Ad

MEME-MYNTS STORHETSTID ÄR HÄR

Memeinated animation

NÄSTA 100x PRE-SALE STARTAR SNART

KÖP NU

AI:s nästa stora grej? Investerare satsar på AI-relaterade kryptoprojekt

Av:
Jun 9, 2023
Listen
  • AI väcker intresse för projekt som ska revolutionera kryptohandel.
  • AltSignals lanserar en AI-driven plattform ActualizeAI, som drivs av kryptotokenen ASI.
  • ASI är för närvarande i förköp och erbjuder en potentiell lukrativ möjlighet för tidiga investerare.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

De senaste månaderna har bevittnat obeveklig aktivitet i världen av artificiell intelligens ( AI). Eftersom kryptovalutans egen tekniska utveckling knyter sig till AI, har intresset för projekt som utnyttjar AI, Big Data och blockkedjan skjutit i höjden.

Ett nytt projekt som är på väg att gå live och attraherar stort intresse är AltSignals, en handelssignalplattform som kan revolutionera handelsbranschen med en ny AI-driven plattform och kryptotoken.

AI tar världen med storm – och krypto också

Copy link to section

Som olika experter har menat under de senaste veckorna, blandas AI och krypto snabbt. Mitt i denna tillväxt är framväxten av kryptoprojekt byggda kring kedjans integration av funktioner som maskininlärning och naturlig språkbehandling.

OpenAI:s ChatGPT utlöste den nuvarande vågen av investeringar i AI av teknikjättar som Microsoft och Google. När vardagliga användare omfamnar innovativa användningsfall, vänder sig spänningen till vad företag och projekt erbjuder i form av en investeringsmöjlighet.

Med de senaste rubrikerna kring chiptillverkningsjätten Nvidia, blir det som redan har varit en övertygande berättelse ännu mer attraktiv för investerare. AI och krypto är en konvergens som har anmärkningsvärda kryptovalutaprojekt som The Graph, Render, Akash och SingularityNET som presterar bra i de nuvarande reglerande motvindarna.

AltSignals, det nya AI-kryptoprojektet som bygger på en framgångsrik affärsmodell och gemenskap, kan spegla eller till och med överträffa några av de projekt som lyfts fram i den här artikeln.

Vad är AltSignals?

Copy link to section

AltSignals kom ut på marknaden 2017 och erbjuder en handelssignalplattform som gjorde det möjligt för handlare att utnyttja marknadsdata och analyser för att göra lönsamma affärer. Plattformens tillväxt har sett att den har ökat sina handelsindikatorer utöver krypto för att inkludera andra finansiella marknader som valuta, aktier och CFD:er.

Dessa signaler genereras med hjälp av företagets egenutvecklade handelsalgoritm AltAlgo, som använder automatiserade tekniker för att sålla igenom grundläggande och tekniska indikatorer. En analys av de senaste trenderna och strategierna går sedan ut till handlare i form av signaler och varningar för potentiellt lönsamma affärer.

Enligt företaget har AltAlgo Indicator varit mycket framgångsrik, en anledning till att communityn har vuxit till över 50 000 användare. Men nu vill plattformen ta algoritmen och förnya den via ett nytt AI-drivet lager.

ActualizeAI är det nya AI-lagret. Det är ett internt projekt som kommer att utnyttja kapaciteten hos artificiell intelligens för att öka handelsalgoritmen. AI-algoritmen kommer att rota igenom omfattande blockkedjedata, nyheter och analyser för att återge handelsinsikter och signaler för attraktiva möjligheter.

Är AltSignals ASI-token värd att köpa?

Copy link to section

Den är för närvarande i förköp och investerarnas intresse har till stor del varit beroende av att det är ett projekt som för det bästa av AI till krypto och till fördel för sina användare.

Med en uppsättning AI-verktyg, inklusive maskininlärning och NLP på plats, kommer ActualizeAI att erbjuda ännu mer exakta handelssignaler. Det som dock drar till sig större uppmärksamhet för AltSignals idag är dess kommande tokenlansering.

Detta beror på att AactualizeAI kommer att drivas av en ny kryptovaluta kallad ASI. Innehavare av ASI-tokenen kommer att ha exklusiv medlemskapstillgång till den nya plattformen och åtnjuta en uppsjö av andra fördelar, inklusive att tjäna belöningar för att delta i ekosystemutveckling och insats. Innehavare kommer också att ha en andel i företaget när dess DAO lanseras senare under året.

Att lägga till dessa fördelar kan vara det faktum att ASI-kryptovalutan fortfarande är i förköp och det kan vara en bra investering för tidiga investerare. Medan efterfrågan har sett att AltSignals samlat in nästan $1 miljon i det aktuella skedet, är tokenens pris på $0,015 fortfarande i rabatt jämfört med det slutliga förköpspriset på $0,02274.

Vad detta betyder är att en investering i ASI inte bara ger en chans att vara en del av ett spännande kryptoprojekt, utan en som sannolikt kommer att drivas högre av framgången med AI-integrering. Tokenen förväntas gå live på andrahandsmarknaden under tredje kvartalet 2023, och notering på Uniswap och större CEX:er inkluderade i färdplanen.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.