Ad

FundStrats Tom Lee är hausse på BTC medan BitBot har samlat in 3,3 miljoner dollar

May 13, 2024
Listen
  • Thomas Lee är extremt hausse på aktier och Bitcoin.
  • Han förväntar sig att Bitcoin-priset kommer att stiga till över $150k i år.
  • BitBot-tokenen har samlat in över 3,3 miljoner dollar från investerare.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Tom Lee, grundaren av Fundstrat, och en av de mest respekterade analytikerna på Wall Street, är fortfarande extremt hausse på amerikanska aktier och kryptovalutor. Han anser att investerare bör undvika att sälja i maj.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Katalysatorer för aktier och Bitcoin

Copy link to section

I en intervju med CNBC insisterade Tom Lee på att amerikanska aktier och Bitcoin hade mer uppsida. Han noterade att Bitcoin kan öka till över $150 000 i slutet av året medan den nuvarande uppgången kommer att fortsätta för aktier.

För det första räknar han med att USA:s inflation kommer att sjunka under de kommande månaderna. Den nedgången kommer att drivas av försäkringar och bostäder, som har varit i en stark uppåtgående trend den senaste tiden. Som ett resultat, om detta händer, förväntar han sig att Fed kommer att börja sänka räntorna tidigare än vad marknaden förväntar sig.

I linje med detta kommer den kommande amerikanska inflationen och detaljhandelsintäkterna att vara avgörande. Analytiker förväntar sig att data ska visa att kärn-KPI, som exkluderar flyktiga livsmedel och energi, steg 3,6% på årsbasis, en förbättring från tidigare 3,8%.

KPI förväntas komma in på 3,3%, bättre än 3,5% i mars. Denna reträtt kommer att bero på inflationen, som förväntas ha sjunkit något i april. I ett meddelande nyligen sa analytiker på Morgan Stanley att inflationen kommer att fortsätta falla i år.

För det andra tror Tom Lee att intäkterna kommer att bidra till att driva aktier högre. Faktum är att en rapport från FactSet visade att 92% av alla S&P 500-företag hade publicerat sina kvartalsresultat. Av dessa företag låg deras blandade intäktstillväxt på 5,4%, den högsta ökningen sedan Q2’22.

Och vad som är ännu bättre, de flesta företag gav stark framåtriktad vägledning, vilket förklarar varför Nasdaq 100- och S&P 500-indexen närmar sig sina rekordnivåer. Mer aktieuppsida kan leda till starka kryptopriser eftersom de har nära korrelationer.

Tom Lee har varit en börs- och kryptovalutatjur i flera år. Specifikt tror han att myntet kommer att hoppa till över 150 000 dollar, mycket högre än nuvarande 62 000 dollar.

BitBot-tokenförköpet intensifieras

Copy link to section

Det är mot denna bakgrund som BitBots tokenförköp går bra. Enligt dess hemsida har utvecklarna samlat in över 3,3 miljoner dollar från globala investerare. Den har nu flyttats till den 13:e fasen, vilket betyder att tokenförköpet är på väg att avslutas.

BitBot siktar på att bli en ledande aktör inom Telegram, ett av de största sociala medieföretagen i världen med över 900 miljoner användare. Utvecklarna bygger en Telegram-bot med avancerade funktioner för artificiell intelligens (AI).

Användare av deras icke-frihetsberövade bot kommer att betala avgifterna med $BITBOT-tokenen. Tokenen kommer att ha andra verktyg som styrning och att erbjuda belöningar till sina innehavare. Den här tokenlanseringen kommer att ske vid en tidpunkt då efterfrågan på handelsbots ökar runt om i världen eftersom handlare drar fördel av deras fördelar som noggrannhet och förmågan att handla överallt. Du kan köpa BitBot-tokenen här.

Bitcoin Kryptovaluta