Vil Charter Communications stige over det oversolgte område?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur er interesseret i at undersøge, hvordan moderne virksomheder løser de udfordringer, som verden vil stå overfor i… læs mere.
on maj 14, 2022
  • Fundamentale styrker hjalp Charter Communications med at stige over bjørnemarkedet i de sidste to uger.
  • Virksomheden rapporterer vækst i kunder, omsætning og indtjening.
  • Charter Communications forventes at stige mod en værdiansættelse på $490.

Charter Communications ( NASDAQ:CHTR ) er steget 1,19% i denne uge for at handle til $465. Dette er aktiens anden uge med stigninger, der trodser markedets bjørne. I sidste uge lukkede aktien 7,30 % højere.

I 1. kvartalsrapporten for to uger siden rapporterede Charter Communications en vækst i indtjeningen pr. aktie fra $4,11 til $6,59. Indtægterne steg fra $12,52 milliarder til $13,2 milliarder i 1. kvartal. Væksten blev understøttet af en stigning i antallet af kunder på tværs af alle omsætningsenheder. Dette omfattede bolig-internetforbindelser, boligvideo og tale.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Charter Communications præstation har alle kendetegnene ved grundlæggende styrker. Dette gør aktien til et godt valg i forbindelse med værdi- og vækstinvesteringer. Zacks research gav aktien en A-vurdering med hensyn til både værdi og vækst. I momentum modtog aktien en F-vurdering. Det er disse stærke fundamentale faktorer, der hævede Charter Communications over den nedagående trend.

Charter Communications er ved at komme sig efter et dyk

Kilde – TradingView

Kursdiagramanalysen viser, at aktien kunne have etableret støtte ved omkring $430. Tiden vil vise om støtten vil holde. Til prisen på $465 handles aktien til en RSI på 30,55. Derfor er aktien netop på vej ud af det oversolgte område. Denne analyse spår, at Charter Communications sandsynligvis gradvist vil stige til en værdiansættelse på $490. Under de nuværende markedsforhold er det dog usandsynligt, at aktien vil stige til over $500.

Opsummering

Samlet set er Charter Communications fortsat fundamentalt stærk som værdi- og vækstaktie. Den seneste udvikling viser, at aktien vil hæve sig over presset på bjørnemarkedet. Vi forventer, at aktien vil stige til $490.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money