Ad

KangaMoon (KANG) skjuter i höjden i förköpet trots att SEC försenar Ethereum ETF:er

Mar 20, 2024
Listen
  • KangaMoon (KANG) har samlat in över $2,2 miljoner i steg 4 av förköpet.
  • Det nya kryptoprojektet flyger i förköpet när investerare ser fart trots SEC:s försening av Ether ETF:er.
  • Kryptovalutor är också redo när marknaden väntar på FOMC-nyheter.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Bitcoin föll under $61 000 på tisdagen, medan Ethereum dök till nära $3 000 för att förlänga den totala svagheten. Dessa nedgångar kom före det mycket efterlängtade FOMC-mötet. ETH sjönk också eftersom US Securities and Exchange Commission (SEC) försenade sitt beslut om spot Ethereum ETF:er.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Men med kryptomarknaden i stort sett hausse, förutspår analytiker en återhämtning för BTC och altcoins under de kommande månaderna. Kryptoinvesterare använder alltså dippen för att positionera sig, och ett projekt som får enorm uppmärksamhet är KangaMoon (KANG).

KangaMoons lyckade förköp pekar på marknadens långsiktiga utsikter.

SEC försenar ETH ETF-beslutet

Copy link to section

Osäkerheten kring godkännandet av spot Ethereum börshandlade fonder (ETF) av US Securities and Exchange Commission (SEC) har ökat efter att regulatorn försenat ett beslut om ytterligare två ansökningar.

Detta kommer när priset på Ethereum (ETH) föll till bottennivåer på $3 070 denna vecka mitt i svaghet för Bitcoin (BTC).

SEC sköt upp sitt beslut om Hashdex och Ark 21Shares förslag att notera spot Ethereum ETF:er tisdagen den 19 mars.

SEC försenade nyligen sitt beslut om BlackRocks iShares Ethereum Trust-ansökan som lämnades in i november förra året. Det var den andra förseningen, vilket innebar att marknaden förutsåg byråns senaste beslut om ansökningarna Hashdex och Ark 21Shares.

Medan analytiker tidigare förutspådde ett Ether ETF-godkännande i slutet av maj, skiftar perspektivet till ett möjligt nekande för denna omgång.

Chanserna för ett godkännande för ETF:er av BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Invesco Galaxy, Hashdex och Franklin Templeton minskar. Bloomberg ETF-analytikern James Seyffart delade denna utsikt via ett inlägg på X den 19 mars.

KangaMoon (KANG) påskyndar förköpet

Copy link to section

KangaMoon är ett nytt kryptovalutaprojekt som vill ta med sig det roliga med memekultur och vinstmöjligheter med play-to-earn (P2E) till marknaden.

Som ett av de bästa kryptoprojekten i det snabbt växande GameFi-utrymmet har KangaMoon väckt stor uppmärksamhet.

Hittills har KangaMoons förköp samlat in mer än 2,2 miljoner dollar i steg 4 och kan accelerera mot lansering mitt i den förväntade vändningen i kryptomomentumet.

Nyckeln till dess tidiga förköpsframgång är möjligheten för KANG-innehavare att tjäna fler tokens via enkla utmaningar i ekosystemet.

Projektets gemenskapsdrivna tillvägagångssätt stämmer överens med SocialFi-mekanismen som ger vecko-, månads- och kvartalstävlingar till KANG-innehavare. Dessa och andra giveaways, inklusive en bonus på 10% på alla tokenköp, skiljer KangaMoon från andra krypto-förköpstokens.

KangaMoons prisutsikter under FOMC-förväntningarna

Copy link to section

Federal Open Market Committees (FOMC) möte den här veckan har den bredare marknaden orolig över deras nästa steg. Nyckelfokus för investerare, inklusive över kryptografi, är vad Fed signalerar när det gäller räntesänkningar 2024.

Höga räntor ses generellt som en negativ faktor för mer riskfyllda tillgångar som krypto, medan lägre räntor har fungerat som en positiv katalysator. En signal mot att sänka räntorna i USA kan utlösa en kraftig återhämtning för priserna.

Marknaden förblir också i stort sett optimistisk på lång sikt, trots den senaste nedgången för BTC, ETH och andra kryptovalutor,

KANG säljs för närvarande för $0,014 i steg 4 av förköpet, vilket erbjuder en potentiell stor köpmöjlighet.

Läs mer om KangaMoon här.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Denna artikel är ett samarbete mellan våra redaktörer och våra partners, och kan innehålla sponsrat reklaminnehåll och länkar. Innehållet är inte avsett som ekonomisk rådgivning och är endast i informationssyfte.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Ethereum Sponsrade Kryptovaluta