Carbon Studio lancerer Hyperspace, et gratis spil og tjen spil

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela har skrevet og oversat indhold om kryptovaluta og investeringer i mere end 15 år. Hendes erfaring omfatter ghostwriting… læs mere.
on feb 23, 2022
  • Det blockchain-agnostiske og tokenløse spil lader spillerne vælge deres egen vej og spillestil
  • Du spiller og tjener gratis uanset færdighedsniveau og økonomisk situation
  • Hyperspaces unikke IP transporterer spillere videre til et betagende univers med tusindvis af stjernesystemer

Carbon Based Lifeforms, et nyt skotsk spiludviklingsstudie, har lanceret Hyperspace, et rum-tema MMO (massively multiplayer online) sandbox spil, erfarede Invezz via en pressemeddelelse. Dette blockchain-agnostiske og tokenløse spil lader spillere vælge deres egen vej og spillestil, skabe unikke genstande i spillet, som de efterfølgende kan sælge videre til andre og meget mere.

At overvinde de mest almindelige udfordringer indenfor spil

Spillere skal normalt betale et abonnement eller et forhåndsgebyr for at tjene og bytte aktiver og valutaer i spillet eller bytte uden for spillet for kryptovaluta. De, der ikke har råd til dette vil ikke have adgang til de traditionelle betal-for-at-vinde eller betal-for-at-spille spil. Dette gør det vanskeligt for nye spillere og skabere at komme ind på markedet.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hyperspace har taget den diametralt modsatte tilgang, hvilket giver brugerne mulighed for at spille og tjene gratis uanset deres evner og økonomiske situation. Et andet karakteristisk træk ved dette metaverse spil er, at det er blockchain-agnostisk og ikke har sit eget token.

En flot og positiv æstetik

Med dets farverige, flotte og positive spilmiljø, så transporterer Hyperspaces unikke IP spillerne videre til et betagende univers med tusindvis af stjernesystemer, et utal af territorier og fire galaktiske valutaer.

Dette giver spillerne et ubegrænset antal af muligheder. De kan f.eks. vælge mellem otte racer, når de skal skabe deres karakter. Hver eneste race kommer med deres egen omfattende historie og kultur indenfor en langt større galakse.

Spillerne kan også udføre aktiviteter med klasser, såsom Explorer, Hunter, Trader og Gatherer. Dette gør dem i stand til at skræddersy deres oplevelse alt afhængigt af deres spillestil.

Teknologien drives af Metanomic – en tokenfri motor

Spillets teknologi drives af Metanomic, en tokenfri økonomisk motor. Det gør platformen utroligt intuitivt og letter skabelsen af virtuelle, spil- og metaverse-projekter. Udviklerne kan nu skabe en fuldt konfigurerbar og skalerbar spil-og-tjen-økonomi, der byder på fuldt afbalancerede spillermarkeder og aktiveringsmotorer.

Theo Priestley, der er direktør for Metanomic og grundlægger af Carbon Based Lifeforms, udtalte:

Metanomic er en sofistikeret, men brugervenlig platform, der har evnen til at forstå simple og komplekse spiløkonomier i realtid ved hjælp af nogle fremragende algoritmer, der er designet af professionelle økonomer. Med ægte web3-interoperabilitet driver den in-game og spillerdrevne økonomier, såsom Hyperspace, til spillerejede markedspladser, der er beskyttet mod inflation og ekstern spekulation, og beskytter dermed spillerne og deres værdi mod volatile udsving.

Hyperspace er åben for registrering på www.hyperspace.game .

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.