Ad

MEME-MYNTS STORHETSTID ÄR HÄR

Memeinated animation

NÄSTA 100x PRE-SALE?

KÖP NU

CHANCER prisprognos under hausseartade satsningar på krypto

Av:
Aug 25, 2023
Listen
  • Chancer-priset kommer att hoppa från $0,011 till $0,012 i nästa förköpsfas.
  • Analytiker pekar på positiva katalysatorer för krypto 2024, inklusive halvering av Bitcoin.
  • Wall Street är också optimistisk, med Nvidia som leder prognoser med positiva satsningar på AI.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptomarknaden steg med 1,3% på torsdagsmorgonen för att spegla uppgångarna på Wall Street mitt i allt mer positiva satsningar från marknadsaktörer. Momentum verkar ha fallit in i Chancers ($CHANCER) förköp, som är redo att nå $1,7 miljoner.

Kryptopriserna speglar Wall Street, Bitcoin testar $26,5k

Copy link to section

På onsdagen sågs en storsäljande resultatrapport från Nvidia Corp (NASDAQ: NVDA), med reaktioner i handeln i efter-timmarna som slungade halvledarbehemoths aktier högre. Förväntningar kring Wall Street såg S&P 500 och Nasdaq stänga mer än 1% högre.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Kryptomarknaden visade också små uppgångar, där Bitcoin steg till över $26 500 i tidiga morgonaffärer på torsdagen. Åtgärder från BTC-tjurar replikerades också över altcoin-marknaden då Ether-priserna steg till nära $1 700. Solana ledde de 10 bästa mynten med över 4,5% vinster på 24 timmar efter att Solana Pay tillkännagav integration med Shopify.

Samtidigt satsar Chancer på att nå 1,7 miljoner dollar insamlade eftersom förköpspriset ser ut att hoppa med 9%.

Chancers försök att revolutionera en bransch

Copy link to section

Chancer är en ny decentraliserad bettingplattform som är redo att lanseras under det första kvartalet 2024, och introducerar en gamechanger för betting- och spelindustrin.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Som framhållits i deras whitepaper, vill Chancer utnyttja fördelarna med blockkedje-teknik för att erbjuda spelarna ett decentraliserat socialt bettingnätverk utan begränsningarna hos centraliserade bookmakers. Användare av den nya peer-to-peer bettingplattformen kommer att kunna skapa, dela och tjäna på sina egna anpassade satsningar.

Ekosystemet kommer att drivas av $CHANCER-tokenen, vars verktyg kommer att inkludera ett belöningssystem och insats för mer passiv inkomst för innehavare. Många investerare tittar på chansen att köpa $CHANCER till låga priser i väntan på dess troliga dragkraft.

Förköpet, tillgängligt här, har alltså sett ett stort intresse inför tokenens lansering på både decentraliserade och centraliserade börser.

Kommer $CHANCER att nå $1 2024?

Copy link to section

Prognosmarknaden förväntas växa snabbt under de närmaste åren. Uppskattningar visar att den globala sportspelsmarknaden växer från $83 miljarder till över $167 miljarder år 2030. Chancer kommer sannolikt att stå för en stor del av denna marknadsstorlek med tanke på den potentiella antagandekurvan för dess revolutionerande blockkedje-baserade bettingplattform.

Detta kan innebära efterfrågan och möjlig prisuppgång för $CHANCER. Som nämnts tidigare är tokenens pris planerat att hoppa från $0,011 i den nuvarande förköpsfasen till $0,012 och så småningom till $0,021. Om makroförhållandena överensstämmer med en tjurmarknad, kan prismålen 2024 inkludera $1.

Det är dock bra att notera marknadernas oförutsägbarhet, särskilt den begynnande kryptoindustrin.

Vad kommer sannolikt att höja $CHANCERs pris?

Copy link to section

Ett positivt sentiment över risktillgångsmarknaderna har sett ökade satsningar för en hausseartad flipp för Bitcoin och andra kryptovalutor. Enligt analytiker på Pantera Capital finns det flera potentiella positiva katalysatorer för BTC-priset.

Det inkluderar benchmark-kryptons nästa halvering som förväntas den 20 april 2024, regulatorisk tydlighet och potentiell vinst för Ripple och den bredare kryptoindustrin.

I sin “En **positiv** svart svan“-post som publicerades på onsdagen, uppger Pantera att en upprepning av historiska resultat för Bitcoin som sett före och efter halvering av blockbelöningen kan få priserna att nå $35 000 före halvering innan de skjuter i höjden till $148k mitt efter halveringstryck på köpsidan.

Godkännande för BlackRocks spot-ETF och en möjlig vinst för XRP mot SEC kan öka farten uppåt, inte bara för Bitcoin utan över hela kryptomarknaden. BTC skjuter i höjden till en ny all-time high och den bredare digitala tillgångsmarknaden som river högre kan vara den perfekta installationen för $CHANCER under andra halvan av 2024.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.

0/10
Get signals
Bitcoin Ripple Aktier & Fonder Kryptovaluta