Cronos prisprognose: CRO vil blive ekstremt oversolgt

By: Crispus Nyaga
Crispus Nyaga
Crispus er finansanalytiker hos Invezz, og har til opgave at dække aktie, kryptovaluta og Forex markederne. Han er en… læs mere.
on maj 2, 2022
  • Cronos-prisen styrtdykkede efter Crypto.com reducerede belønningerne.
  • Platformen eliminerede nogle af belønningerne for Visa-kortholdere.
  • Yderligere reducerede platformen indsatsbelønningerne for visse kortholdere.

Cronos ( CRO/USD )-prisen er styrdykket til det laveste niveau siden november 2021. CRO-tokenet handles til $0,2680, hvilket er omkring 80% under det højeste niveau fra december sidste år. Tokenets samlede markedsværdi faldt til et lavpunkt på $6,9 milliarder, hvilket er væsentligt lavere end dets tidligere rekordhøje niveau.

Crypto.com fjerner kortbelønninger

Cronos, der tidligere var kendt som Crypto.org Chain, er et førende blockchain-projekt, hvis mainnet gik live i november sidste år. Siden da er netværket blevet så succesfuldt, at det har tiltrukket en række topudviklere, der blandt andet har udviklet applikationer såsom VVS Finance, Tectonic og MM Finance.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Ifølge DeFi Llama er netværkets samlede fastlåste værdi (TVL) i øjeblikket omkring $2,8 milliarder. På samme måde som mange andre kæder, så har denne TVL haft en nedadgående tendens siden aktien toppede ved omkring $4 milliarder i marts. Alligevel har aktien haft mere aktivitet end de andre større kæder, såsom Cardano og Polygon.

Cronos-prisen faldt kraftigt efter at Crypto.com besluttede sig for at justere sin indsats og kortbelønninger. Platformen udtalte, at den vil skære ned på belønningerne i forbindelse med brug af kort, hvor de lavere niveauer modtager 0%. Dets premium-kort modtager til gengæld kun 2%, mens de månedlige belønninger i forbindelse med de lavere niveauer vil være begrænset fra $25 til $50.

Derudover meddelte virksomheden, at den ville udfase CRO-indsatsbelønningerne. Udtalelsen sagde:

“CRO-indsatsbelønningerne vil ikke længere blive tilbudt til kortholdere af Jade Green, Royal Indigo, Frosted Rose Gold, Icy White og Obsidian fra ikrafttrædelsesdatoen”.

Derfor falder Cronos-prisen, da de fleste indehavere dumper deres beholdninger på grund af reduktionen af belønninger og det faktum, at væksten i dets økosystem er aftaget. Faldet skyldes også mest de stigende obligationsrenter forud for den kommende rentebeslutning fra Federal Reserve.

Cronos prisprognose

Cronos price

Det daglige diagram viser, at CRO-prisen er faldet i løbet af de seneste fem dage i træk og befinder sig i øjeblikket på det laveste niveau siden november. Mønten har bevæget sig under alle de glidende gennemsnit, mens Relative Strength Index (RSI) har bevæget sig under det oversolgte niveau. De andre oscillatorer har også bevæget sig til det oversolgte niveau.

Situationen ser derfor dyster ud. Der er dog en sandsynlighed for, at aktien igen vil vende tilbage senere på ugen, hvis investorerne køber dykket. Hvis dette sker, så vil det næste vigtige modstandsniveau at holde øje med være på $0,35.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.