NEXO stiger efter netværket konstaterer positiv udvikling

Af:
op Apr 13, 2022
Listen
  • NEXO-tokenet har oplevet en mindre stigning i løbet af de sidste 24 timer.
  • Stigningen stammer fra markedsstøtten og den positive udvikling indenfor Nexo-økosystemet.
  • NEXO kunne fastholde denne stigning, hvis markedsstøtten holder.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Kryptovaluta markedet konsoliderer sig stadig efter et markant dyk i begyndelsen af ugen, hvilket resulterede i, at de kortsigtede handlende likviderede deres beholdninger. Visse tokens har dog oplevet mindre stigninger, hvilket giver dem mulighed for at komme sig efter 24-timers dykket.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Nexo ( NEXO/USD ) handles i skrivende stund til $2,36 efter at have konstateret en stigning på 3,2% på 24 timer. Dette er ifølge CoinGecko.

NEXO viser tegn på at stige

Copy link to section

NEXO viser lige nu tegn på at stige i løbet af de sidste 24 timer, der kunne skubbe det mod nye højder. Den stigende tendens er forårsaget af en række positive udviklinger indenfor NEXO-økosystemet.

Hvis markedet og købspresset styrkes, så kunne NEXO skubbe mod det højere modstandsniveau på $2,51. Dette modstandsniveau er et 7-dages højdepunkt for tokenet, og hvis det tester dette niveau igen, så kunne dette tillade tokenet at bevæge sig mod nye højdepunkter.

Et øget købspres kunne presse NEXO mod de højere niveauer på $2,75 og senere $2,98, hvorefter målprisen for dette token vil være $3,01.

På den anden side, så vil det ikke lykkes for NEXO at opretholde den opadgående tendens, hvilket vil føre til, at tokenet falder mod de lavere niveauer på $1,75. Kryptovaluta markedet er i øjeblikket volatilt på grund af den øgede aktivitet fra de kortsigtede handlende. Derfor kan enhver mangel på støtte fra det bredere marked betyde at NEXO vil falde.

Nexos positive udvikling

Copy link to section

Nexo-økosystemet har konstateret en række positive udviklinger, der skaber et argument for at NEXO vil fortsætte med at stige. Disse positive udviklinger inkluderer det seneste partnerskab mellem NEXO og Mastercard.

Onsdag annoncerede Nexo et partnerskab med Mastercard i forbindelse med at lancere det første “kryptovaluta understøttede betalingskort.” Kortet vil blive introduceret i de europæiske lande i de indledende faser, og vil give indehaverne mulighed for at bruge kryptovalutaer uden at skulle sælge dem. Kryptovalutaerne vil også blive brugt som sikkerhed for de tildelte midler.

Den anden positive udvikling indenfor NEXO-økosystemet handler om den seneste lancering af Nexo Prime. Platformen annoncerede lanceringen af en ny afdeling, der er målrettet institutioner, enkeltpersoner med høj nettoformue og virksomheder. Denne positive udvikling er et positivt tegn for NEXO-tokenet.

Kryptovaluta