Ad

Kryptopriser visar solida återhämtningar efter Grayscales spot BTC ETF-seger

Aug 30, 2023
Listen
  • Kryptomarknaden uppvisar en hausseartad hållning idag.
  • kryptovalutor noterade imponerande vinster efter att domstolens beslut gynnade Grayscale.
  • Bitcoin verkar redo för fler uppgångar, med inriktning på viktiga $30 000.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Kryptovalutamarknaden förändrade narrativet idag, med Bitcoin och de flesta alternativa kryptohandel i det gröna området. Bitcoin lanserade en uppåtvänd resa när den digitala tillgångssektorn visade återupplivningssignaler efter Grayscales spot Bitcoin ETF -seger.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Domstolen avvisade beslutet från SEC att stoppa Grayscale Investments från att konvertera sina BTC Trust-produkter till en ETF.

Samtidigt har Bitcoin varit mycket hausse under de senaste 24 timmarna. Även Fear & Greed Index ökade med flera punkter för att undkomma rädslazonen.

Även om bellwether-krypten ännu inte har övervunnit $30K-barriären, är den fortfarande hausse idag efter att ha stigit över 5% till $27,721. Ethereum byter ägare till $1 720 efter en uppgång på 4,16% den senaste dagen. Andra topptokens som följde den ledande tillgången är Solana, XRP och Polkadot.

Solana ökade med 5,70% och XRP ökade med 5,70% respektive $2,42%, medan Polygon återhämtade sig från baissearten som uppslukade den under de senaste dagarna med en uppgång på 4,47%. Polkadot ökade med cirka 0,54 % under de senaste 24 timmarna.

Meme-kryptor såg också liknande åtgärder, med Dogecoin som steg med 3,76% sedan igår. Shiba Inu, som visade lovande återhämtningstecken för de kommande sessionerna, ökade med cirka 1,18%.

Prisåtgärder på uppåtsidan av de flesta digitala tokens såg att det globala marknadsvärdet för kryptovaluta ökade markant under de senaste 24 timmarna till 1,09 biljoner dollar. Dessutom ökade den dagliga marknadsvolymen med över 126 % till 54,95 miljarder USD.

Vad händer härnäst för Bitcoin

Copy link to section

Även om kryptoutrymmet förblir oförutsägbart, visar Bitcoins nuvarande utsikter att vägen med färre hinder är uppåtriktad eftersom den blickar över $30 000. MACD stödde den hausseartade berättelsen när den visade en köpsignal.

Samtidigt kan spelare som missade den plötsliga ökningen från 26 000 $ till 28 000 $ vänta på att Bitcoin bekräftar ett utbrott utöver motståndet på 28 000 $. Det skulle säkerställa tillräcklig fart för BTC att övervinna $30K-området.

Icke desto mindre är marknadsstrukturen fortfarande svag och investerare bör förbereda sig på potentiella nedgångar till territoriet på $26K – $25K. September har dessutom varit en utmanande månad för digitala tillgångar, särskilt om den amerikanska centralbanken genomförde fler räntehöjningar för att bekämpa den ihållande inflationen.

Marknadsdeltagare bör titta på nästa steg av SEC eftersom tillsynsmyndigheten kan godkänna alla ETF- ansökningar på ett steg eller skjuta upp beslutet. Den förra skulle katalysera massiv hausse för Bitcoin medan den senare kan utlösa obevekliga nedgångar till $20K.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Bitcoin Dogecoin Ethereum Polkadot Polygon Ripple Alternativa Investeringar Kryptovaluta