Ad

Cardano närmar sig en depressionsfas när ADA-priset når 2023 års låga nivåer

Sep 11, 2023
Listen
  • Cardano utlöste farhågor för fler nedgångar när priserna nådde 2023 års lägsta.
  • Den alternativa token har sjunkit under $0,25 mitt i fortsatt baisse.
  • Cardano kommer sannolikt att gå in i en depressionsfas om den sjunker under $0,24 värdeområdet.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Den utdragna kryptovaluta- vintern fortsätter att drabba altcoins hårdare, och Cardano verkar vara det främsta offret. Data visar att ADA har sjunkit till de lägsta prisnivåerna 2023, och ytterligare krascher verkar möjliga.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Benjamin Cowen från ITC tror att prisnedgångar under 0,24 USD kommer att sänka ADA i depressionsfasen, som kan pågå fram till 2024.

Cardano väckte oro för fler nedgångar då priserna sjönk under $0,25. Den digitala tillgången har svävat bortom detta märke sedan slutet av december 2022.

Överhängande Cardano-nedgång?

Copy link to section

Cardano uppvisar en ful framtidsutsikt efter att ha välkomnat måndagen på en baisseartad fot. ADA sjönk mot $0,245 tidigt idag, vilket hotar fler fall. Senast Cardano sjönk under 0,25 USD var i slutet av december och början av 2023, efter FTX:s kris, som gjorde att den totala marknaden sänkte sig.

Ändå återhämtade sig alt till 0,40 $ följande månad. Det kanske inte händer den här gången eftersom björnar kämpar för dominans.

Den digitala token har aldrig varit så deprimerad sedan 2020:s björnmarknad när den svävade mellan $0,16 och $0,18 under några månader innan den steg över $0,30. Cardano har dessutom tappat 92 % sedan dess $3,09 ATH i september 2021.

ADA har presterat sämre jämfört med Binance Coin (BNB), som kämpar för att hålla sig flytande trots attacker från tillsynsmyndigheter globalt. Invezz.com rapporterade hur utbyte av Binances problem stör BNB:s sentiment.

ADA-prisutsikter

Copy link to section

ADA-priset återspeglar svaghet runt $0,25-märket (support-switched-resistance). Misslyckande med att återhämta sig kommer att välkomna nedgångar mot $0,24 innan du utforskar $0,22-lågorna. Dess dagliga diagram förblir rött eftersom björnar styr hjulet.

Source- Coinmarketcap

Medan Cardano hotar med fler nedgångar med sin baisseartade flagga, visade alt en avslagsljusstake på sistone, vilket visar säljarens svaghet.

Ett potentiellt 24-timmars ljus som stängs över $0,2534 vid det kommande omtestet skulle annullera den baisseartade utsikten. Det skulle bekräfta ett falskt sammanbrott, vilket möjligen katalyserar ADA-ökningar till högre nivåer.

Att se kommande Cardano-uppdateringar och utvecklingar inom det breda finansiella området är fortfarande avgörande för att förstå ADA:s nästa riktningssteg.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Binance Coin Cardano Kryptovaluta