Ad

Jasmy Price bildar ett gudaljus när dess popularitet ökar

Av:
Feb 19, 2024
Listen
  • Jasmy token pris bildade ett gudaljus på måndagen.
  • Myntet har hoppat med mer än 170 % från 2023 års låga nivåer.
  • Utsikterna för myntet är hausse när rädsla och girighetsindex stiger.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Priset på JasmyCoin (JASMY) gick paraboliskt i måndags och fortsatte med en tjurkörning som jag skrev om förra veckan. Tokenen steg till toppnivån på 0,0085 USD, vilket var 170 % från sin lägsta punkt 2023. Denna ökning har fört myntets totala börsvärde till över 400 miljoner USD.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Jasmys popularitet fortsätter

Copy link to section

Den främsta anledningen till prisuppgången för Jasmy-token är att investerare har anammat ett risk-på-sentiment under de senaste månaderna. En närmare titt på rädsla och girighetsindex har hoppat till girighetszonen på 75.

Det här rallyt inträffade när andra kryptovalutor ökade. Bitcoin har rört sig över nyckelmotståndspunkten på $52 000 medan Ethereum har hoppat till $2 910, dess högsta punkt på flera år. Andra tokens som Internet Computer och Render Token .

Den andra anledningen är att token har blivit mycket populär bland investerare. Det var en av de populäraste kryptovalutorna på populära sociala medieplattformar som StockTwits och Reddit. Detta är ett tecken på att handlare pumpar token.

Dessutom har antalet Jasmy-innehavare ökat under de senaste månaderna. Antalet innehavare i ekosystemet har hoppat till över 60 700, enligt data från Etherscan. Denna trend kan fortsätta att stiga under de kommande månaderna eftersom efterfrågan på token fortsätter.

Den andra viktiga katalysatorn för Jasmy-tokenen kommer att vara den kommande Bitcoin-halveringen , som kommer att ske i april. I de flesta fall tenderar kryptovalutor att hoppa före halveringshändelsen. Detta förklarar varför många analytiker förväntar sig att Bitcoin kommer att stiga till rekordnivån på $67 000 i år.

Jasmy prisprognos

Copy link to section

Jasmy-diagram av TradingView

Det dagliga diagrammet visar att JasmyCoin-priset har hoppat kraftigt under de senaste månaderna. Den har lyckats ta sig över nyckelmotståndspunkten på $0,0074, vilket var den högsta svingen i december och maj 2023. Tokenen har ogiltigförklarat mönstret med dubbeltopp som bildades.

Jasmys Relative Strength Index (RSI) och Average Directional Index (ADX) har fortsatt att skjuta i höjden. Därför är utsikterna för Jasmy-token hausse, med nästa referensnivå att titta på är $0,10. På kort sikt kommer token sannolikt att dra sig tillbaka och testa stödet igen vid $0,0074.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Kryptovaluta Marknadsanalys