Ad

Filippinske PayMaya løfter sløret for nye kryptovaluta funktioner

Af:
op Apr 7, 2022
Listen
  • PayMaya har annonceret understøttelse af kryptovaluta betalinger.
  • Det filippinsk baserede fintech- og digitale betalingsfirma vil tilbyde kryptovaluta handelstjenester.
  • PayMayas træk vil øge kryptovaluta udbredelsen i Filippinerne.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

PayMaya, der er et fintech- og digitalt betalingsfirma med base i Filippinerne, har løftet sløret for en række nye funktioner, der tillader kryptovaluta handel og gør det muligt for folk at tjene kryptovalutaer via dets app.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Lanceringen af denne funktion kommer efterhånden som kryptovalutaer bliver mere tilgængelige i Filippinerne. PayMaya forsøger at støtte kryptovaluta sektoren ved at blive en førende spiller indenfor digitale betalinger.

PayMaya begiver sig ud i kryptvaluta

Copy link to section

PayMaya har potentialet til at øge kryptovaluta udbredelsen i Filippinerne på grund af dens store digitale brugerbase. Desuden udsteder virksomheden elektroniske penge og virtuelle aktivtjenester. PayMaya er licenseret af Filippinernes centralbank.

Brugerne på PayMaya-platformen kan nu købe de største kryptovalutaer, såsom Bitcoin ( BTC/USD ) og Ethereum ( ETH/USD ) på appen uden at skulle tilmelde sig en anden konto eller opgradere. Dette vil gøre det muligt for brugerne at omgå den komplekse proces med at tilmelde sig kryptovaluta børserne, oprette wallets og overholde KYC-reglerne.

PayMaya-kontoen vil være fleksibel, fordi den vil give brugerne mulighed for at lære at bruge kryptovalutaer, handle digitale aktiver, bruge deres indtjening med kryptovaluta såvel som udføre andre aktiviteter.

Præsidenten for PayMaya, Shailesh Baidwan, kommenterede på denne udvikling og sagde,

Nu hvor PayMaya e-walleten allerede en del af deres hverdag i forbindelse med daglige køb og transaktioner, så ønsker vores kunder nu at være i stand til at købe og tjene kryptovaluta på en smart og problemfri måde. Derfor gør vi netop dette til en integreret funktion i vores e-wallet app.

De brugere der tilmelder sig på platformen kan nu handle med forskellige kryptovalutaer gennem deres PayMaya-wallet med filippinske pesos. PayMaya-appen har over 40 millioner tilmeldte brugere, hvilket giver den en stor brugerbase.

Udover Bitcoin og Ethereum kan brugere på PayMaya også få adgang til en lang række andre kryptovalutaer, herunder Cardano, Chainlink, Uniswap, Solana, Quant, Polygon, Tether og Polkadot.

Stigende kryptovaluta udbredelse i Filippinerne

Copy link to section

Filippinerne er et af de største kryptovaluta centre i verden. Kryptovaluta sektoren i Filippinerne er vokset markant i løbet af de seneste år. Filippinerne er f.eks. verdens største spiller i Axie Infinity play-to-earn-spillet.

Tal fra Statista Global Consumer Survey viser, hvordan de virtuelle aktivtjenester er blevet mere og mere populære i Filippinerne. Med PayMaya, der nu begiver sig ind i sektoren, så forventes udbredelsen blot at vokse yderligere.

Kryptovaluta