Flame animation

Den hotteste nye
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiale

Shiba Memu Roll-out Logo KØB NU

Elite Token lancerer blockchain teleselskab med Elimobile

Af:
op May 16, 2022
Listen
  • Elite Token skaber et økosystem, der forener mobilområdet, influencers og NFT'er.
  • Elimobile er det første teleselskab, der muliggør brugen af kryptovaluta tokens og NFT'er mod til betaling.
  • Konkurrencedygtige priser og en række progressive mobiltjenester

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Elite Token er et kryptovaluta system på Polygon ( MATIC/USD ) blockchain, der anvendes for at skabe et økosystem til at forene mobil-området, influencers og NFT’er, har netop annonceret et partnerskab med Elimobile i forbindelse med at lancere sit første teleselskab nogensinde med blockchain og tokenization, hvilket Invezz erfarede via en pressemeddelelse.

Frigør økosystemet fulde kraft

Copy link to section

Elimobiles teleselskab lanceres i Italien, og vil anvende $ELITE-tokenet, der fungerer som selve nøglen til at låse op for økosystemets fulde kraft. Mario Colabufo, der er direktør og grundlægger af Elite Token, såvel som direktør for Elimobile SPA kommenterede:

Elimobile er det første teleselskab, der muliggør brugen af kryptovaluta tokens og NFT’er skabt af kendte personer mod betaling. Dette markerer en hidtil uset, banebrydende udvikling indenfor europæisk telekommunikation.

Udover konkurrencedygtige priser og en række progressive mobiltjenester, der fokuserer på tilgængelig internetadgangstilbud for at aktivere Web3 og metaverset, så skiller to produkter sig ud med hensyn til teleselskabets tilbud: Elisium Platform og NFT markedspladsen.

Gianluca Vacchi, aktiemarkedsmilliardær, DJ, iværksætter og grundlægger af Elite Token og Elimobile SPA sagde:

Det enorme potentiale i forbindelse med brugen af blockchain-teknologi indenfor telekommunikationsområdet er indlysende. Vores tokens vil muliggøre et helt økosystem af konstant udviklende indhold, kreativitet og eksklusiv social interaktion.

Eksklusivt, originalt indhold, der er skabt af berømtheder

Copy link to section

Elisium-platformen rekrutterer løbende en influencers, og vil levere eksklusivt digitalt indhold skabt af en bred vifte af italienske berømtheder, såvel som underholdning og undervisningsmateriale.

Emnerne spænder fra et fodboldakademi undervist af sportsstjernen Alessandro Del Piero, til seksualundervisningskurser med Veronica Ruggeri, eksklusive videoopskrifter signeret af Carlo Cracco og indsigter fra Italiens tech-guru Andrea Galeazzi.

Enorm praktisk værdi

Copy link to section

Det pædagogiske indhold kommer med praktisk værdi, og inkluderer undervisning i fremmedsprog, kurser i Microsoft Excel, hvordan man bruger TikTok til sociale medier og hvordan man lærer at spille guitar. En række produkter udvider tjenesterne, herunder concierge- og turisttjenester, der anbefaler de bedste oplevelser indenfor brugerens område, såvel som fjernsyn i “Netflix” stil.

Brugerne vil også have mulighed for at møde en række berømtheder, influencers og skabere live og spendere noget tid med dem på forskellige måder – fra en fodboldkamp med Del Piero til madlavning med stjernekokken Cracco.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.