Flame animation

Den hotteste nye
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiale

Shiba Memu Roll-out Logo KØB NU

Oraichain lancerer VRF på Avalanche

Af:
op May 3, 2022
Listen
  • Avalanche udviklerne vil kunne bruge en decentraliseret, offentligt verificerbar generator af tilfældige tal.
  • Eksisterende løsninger, såsom generering af tilfældig værdi via en API, er sårbare over for omrokering.
  • Du behøver ikke have indgående kendskab til smarte kontrakter for at skabe og verificere VRF-værdier.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Oraichain er en førende AI-drevet orakel- og blockchain-økosystemleverandør, der netop har lanceret sin Verifiable Random Function (VRF) på Avalanche-netværket ( AVAX/USD ), hvilket Invezz erfarede via en pressemeddelelse.

Med denne lancering kan Avalanche økosystem udviklerne nu anvende en virkelig decentraliseret, offentligt verificerbar tilfældig talgenerator, der er fuldt modstandsdygtig overfor angreb og tilbyder dApps hårdt tiltrængt og forbedret funktionalitet.

Fordele ved verificerbar tilfældighed

Copy link to section

Der er mange fordele forbundet med at dApps kan generere verificerbar tilfældighed. For eksempel har DeFi-platforme og gambling-protokoller altid været en magnet for hackere, der ønsker at udnytte enhver form for sårbarhed. De eksisterende løsninger, såsom generering af en tilfældig værdi gennem en API, er sårbare over for re-rolling, omskrivningsangreb og andre kendte former for misbrug.

100% manipulationsbeskyttet

Copy link to section

Efter Oraichain VRF 2.0 debuterer på Avalanche, så vil dens dApps kunne drage fordel af offentligt verificerbar generering af tilfældige tal, der er fuldstændigt transparente og manipulationsbeskyttede. Det kan verificeres via en gruppeunderskrifts bekræftelsesproces.

  • Save

Hvordan fungerer det?

Copy link to section

Enhver anmodning fra en Avalanche dApp om tilfældighed med Oraichain VRF vil blive transmitteret som en begivenhed fra Oraichain Mainnet via Avalanche-Oraichain-broen. Oraichain VRF forbinder derefter et parringsbaseret tærskel krypto-systembibliotek til sin smarte kontrakt for at verificere validatorernes signaturer, hvilket skaber en gruppesignatur på blockchainen.

Derefter genererer den en offentligt verificerbar tilfældig værdi, der så sendes tilbage gennem cross-blockchain broen til VRF-kontrakten og derfra til Avalanche dApp’en.

Udviklere på alle erfaringsniveauer er velkomne

Copy link to section

Du behøver ikke have et indgående kendskab til smarte kontrakter for at skabe og verificere VRF-værdier. Dette kan gøres gennem en simpel forespørgsel på VRF smart kontrakten. Dette skyldes, at hvert eneste signaturbidrag fra VRF-udførerne først skal bekræftes on-chain med Oraichain før det gemmes.

Offentligt verificerbar tilfældig værdigenerering er tilgængelig som plug-and-play-funktion for Avalanche dApp-udviklere og kan bruges direkte med Oraiscan.

Større retfærdighed og transparens til airdrops og mere

Copy link to section

Avalanche-udviklerne kan bringe større retfærdighed og transparens til NFT og token airdrops, såvel som mange andre brugertilfælde ved at integrere offentligt verificerbar tilfældighed i alle slags DeFi- og NFT-applikationer. Oraichains direktør Chung Dao udtalte:

Med introduktionen af Oraichain VRF 2.0, så er dApps der kører på Avalanche nu for første gang nogensinde forsynet med en fuld on-chain VRF-tjeneste, der er offentligt verificerbar og uigennemtrængelig i forbindelse med velkendte misbrug, såsom omskrivningsangreb eller rerolling.

  • Save
  • Save