Ad

Cronos (CRO) pris bildar en dubbel topp när VVS Finance, Tectonic TVL stiger

Av:
Nov 15, 2023
Listen
  • Cronos tokenpris har studsat tillbaka efter att ha fallit tre dagar i rad.
  • CRO-tokenen bildar sakta ett dubbeltoppmönster på det dagliga diagrammet.
  • DeFi-protokoll som VVS Finance och Tectonic har sett deras TVL hoppa.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priset på Cronos (CRO) studsade tillbaka på onsdagen när de flesta kryptovalutor fortsatte sin comeback. Tokenen steg till ett intradagshögsta på $0,1100, vilket var högre än veckans lägsta på $0,084. Sammantaget har den ökat med över 100 % från den lägsta punkten i oktober.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

VVS Finans TVL hoppar

Copy link to section

Cronos, tidigare känt som Crypto.com Coin, har gått bra de senaste dagarna. Denna återhämtning hände på grund av det pågående kryptorallyt. Bitcoin, det största myntet i världen, har hoppat över $35 000 medan Ethereum har skjutit i höjden till över $2 000. Det totala börsvärdet har skjutit i höjden till över 1,4 biljoner dollar.

Det pågående kryptorallyt har drivit tokens från de flesta centraliserade och decentraliserade börser högre. Till exempel har PancakeSwap, dYdX och THORChain ökat med över 20 % under de senaste 24 timmarna. Andra relaterade tokens som Synthetix och OKB har hoppat.

På samma sätt har Coinbase, den enda börsnoterade börsen i USA, också ökat kraftigt de senaste månaderna. Uppfattningen är att kryptorallyt kommer att leda till mer efterfrågan på digitala valutor.

Cronos har också hoppat när VVS Finance-plattformen växer. VVS, den största DEX i sitt ekosystem, har sett sin volym hoppa. Dess Total Value Locked (TVL) har stigit med över 54 % under de senaste 30 dagarna till över 190 miljoner USD. Detta är ett tecken på att efterfrågan börjar komma tillbaka.

Vidare har Tectonic (TONIC), ett ledande utlåningsprotokoll i ekosystemet, också sett mer volym. Dess TVL har hoppat till över 129,68 miljoner dollar, en ökning med 6 % under de senaste 30 dagarna. Andra topppresterande aktörer i ekosystemet är MM Finance, Veno Finance och Argo Finance.

Totalt har Cronos en sammanlagd DeFi TVL på över 370 miljoner dollar, vilket fortfarande är lägre än sin rekordnivå på över 4,4 miljarder dollar. I CRO-termer har ekosystemet en TVL på 4,21 miljarder, vilket är högre än månadens lägsta på 3,48 miljarder CRO.

Dessutom fick Crypto.com nyligen en licens i Förenade Arabemiraten (UAE), vilket höjde CRO-priset högre.

Cronos prisprognos

Copy link to section

Det dagliga diagrammet visar att CRO-kryptopriset har varit i en stark hausseartad trend under de senaste veckorna. Den studsar nu tillbaka efter att ha fallit de senaste tre dagarna i rad. CRO har legat mycket över 50-dagars och 100-dagars glidande medelvärden. Samtidigt har Relative Strength Index (RSI) rört sig något under den överköpta punkten.

Därför misstänker jag att myntet långsamt bildar ett dubbeltoppsmönster vars högsta nivå är 0,1230 $. Halslinjen på detta mönster kommer att vara $0,084. Därför har tokenen lite mer uppsida då köpare siktar på den högsta YTD på $0,1231.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Crypto.com & Cronos Ethereum Krypto Plånböck Krypto Staking OKB Synthetix Network Token THORChain Threshold Waves Wings Kryptovaluta Marknadsanalys