Portal og HighCircleX vil samarbejde om præ-IPO aktier

By: Ruchi Gupta
Ruchi Gupta
Ruchi er nyhedsreporter hos Invezz, og har til opgave at dække det amerikanske aktiemarked. Hun er på nuværende tidspunkt… læs mere.
on apr 25, 2022
  • Portal og HighCircleX indgår samarbejde om at tokenisere præ-IPO-aktier på Bitcoin Blockchain.
  • Samarbejdet er en del af Portals initiativ til at forbedre udbredelsen af Bitcoin.
  • Tokenisering vil hjælpe med at overvinde de udfordringer, som private equity-markederne står overfor.

Cross-blockchain layer-2 DEX-netværket baseret på bitcoin, Portal har indgået et nyt samarbejde med HighCircleX i forbindelse med at tokenisere aktier i præ-IPO-virksomheder indenfor Bitcoin blockchainen. HighCircleX er en blockchain-baseret aktivplatform fra High Circle Ventures.

Samarbejdet er en del af Portals initiativ om at give større udbredelsen af Bitcoin

Dette samarbejde er endnu et skridt fremad i Portals søgen efter at levere Bitcoin til praktiske formål. HighCircleX er en friktionsfri markedsplads for den seneste generation af aktieinvesteringer og handel. Tokeniseringen af aktier i private virksomheder før deres børsintroduktion vil hjælpe illikvide aktiver med at få likviditet. Når Portal udvider de “mange lag af applikationer” ovenpå Bitcoin blockchainen, så vil dens anvendelighed også udvides.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Epic Games, Klarna, Automation Anywhere, SpaceX og Cross River Bank er blandt de firmaer, hvis ejerandele kan tokeniseres og sælges. Det er vigtigt at bemærke, at disse er blandt verdens bedste og mest eftertragtede firmaer før børsintroduktionen.

Dr. Chandra Duggirala, der er administrerende formand for Portal, kommenterede:

Portal bringer brugertilfælde fra den virkelige verden til Bitcoin. I sidste ende vil vi se tokenisering af mange flere finansielle aktiver på Bitcoin blockchainen. Selvom disse aktiver ikke er indehaveraktiver som Bitcoin, idet den tilbyder både digitale værdipapirer og ikke-sikkerhedsmæssige digitale aktiver via en simpel grænseflade for platformens brugere, der opfylder akkrediterings investorkriterier, hvilket markerer begyndelsen på en fusion med Bitcoin-økosystemet med almindelig finansiering.

Duggirala tilføjede, at tokenisering af aktierne adresserer likviditets fragmenteringsudfordringen hos de forskellige applikationer og børser.

Tokenisering vil hjælpe med at overvinde de udfordringer, som private equity-markederne står overfor

Investering på private markeder har betydelige ulemper, herunder ubestemte perioder, hvor kontanter er bundet, mangel på likviditet og usikkerhed om den underliggende værdi af beholdningerne – for blot at nævne nogle få. Med tokenisering af private aktiver vil HighCircleX være i stand til at overvinde flere af de nuværende grænser ved hjælp af Portal.

HighCircleX direktør Hemanth Golla sagde:

HCX gør det til en leg for investorerne at investere i private equity. Det giver medlemmerne øjeblikkelig adgang til delt ejerskab af aktier i de hotteste virksomheder. Vi tror på, at tokenisering, og den hurtige og nemme omsættelighed der medfølger, vil låse op for og udvide dette marked enormt.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.