasdaq Composite med Nvidia i spetsen, som släppte häpnadsväckande försäljningsvägledning sent den 24 maj och citerade efterfrågan på AI-kapacitet, gav kryptovalutahandlare mer förtroende. Analytikernas förväntningar på dess förväntade försäljning för andra kvartalet av räkenskapsåret 2024 överträffades med mer än 50%.

  • Save

Vissa marknadsaktörer inom en viss sektor av teknikindustrin har länge trott att blockkedje-teknik kan hjälpa vilda västern av artificiell intelligens och möjligen fungera som en positiv katalysator för kryptovalutamarknaden som helhet. I synnerhet, genom att använda sin kapacitet att skala utbyggnaden av digitala identitetslösningar, kan blockkedje-teknik kunna hjälpa till när artificiell intelligens blir mer intelligent och bättre på att manipulera människors identiteter på internet.

Och även om många tror att båda teknologierna fortfarande är i sin linda, har de senaste månaderna sett en ökning av antalet AI-baserade kryptovalutaprojekt, med det senaste som är AltSignals.io, vars inhemska token ASI för närvarande är i förköpsskedet.

Vad är AltSignals.io?

Copy link to section

Sedan 2017 har AltSignals hjälpt handlare på finansmarknaderna att tjäna pengar på prisförändringar genom att utveckla algoritmbaserade tekniska indikatorer och erbjuda handelssignaler. Innan man lade till handelssignaler för CFD:er, aktier och forex började de med att skicka signaler för kryptovalutahandel.

AltSignals erbjuder för närvarande grundläggande och teknisk analys, coachning och assistans för kunder att göra affärer och tjäna pengar på dem. För att producera handelssignaler använder den sig av en teknisk indikator som kallas AltAlgo Indicator.

AltAlgo Indicator identifierar för närvarande handelsmöjligheter med hjälp av en mängd olika handelsstrategier och tekniska indikatorer och meddelar AltSignals-användare när en lovande handelsmöjlighet dyker upp.

AltSignals utvecklar för närvarande en artificiell intelligens-baserad algoritm som en del av sin ansträngning att använda artificiell intelligens-teknik för att öka effektiviteten hos sina tjänster. AI-algoritmen kommer att använda AltAlgo Indicator, den bäst presterande algoritmen, för att bygga en serie AI-produkter, varav en är ActualizeAI som drivs av ASI-kryptovalutan.

Huvudsyftet med ASI-kryptovalutan är att fungera som en medlemsnyckel för AltSignals AI Ecosystem. ASI-innehavare kommer att ha tillgång till ekosystemet och uppleva den nya AI-algoritmen, “ActualizeAI”, som utvecklas internt av AltSignals-teamet.

Priset på ASI-tokenen förväntas stiga till $0,02274 när förköpet tar slut från det nuvarande priset på $0,01200, vilket är ett bra förslag för tidiga investerare.

  • Save

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

  • Save