Ad

MEME-MØNTENS AFREGNING ER KOMMET

Memeinated animation

NÆSTE 100x PRESALE STARTER NU

KØB NU

XRP kopierer det bredere marked for at skabe en stærkt bear-marked

Af:
op Mar 7, 2022
Listen
  • XRPs priser truer med at gå ind i en stærk bearish trend.
  • Tokenet er steget lidt i løbet af de sidste 24 timer, men det kan også skubbe mod lavere niveauer.
  • Men hvis den bearish-trend vender, kan XRP skubbe mod $0,855 og sigte mod $1.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Kryptovaluta markedet har modtaget blandede reaktioner i løbet af de sidste par uger. Kryptovalutaerne har forsøgt at nå nye højder for blot at blive mødt af et kursfald kort derefter.

XRP giver efter for prisbevægelsen på tværs af det bredere marked for kryptovaluta. XRP/USD er steget med 1,8% i løbet af de sidste 24 timer, og den handles lige nu til $0,751.

XRP befinder sig lige nu i et bear-marked

Copy link to section

Prisen på XRP viser i øjeblikket tegn på et stærkt opsving. Mens der er registreret en mindre stigning i løbet af de sidste 24 timer, så rumsterer spekulanterne stadig i baggrunden. XRP’s pris har på det seneste flirtet med en stigning, men det har ikke lykkedes hver gang.

XRP’s pris viser i øjeblikket tegn på en faldende pris. Tokenet er tæt på at bekræfte en faldende kurs, der kunne udrydde ethvert afkast opnået i løbet af de sidste 24 timer. XRPs pris befinder sig i øjeblikket i en farezone, hvis den ikke formår at stige til højere niveauer.

I øjeblikket forsøger prisen på XRP at stige forbi $0,75. Hvis det ikke lykkes at holde et niveau på over $0,755, så kunne dette resultere i et prisfald i retning af et bear-marked. Dette kunne få priserne til at flade yderligere, og ville teste målet i nærheden af $0,50 og $0,55 værdierne.

Spekulanterne kunne komme i spil

Copy link to section

Selvom den overordnede tendens er pessimistisk, så er der dog én god grund til at spekulanterne vil kan tage over og tillade XRP at stige mod nye højder. Men for at spekulanterne kan ugyldiggøre den faldende trend på kort sigt, så skal XRPs pris lukke på over $0,79. I øjeblikket er købs- og markedsstøtten svag, og at nå disse niveauer kunne sagtens mislykkes, i det mindste på kort sigt.

Hvis der er tilstrækkelig støtte til at fremdrive XRP’s afkast, så kunne prisen stige til $0,855 og således bekræfte, at prisen har overvundet det markedspresset. Der er et stort behov for at XRP forhindre større fald, fordi dette kan retfærdiggøre det fortsatte bear-marked.

Hvis XRPs pris stiger til over $0,855, så vil dette tillade tokenet at teste de næste store modstandsniveauer på $1. I dette tilfælde vil spekulanterne dog være tilstrækkeligt stærke til at presse priserne mod højere niveauer.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.