Ad

eBay CEO siger, at virksomheden snart kunne diversificere sig i retning af kryptovaluta betalinger

Af:
op Feb 28, 2022
Listen
  • eBay kunne snart begynde at diversificere sig mod betalinger med kryptovaluta.
  • Markedspladsen ønsker at være et knudepunkt for både fysiske og digitale varer.
  • eBay understøtter allerede brugen af NFT'er på platformen.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

eBay, der er en af de største digitale markedspladser, ser ud til snart at begynde at acceptere kryptovalutaer. eBay er rettet mod millennials og Gen Z, og derfor er det et godt forretningstræk at acceptere alternative betalingsmidler såsom kryptovalutaer.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

eBay kunne acceptere kryptovaluta betalinger

Copy link to section

eBay forventes at komme med denne store offentliggørelse under et kommende investormøde den 10. marts. eBays administrerende direktør, Jamie Iannone, udtalte, at selskabet nu er på udkig efter at diversificere sig i retning af alternative betalingsmetoder, idet selskabet lige nu administrerer en handelsvolumen på 85 milliarder dollars.

Markedspladsen har allerede truffet store beslutninger om at understøtte Gen Z og millennials på platformen. For at gøre dette muligt, så har selskabet indgået et samarbejde med Afterpay, der er et firma med base i Australien, hvis hovedmålgruppe er Gen Z. Afterpay understøtter en “Køb nu, betal senere” struktur.

“Og så fortsætter vi med at evaluere andre betalingsmetoder, som vi bør inkludere på platformen” sagde Iannone. “Vi accepterer i øjeblikket ikke kryptovaluta på platformen.” Andre strategier der tages i brug for at tiltrække denne generation omfatter samleobjekter og en omdannelse af selskabets markedsføringskapacitet.

Iannone understregede, at platformen i øjeblikket ikke understøtter betalinger med kryptovaluta. Men i forbindelse med investormødet den 10. marts sagde han, at eBay “planlægger komme nærmere ind på alle disse ting, såsom betalinger, annoncering, der vil være vores fokuskategorier.”

NFT’er på eBay

Copy link to section

Iannone sagde også, at ikke-fungible tokens (NFT’er) allerede blev understøttet på eBay, på trods af at virksomheden ikke havde offentliggjort nogen officiel meddelelse der bekræfter dette. Han bemærkede, at eBay i 2021 havde ændret sine politikker i forbindelse med at tillade NFT-handel. Han tilføjede desuden, at eBay var en platform, hvor “folk har noget at sælge, og folk har noget ved at vise sig.”

“Så selv uden at annoncere noget som helst eller gøre noget, så begyndte folk at handle NFT på platformen,” sagde han. “Det mindede mig om dengang for mange år siden, hvor folk lige begyndte at sælge biler, og hvor vi ikke havde med bilkøb eller salg at gøre på det tidspunkt. Så vi ser lige nu det samme ske [med NFT].”

Iannone tilføjede yderligere, at eBays vision var at blive en platform, hvor folk kunne handle med fysiske og digitale varer. Som en NFT-markedsplads vil eBay have mulighed for at vinde en andel af markedet, der har oplevet stor vækst.

NFT’er blev meget populære i 2021, og sektoren er i øjeblikket værdsat til milliarder af dollars. Der blev registreret mere end $23 milliarder i handelsvolumen i forbindelse med NFT’er i 2021, hvilket er en markant stigning fra de $100 millioner, der blev registreret i 2021.

Kryptovaluta