Chelsea samarbejder med Amber Group om bæredygtig finans

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela blev født i Bulgarien, voksede op i Chicago og flyttede derefter til Michigan for at studere på University… læs mere.
on maj 13, 2022
  • Ambers flagskibs digitale aktivplatforms logo, WhaleFin, vil blive vist på de ansattes uniformer.
  • Samarbejdet vil hjælpe Amber Group med at øge bevidstheden om bæredygtig finans globalt
  • Samarbejdet har til hensigt at tiltrække brands og virksomheder til kryptovaluta finans.

Amber Group, der er en global leder indenfor digitale aktivprodukter og infrastruktur, har netop indgået et samarbejde med Chelsea Football Club, hvilket Invezz erfarede via en pressemeddelelse. Ambers flagskibslogo for digitale aktivplatforme, WhaleFin, vil blive vist på selskabets uniformer fra og med sæsonen 2022/23.

Amber er Chelseas første digitale aktivpartner

Det nye samarbejde vil hjælpe Amber Group med at øge bevidstheden om bæredygtig finans på globalt plan. Dens omfattende platform WhaleFin fungerer som et indgangspunkt til kryptovaluta-finans. Koncernens fokus på at løfte sin profil understreger den voksende fremtræden af de digitale aktiver.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Samarbejdet – og ikke mindst Amber Groups ekspertise og teknologi – vil nu tiltrække brands og virksomheder ind i kryptovaluta-finans. Direktør Michael Wu sagde:

Vores samarbejde med Chelsea FC er et skelsættende øjeblik, nu hvor vi tager fat på næste fase af vores vækst på globalt plan. Med det smukke spils evne til at samle et globalt publikum uanset deres kulturelle, sproglige og nationale forskelligheder, så er vi glade for at fremvise de digitale aktivers fulde potentiale til et internationalt publikum. Med en historisk klubhistorie bakket op af et hold i verdensklasse, så er Chelsea FC en klassespiller, som vi er stolte af at samarbejde med. Vi er utrolig glade for at arbejde sammen med Chelsea FC for at fremvise det arbejde, som vi gør for at hjælpe med at drive digitaliseringen af finansområdet og demokratisere adgangen til kryptovaluta finansiering for investorer fordelt over hele verden. Det føles stadig surrealistisk, at vi nu samarbejder med et af de bedste hold i den engelske Premier League, og vi ser frem til at låse op for en masse nye sportsoplevelser for fodboldfans over hele verden.

Guy Laurence, der er administrerende direktør for Chelsea FC, tilføjede:

Dette er et enormt spændende samarbejde for klubben, som bringer os på linje med en af de mest avancerede digitale aktiv virksomheder i verden. Efterhånden som Amber Group fortsætter med at udvide dækningen af deres platform på globalt plan, så vil de nu have mulighed for ikke blot at tale til de hundredvis af millioner af loyale Chelsea-fans over hele kloden, men samtidigt også blive set af de milliarder af mennesker, der ser Premier League derhjemme i sofaen hver eneste sæson .

Senest annoncerede Amber Group en række samarbejder med Moss Earth og Whale and Dolphin Conservation. Amber planlægger at udvide sin globale i forbindelse med at give støtte til initiativer om større bæredygtighed.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money