Udgør HIVE en købsmulighed efter det nuværende dyk?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ønsker at give investorerne alle de relevante oplysninger til at træffe de bedste investeringsbeslutninger. Han elsker at befinde… læs mere.
on maj 14, 2022
  • HIVE er kollapset fra dens seneste højdepunkter.
  • Hive udvikler sig konstant.
  • Transaktionerne på Hive tager mindre end tre sekunder.

HIVE /USD er styrtdykket fra $0,99 til $0,35 siden den 5. maj 2022, og den nuværende pris befinder sig på $0,49.

Ifølge den teknisk analyse er risikoen for yderligere fald stadig ikke overstået, men den nuværende kurs kunne dog alligevel være et godt indgangspunkt for langsigtede investorer.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hive udvikler sig konstant

Hive er en fremadskuende decentral blockchain, der er designet til at skalere med den udbredte anvendelse af valutaen, og har et blomstrende økosystem med over hundrede apps, fællesskaber og projekter.

Hive er bygget på DPoS-protokollen (Delegated Proof of Stake), og er den første utroligt skalerbare blockchain, der er uafhængig af central myndighed, hvilket løser problemerne med masseudbredelsen.

Transaktionerne på Hive tager mindre end tre sekunder, og ved at kombinere de hurtige behandlingstider og gebyrfrie transaktioner, så er Hive godt positioneret til at blive en af de førende Web3 blockchains.

Tusindvis af mennesker på tværs af adskillige dApps bruger Hive hver eneste dag, og dette projekts popularitet fortsætter med at vokse.

Hive har et højt sikkerhedsniveau med open source wallets til Linux, iOS, Windows, macOS, Android og Web. Wallets er utroligt vigtige for at kunne opbevare dine kryptovalutaer på sikker vis, og for at kunne interagere med Web3-apps. På grund af dette er Hive hjemsted for nogle af de mest brugte Web3-apps i verden, såsom Splinterlands, PeakD og HiveBlog.

Holdet bag dette projekt består af en række erfarne udviklere og blockchain-eksperter, som løbende arbejder på nye funktioner og opgraderinger. Teamet fra Hive sagde:

Hive er et konstant udviklende og innovativt økosystem, der har til formål at sætte skub i masseudbredelsen af blockchain-teknologien og kryptovaluta. Den gør en masse muligheder tilgængelige for både sin brugerbase, såvel som den bredere offentlighed.

HIVE er utility tokenet på denne decentraliserede blockchain, og har et cirkulerende udbud på 360 millioner HIVE-mønter, men det er her vigtigt at nævne, at det samlede udbud ikke er begrænset.

HIVE er i øjeblikket faldet mere end 70% siden tokenets højeste prisniveau i 2022; på trods af dette er Hive stadig et meget lovende projekt, og prisen på HIVE kunne igen stige til de samme niveauer, som vi så tilbage i januar 2022.

Teknisk analyse

Kryptovaluta markedet er fortsat under pres, Bitcoin handler igen under $30000, og hvis du beslutter dig for at handle med denne kryptovaluta i de kommende dage, så bør du tage med i dine betragtninger, at HIVE kunne falde yderligere.

Datakilde: tradingview.com

Det stærke støtteniveau ligger på $0,30; $0,80 og $1 repræsenterer de vigtige modstandsniveauer. Hvis prisen falder under $0,30, så vil dette være et klart “salgssignal”, og så vil vejen være banet i retning af $0,20 eller endda under.

På den anden side, hvis prisen stiger over modstanden på $0,80, så kunne det næste kursmål være på omkring $1.

Opsummering

Hive er en fremadskuende decentraliseret blockchain, der tillader nem opbevaring og gendannelse af uforanderlige strenge af data og information. Hive udvikler sig konstant, og prisen på HIVE kunne igen stige til de samme niveauer, som vi så tilbage i januar 2022.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money