SNACKCLUB får $9 mio. i finansiering til blockchain-spiludvikling

By: Ruchi Gupta
Ruchi Gupta
Ruchi er nyhedsreporter hos Invezz, og har til opgave at dække det amerikanske aktiemarked. Hun er på nuværende tidspunkt… læs mere.
on apr 26, 2022
  • SNACKCLUB rejser $9 millioner i startfinansiering.
  • Web3's udbredelse giver spillerne mulighed for at optjene objekter i spillet.
  • SNACKCLUB skal styres via fællesskabsstyring.

SNACKCLUB, der er et innovativt søsterselskab til LOUD, der spilverdenens hurtigt voksende globale brand med 300 millioner konsoliderede tilhængere, og hvor spilinstitutionen forventes at opnå en million YouTube-visninger, har rejst $9 millioner i startfinansiering for at løfte sløret for en decentraliseret autonom organisation (DAO) dedikeret til nytænke spilkontrol.

Web3 muliggør play-to-earn spil

Tidligere har spillerne ikke haft kontrol over de penge, udstyr eller egenskaber, som de har optjent i løbet af adskillige timer brugt på at spille et bestemt computerspil. Web3s udbredte anvendelse lader folk “minte” objekter i spillet til en ekstern blockchain-wallet, hvilket øjeblikkeligt giver usædvanlige aktiver værdi og giver den likviditet, der kræves for at lancere en ny verdensøkonomi.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

LOUD medstifter og SNACKCLUB administrerende partner Jean Ortega sagde:

LOUD har altid været en fællesskabet-først organisation. SNACKCLUB vil booste dette engagement ved at investere i teknologien, platformen og udgivelsespartnere, der vil bringe potentialet i blockchain-spil til vores samfund. Vi har lang vej endnu, men disse investeringer vil ændre det hvordan og hvorfor, der ligger til grund for en gamers beslutning om at spille.

SNACKCLUB skal styres gennem fællesskabsstyring

Som DAO vil SNACKCLUB snart blive styret af en fællesskabskommandostruktur, der ville give fansene mulighed for at engagere sig på retfærdig vis i virksomhedens operationer ved at deltage i en række væsentlige valg. Det koster ikke noget at deltage, og alle over 18 år med internetadgang er velkomne til at deltage. Derudover vil de fleste af SNACKCLUBs styringsrettigheder og ejerskab blive bevaret til fællesskabs onboarding efter gennemførelsen af en strategisk plan senere på året.

Ascensive Assets, Animoca, Formless Capital, Mechanism, Jump Crypto, Shima Capital og OP Crypto er blandt de investorer, der deltog i finansieringsrunden til $9 millioner. Finansieringsrundens topinvestor og mekanismepartner Marc Weinstein sagde:

Som LOUDs søsterselskab lancerer SNACKCLUB nu adgang til et øjeblikkeligt og lidenskabeligt fællesskab, der alle ønsker at udforske fremtidens gaming. Vi er begejstrede for at give vores støtte til SNACKCLUBs bestræbelser på at realisere denne fremtid ved at levere et økosystem, der fremmer ejerskab, retfærdighed og transparens, og især i en region, hvor selv en lille indkomst rækker rigtigt langt.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.