Ad

Kromatika udvider sin Chainlink-integration til Polygon

Af:
op May 10, 2022
Listen
  • Limitordrer udføres automatisk på forudindstillede vilkår.
  • Brugerne nyder topfunktionalitet tilgængelig i Web3.
  • De kan handle med nul slippage, nul frontløbende bots og nul udvekslingsgebyrer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Kromatika er en decentraliseret handelsprotokol, der gør det muligt for kryptovaluta handlende at udføre limitordrer ovenpå Uniswap DEX. Protokollen har netop annonceret en udvidet integration med Chainlink Keepers, hvilket Invezz erfarede via en pressemeddelelse. Integrationen er blevet udvidet til Polygon Mainnet ( MATIC/USD ).

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Kromatika-brugere på Polygon Mainnet kan drage fordel af on-chain limitordrer, som udføres automatisk på forudindstillede vilkår, og understøttes af Chainlink ( LINK/USD ) orakelnoders robuste decentraliserede netværk.

At blive en førende DEX på Ethereum

Copy link to section

Kromatika har til hensigt at blive en førende DEX på tværs af Ethereum ( ETH/USD ) økosystemet ved at tilbyde brugerne den bedste oplevelse og med det største antal tilgængelige funktionaliteter i Web3. Dette betyder praktisk talt, at de kan handle med nul slippage, nul frontløbende bots og nul udvekslingsgebyrer.

Kromatika kan tilbyde hundredtusindvis af nye brugere på Polygon-netværkets limitordre funktionaliteter til en lav pris og med lynhastighed, nu hvor de har udvidet deres Chainlink Keepers-integration.

Ifølge en erklæring fra Kromatika-teamet:

Som et blockchain-agnostisk decentraliseret oracle-netværk hjælper Chainlink os med at bevæge os hurtigt mod vores mål om at introducere Kromatika-oplevelsen til hele Ethereum-økosystemet. Limitordrer er en fast bestanddel af traditionel finans, og vi er glade for endelig at kunne bringe dem til Polygon.

Tomasz Wojewoda, der er den globale salgschef hos Chainlink Labs, tilføjede:

Chainlink giver DeFi-protokollerne mulighed for at bygge innovative produkter og udvide deres brugerbaser på tværs af multi-blockchain økosystemet. Limitordrer er en grundlæggende udvekslingsfunktion, og Kromatikas integration af Chainlink Keepers på Polygon introducerer denne nye mulighed til et utal af nye brugere.

Kryptovaluta