Ad

Ethereums insatsplattform SSV Network lanserar tillåtslöst huvudnät

Av:
Dec 12, 2023
Listen
  • SSV Networks behörighetslösa huvudnät tillåter validerare att gå ombord på SSV-nätverket.
  • Ethereums insatsnätverk tillkännagav nyligen ett incitamentsprogram för mainnet.
  • SSV har insatt ETH till ett värde av över 157 miljoner dollar.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

SSV Network, en decentraliserad leverantör av Ethereum-applikationer, har blivit det första blockchain-projektet att släppa ett tillåtslöst huvudnät, rapporterade The Block idag.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

SSV når en milstolpe

Copy link to section

Enligt publikationen nådde SSV milstolpen via “distributed validator technology” (DVT). Med denna lansering kommer infrastrukturleverantören att bidra väsentligt till att skala insatslandskapet på Ethereum.

DVT möjliggör decentraliserad nodhantering, med den övergripande effekten av att förbättra nätverkets motståndskraft. Det behörighetslösa huvudnätet innebär att vem som helst nu kan satsa på Ethereum via SSV Network. Det betyder att vilken validator som helst nu kan ombord på SSV-nätverket genom en “enkel smart kontraktsinteraktion” och bidra till Ethereums nätverkshälsa.

SSV-nätverkets tillåtelselösa mainnet-lansering följer antagandet av ett DAO-förslag för dess implementering i slutet av november.

Det följer också plattformens avtäckande av dess incitamentbaserade mainnet, med lanseringspartners inklusive Ankr, Stader och Meta Pool. SSV DAO:s förslag handlade om ett årslångt incitamentsprogram riktat till byggare och intressenter.

I takt med att satsningsplattformar och Liquid Staking Tokens (LST) blir allt viktigare i satsningsbranschen. SSV-nätverket är ute efter att bryta sig in i toppsegmentet via sitt tillståndslösa huvudnät, eftersom blockutforskardata visar att mainnet för närvarande har 80 aktiva operatörer som säkrar mer än 2 265 validerare.

Över 72 480 ETH, eller över 157 miljoner dollar värda av token, satsas för närvarande via SSV.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Ethereum Kryptovaluta