Ad

Ripple investeringspartner Tranglo udvider globale betalingstjenester

Af:
op Apr 12, 2022
Listen
  • Tranglo har lanceret "Tranglo Business".
  • Afdelingen vil give virksomheder mulighed for at sende og modtage globale betalinger.
  • Tranglo har allerede indgået et samarbejde med Ripple for deres on-demand likviditetsteknologi (ODL).

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Tranglo, der er en af Ripples investeringspartnere, har netop annonceret lanceringen af en alt-i-en virksomheds-betalingsløsning kaldet “Tranglo Business.” Denne løsning vil give virksomheder mulighed for hurtigt og nemt at sende og modtage internationale betalinger.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Tranglo samarbejder med Ripples ODL-teknologi

Copy link to section

Tranglo har indgået et samarbejde med Ripple i forbindelse med at indføre Ripples on-demand likviditetsteknologi (ODL). ODL-teknologien vil være tilgængelig i samtlige 25 betalingsfaciliteter, hvilket gør det muligt for betalingsudbydere at udføre grænseoverskridende betalinger i realtid uden forudbetaling.

Ripples ODL-teknologi anvender XRP-tokenet for at bygge bro mellem to valutaer. Desuden kører teknologien på RippleNet, der er Ripples globale finansielle netværk. Dette netværk giver brugerne mulighed for at sænke deres driftsomkostninger og få adgang til ekstra midler ved at fjerne behovet for at have en forudbetaling på de kontoer, hvortil pengene vil blive sendt.

I 2021 annoncerede Ripple et køb på 40% i ejerandel i Tranglo. Dette køb gjorde virksomheden til en førende udbyder af enterprise blockchain-løsninger til at lette grænseoverskridende betalinger. Tranglo løftede i denne forbindelse sløret for en pilotfase for ODL i september sidste år og formåede at håndtere 250.000 transaktioner til en værdi af $48 millioner i løbet af de første 100 dage.

Tranglo er en grænseoverskridende betalingsplatform med kontorer i flere lande. Platformen har også en bred vifte af udbydere, da platformen kan prale af 2500 mobiloperatører, 1300 banker og wallets og 130.000 kontant-indsamlingsplatforme i over 100 lande.

Stigende brug af RippleNet

Copy link to section

RippleNet bruges af en lang række virksomheder til at håndtere deres transaktioner. Australien, Japan og Singapore har alle taget RippleNets ODL-teknologi til sig, og flere integrationer forventes at komme med tiden for at sætte skub i sektorens vækst.

Ripple har formået at udvide sine grænseoverskridende forretninger på trods af den igangværende retssag mellem virksomhedens ledere og US Securities and Exchange Commission (SEC). SEC hævder, at XRP/USD bør betegnes som et værdipapir, mens Ripple udsteder det som et token.

Ripples overførselsteknologi er blevet mere og mere populær gennem årene på grund af de lave gebyrer og hurtige transaktionshastigheder. Teknologien er også blevet indført af en række traditionelle finansielle institutioner. I øjeblikket samarbejder Ripples partnere – Clearing House og Wells Fargo – om at skabe et alternativ til SWIFT-betalingssystemet.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta