Ad

Bitbot i fokus när Bitcoin når en ny all-time high

Mar 10, 2024
Listen
  • Bitcoin (BTC) nådde en ny all-time high förra veckan.
  • En förklaring av vad BTC-styrka kan betyda för Bitbot.
  • Bitbots förköp har redan samlat in närmare 1,0 miljoner dollar.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Trading bots – så länge de är kända för att vara pålitliga – låter de som en bra idé för 2024.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Varför? Eftersom experter är mestadels hausse i år, inte bara på aktier utan också på kryptovalutor. Så att välja en autentisk handelsbot som använder artificiell intelligens för att maximera din avkastning ur en fortsatt tjurcykel kan vara en klok idé på kort sikt.

Om du håller med, kanske du vill titta på en nyligen lanserad plattform som heter “Bitbot”.

Bitbot är en Telegram-handelsbot utan förvaring som ger dig kraften hos verktyg för institutionell kvalitet samtidigt som du behåller ett absolut fokus på säkerhet också.

Vad som är ännu mer spännande med Bitbot är att den också har en egen inbyggd token, vilket kan vara en intressant investering för 2024. Men innan du lägger ditt kapital på den, låt oss undersöka varför du bör göra det i första hand.

Bitcoin-rally kan vara en katalysator för Bitbot

Copy link to section

Den första och stora vinden bakom Bitbot är fortsatt styrka i Bitcoin – pionjären på kryptomarknaden som tenderar att sätta den övergripande riktningen för kryptovalutor, inklusive Bitbot-myntet.

BTC har redan nått en ny all-time high på baksidan av ETF-relaterade inflöden. US Securities & Exchange Commission godkände nämnda börshandlade fonder i januari – som Dana D’Aurio från Envestnet förväntar sig kommer att förbli en väsentlig fördel för BTC framåt.

SEC:s beslut att aktivera Spot Bitcoin ETF:er kommer att bli enormt och du kommer att fortsätta att se en tsunami av intresse för nu har du ett likvidt, lättillgängligt sätt att tjäna en Bitcoin-avkastning.

Hon gjorde den kommentaren nyligen i en intervju med CNBC.

Ett alternativt och kostnadseffektivt sätt att dra fördel av när Bitcoin-rallyt fortsätter att driva upp de andra kryptovalutorna är att investera i den inhemska Bitbot-tokenen eftersom den för närvarande endast kostar $0,0122 i det pågående förköpet.

Bitbot lockar redan en enorm efterfrågan med tanke på att dess förköp har samlat in nära 1,0 miljoner dollar under de senaste veckorna. Intresserad av att ta reda på mer om Bitbot och dess inhemska kryptomynt? Klicka här för att besöka projektets hemsida nu.

Bitbot kan också vara ett AI-spel

Copy link to section

Den andra massiva medvinden för Bitbot är artificiell intelligens eftersom det är en AI-driven handelsbot och Statista förväntar sig att denna marknad så småningom kommer att nå en värdering av biljoner dollar.

Faktum är att Gene Munster från Deepwater Asset Management ser AI som mer inflytelserik än själva internet. På CNBC:s “Fast Money” sa han nyligen:

Om omfattningen av hur transformativt detta är, om vi sätter elektricitet till 100, skulle jag sätta AI på 90. Jag skulle sätta internet på 50 och smartphonen på 30. Jag tror att det är en så stor sak.

Munster är övertygad om att artificiell intelligens inte kommer att vara en förmån begränsad till sådana som Nvidia, Microsoft eller TSMC som Deepwater äger. Det kommer faktiskt att hjälpa en enorm uppsättning företag, tillade han, som också kan inkludera kryptoplattformar som Bitbot.

Observera att Bitbot kommer att gå live på en kryptobörs efter förköpet som förväntas öka efterfrågan, vilket kan återspeglas i dess pris – och du kan potentiellt dra nytta av den prisuppgången om du väljer att investera i den till förköpskursen.

Klicka här för att besöka Bitbots webbplats och utforska sätt att investera i den i några enkla steg.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
USA Kryptovaluta Världen