Ad

Hedera samarbetar med Mondelēz för att påskynda införandet av DLT

Av:
Feb 15, 2024
Listen
  • Mondelēz International har anslutit sig till Hederarådet.
  • Hedera och Mondelez kommer att arbeta med initiativ som syftar till att stärka adoptionen av Web3 och DLT.
  • Partnerskapet kompletterar Hederas senaste samarbeten med Hitachi America och den saudiska regeringen.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Hedera, den offentliga blockkedjan som är proof-of-stake, ser ännu en fas av adoption tack vare det senaste partnerskapet mellan det amerikanska multinationella livsmedelsföretaget Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) och Hedera Council.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

I ett pressmeddelande sa företagen att Mondelēz hade gått med i Hedera Council som medlem och kommer att gå i spetsen för utvecklingen och antagandet av DLT-lösningar (distributed ledger technology) på Hedera.

Mondelēz kommer initialt att fokusera på digital transformation, supply chain management och affärsprocesser eftersom det hjälper till att öka kundupplevelsen, sa Hedera-teamet i blogginlägget som publicerades på onsdagen.

Hedera, Mondelēz eye Web3, DLT innovationer

Copy link to section

Det amerikanska multinationella, vars varumärken inkluderar Oreo, Ritz, Tates Bake Shop biscuits och Cadbury Dairy Milk, kommer att använda samarbetet för att stärka sitt kundengagemang och digitala transformation. Genom att arbeta med Hedera Council kommer Mondelēz också att utnyttja Hedera blockchain för att öka dess affärseffektivitet och hållbarhet. Initiativen kommer att vara möjliga via olika applikationer över Web3 och DLT, noterade Hedera-teamet.

Bill Miller, medordförande i medlemskommittén för Hederarådet, kommenterade:

”Mondelēz International är en global livsmedelsledare med ansvar för många av de livsmedelsvarumärken som dagens konsumenter gillar. Vi är glada över att förstärka deras röst som en del av Hedera Council för att gå i spetsen för relevanta affärslösningar för det större CPG och detaljhandelns ekosystem.”

Mondelēz International är den senaste medlemmen i Hederarådet. I januari i år välkomnade gruppen Hitachi America och förde företagets expertis inom industriella lösningar inom elektronik, energi, industri, IT och IoT till Hedera.

Hedera Hashgraph tillkännagav också nyligen ett femårigt avtal på 250 USD med det saudiska investeringsministeriet, som syftar till att stärka teknisk innovation i landet.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Hedera Hashgraph Kryptovaluta