Flame animation

Den hotteste nye
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiale

Shiba Memu Roll-out Logo KØB NU

Niftables lancerer en alt-i-en NFT-platform til brands og skabere

Af:
op May 16, 2022
Listen
  • Niftables nye NFT-platform understøttes af metamarket, en 'samlet shop' for brands og skabere.
  • Brugerne kan tilpasse white-label NFT-platforme med banebrydende teknologi til NFT-oprettelse og distribution.
  • Niftables planlægger at integrere med Opensea og Rarible.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Niftables er en ny NFT-platform, der giver globale brands og skabere en unik mulighed for at skabe skræddersyede white label NFT-platforme.

Ifølge en pressemeddelelse delt med Invezz vil Niftables nye produkt fungere via dets metamarkedsteknologi, og vil tilbyde en ‘samlet shop’ for både brands og skabere, der ønsker sig adgang til NFT-økosystemet.

Metamarket er designet til at eliminere de forskellige barrierer, der typisk gør det vanskeligt for førstegangs-skabere at skabe deres NFT’er.

En ‘samlet shop’ for NFT’er

Copy link to section

Ved at bruge den nye funktion vil kunderne hos Niftables nu nemt kunne skabe, minte og distribuere deres NFT’er, ved at udnytte en række banebrydende værktøjer og teknologi til problemfri integration på tværs af NFT-markedspladserne.

  • Save

Metamarket understøtter Virtual Reality (VR) eller Augmented Reality (AR) 3D-gallerier, samt fiat-betalingsgateways. Brugerne kan også bruge en indbygget opbevaringsløsning, hvor NFT-distributionen gøres mulig via processer såsom automatiserede abonnementstjenester, auktioner, NFT-drops, pakker og øjeblikkelige køb.

Men selvom metamarket lover at tilbyde alle disse fordele, så vil der dog ikke være tale om et ‘one-size-fits-all’-produkt.

I en kommentar til dette sagde Niftables medstifter Jordan Aitali:

En samlet shop betyder ikke one-size-fits-all. Det er derfor, Niftables er bygget til at lade skabere og brands skræddersy deres white-label NFT-platforme fra første til sidste skridt. Vi sørger for at hver eneste skabers NFT-platform er i tandem med deres branding og overordnede vision.

Integration med Opensea blandt andre fremtidsplaner

Copy link to section

Niftables vil snart følge op på sin NFT-platform med en cross-blockchain, fiat-klar markedsplads med gasfri transaktioner. Dette betyder, at brugerne ikke kommer til at betale når de køber, handler, udveksler eller indløser NFT’er eller belønninger på platformen. Det samme vil gælde, når transaktionerne gennemføres på brugerens tilpassede white-label platform.

Endnu vigtigere for brugerne, så vil Niftables snart integreres med de førende NFT markedspladser OpenSea og Rarible. Dette vil hjælpe skaberne med at drage fordel af det sekundære salg af deres NFT’er på disse populære markedspladser.

De fremtidige planer involverer også lanceringen af $NFT, der er et token for Niftables-økosystemet. Tokenets forsyning vil blive begrænset til 500.000.000, hvor 6.900.000 er øremærket til at blive oplåst i dette kvartal.

  • Save
  • Save