Ad

Här är anledningen till att priserna på Pepe, Floki och Bonk skjuter i höjden

Av:
May 27, 2024
Listen
  • Meme-mynten har ökat kraftigt de senaste månaderna.
  • Pepe har skjutit i höjden med över 1 100 % i år medan Bonk och Floki är upp med nästan 100 %.
  • Dessa tokens har ökat när valar fortsätter att samla på sig polletterna.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Memecoins är tillbaka. Pepe-priset har skjutit i höjden till rekordhöga 0,00017 dollar, vilket ger det ett börsvärde på över 7 miljarder dollar, vilket gör det till det tredje största memmyntet efter Dogecoin och Shiba Inu. Den har skjutit i höjden med över 8 350 % från sin lägsta nivå 2023.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Floki, Pepe och Bonk har ökat

Copy link to section

Flokipriset steg också till en högsta av $0,00026, dess högsta svängning sedan 28 mars. Den har också skjutit i höjden med över 1 500 % från sin lägsta punkt i år, vilket ger den ett börsvärde på över 2,5 miljarder dollar. Bonk token har också skjutit i höjden till $0,000037, dess högsta punkt sedan mars 2024. Den har också hoppat med nästan 20 000 % från fjolårets låga.

Dessa meme-mynt har förvandlat många människor till miljonärer, med det totala marknadsvärdet för alla liknande mynt skjutit i höjden till över 63 miljarder dollar. Dogecoin och Shiba Inu är fortfarande de största aktörerna i meme-myntbranschen med ett sammanlagt marknadsvärde på över 37 miljarder dollar. De andra snabbväxande meme-tokens är MAGA, Mog Coin, Turbo och Ponke.

Floki vs Pepe vs Bonk-diagram

Valar samlar på sig meme-mynt

Copy link to section

Dessa tokens har ökat kraftigt på grund av den ökande efterfrågan från stora och små investerare för att dra fördel av det senaste kryptorallyt. Data visar till exempel att en handlare tjänade 2,7 miljoner dollar genom att handla med MAGA-token. Han köpte 6 miljarder MAGA-tokens den 24 maj och 27 maj och sålde dem sedan några timmar senare.

Samma sak händer i andra meme-mynt. Till exempel spenderade en ny handlare $863k för att köpa 4,6 miljarder $FLOKI-tokens. Han köpte också MAGA-tokens och tjänade över 3,4 miljoner dollar på bara några månader.

Andra handlare har tjänat miljontals dollar på meme-mynt. I de flesta fall är det vanligtvis lättare att tjäna miljontals dollar på dessa tokens istället för Bitcoin och Ethereum. Bonk handlades för $0,000037 medan Floki och Pepe handlades för $0,0026 respektive $0,00017.

Å andra sidan handlades Bitcoin och Ethereum för $68 000 respektive $3 900. I de flesta fall är det svårt för dessa stora mynt att fördubblas. Priserna på Pepe, Floki och Bonk har stigit på grund av den ökande girigheten på marknaden. Rädsla och girighetsindex hoppade till girighetszonen på 65 efter att SEC godkände spot Ethereum ETF:er förra veckan och när amerikanska aktier steg till en rekordhög nivå.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Bitcoin Ethereum Kryptovaluta Marknadsanalys