Ad

MEME-MØNTENS AFREGNING ER KOMMET

Memeinated animation

NÆSTE 100x PRESALE STARTER NU

KØB NU

Kraken CEO reagerer på Ukraines anmodning om at blokere russiske brugere

Af:
op Mar 1, 2022
Listen
  • Kraken direktøren har reageret på en anmodning fra Ukraine om at blokere russiske og hviderussiske brugere.
  • Svaret kom efter at Ukraines vicepremierminister opfordrede de store børser til at fryse disse kontoer.
  • Ifølge den administrerende direktør er Bitcoin legemliggørelsen af de liberale værdier.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Den administrerende direktør for Kraken, Jesse Powell, har reageret på Ukraines anmodninger om at blokere de russiske brugere fra platformen. Ukraines vicepremierminister, Mikhail Fedorov, havde bedt alle større børser om at blokere de russiske og hviderussiske brugeres kontoer.

Copy link to section

Ukraines vicepremierminister, Mykhailo Fedorov, opfordrede den 27. februar via Twitter alle de større børser til at blokere russiske og hviderussiske brugeres kontoer. Ifølge Fedorov var det “afgørende at fastfryse ikke blot adresser knyttet til russiske og hviderussiske politikere, men også at sabotere almindelige brugeres kontoer.”

Den administrerende direktør for Kraken, Jesse Powell, har delt et svar på dette og siger, at børsen ikke planlægger at fryse nogen som helst brugerkontoer, medmindre der foreligger et “lovkrav om at gøre dette.”

Powell udtalte,

Jeg forstår begrundelsen for denne anmodning, men på trods af min dybe respekt for det ukrainske folk kan [Kraken] ikke indefryse vores russiske kunders kontoer uden et decideret lovkrav om at gøre dette. Russerne bør dog være opmærksomme på, at et sådant krav kunne være nært forestående.

Han sagde også, at den største del af kryptovaluta-indehaverne på Kraken ikke bakkede op omkring opfordringen, og at “Bitcoin er selve legemliggørelsen af de liberale værdier.” Han refererede endda til de seneste begivenheder i Canada, hvor kryptovaluta blev brugt af Freedom Convoy-protestanterne for at undgå de hårde økonomiske sanktioner, som regeringen havde pålagt dem.

Binance følger trop

Copy link to section

Binance har også udtalt, at platformen ligeledes ikke planlægger at blokere sine russiske og hviderussiske kontoer. En talsmand fra børsen har udtalt, at Binance ikke ensidigt vil fryse alle russiske brugeres kontoer. Børsen har dog udtalt, at den vil blokere kontoerne på de brugere, der er blevet sanktioneret.

Ingen af de andre store børser er kommet ud for at oplyse, om de vil imødekomme Fedorovs anmodning eller ej. DMarket, en non-fungible token (NFT) platform, har sagt at den vil fryse brugerkontoer fra Rusland og Hviderusland, og Fedorov har bifaldet dette svar.

Ethereums medstifter, Vitalik Buterin, har også opfordret til en afslutning på konflikten og sagt, at det ville påvirke det ukrainske folk. Der er også uddelt donationer til Ukraine via Bitcoin.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.