Ad

MEME-MØNTENS AFREGNING ER KOMMET

Memeinated animation

NÆSTE 100x PRESALE STARTER NU

KØB NU

CyberConnect annoncerer Serie-A runde på $15 millioner

Af:
op May 17, 2022
Listen
  • Runden blev ledet af Animoca Brands, der er en global gamification- og blockchain-leder, samt Sky9 Capital.
  • Midlerne vil blive brugt til at fortsætte udviklingen af den decentraliserede sociale grafprotokol.
  • Grafen består af et udviklervenligt softwareudviklings kit og et socialt datanetværk.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

CyberConnect, der er en decentraliseret social grafprotokol til Web3-forbindelser, har netop annonceret en serie-A finansieringsrunde på $15 millioner, hvilket Invezz erfarede via en pressemeddelelse. Runden blev ledet af Animoca Brands, der er en global gamification- og blockchain-leder, samt Sky9 Capital, der er en venturekapitalfond dedikeret til at støtte innovative teknologier.

Andre investorer omfattede Tribe Capital, Delphi Digital, Protocol Labs, Spartan Group, GGV Capital, Amber Group, IOSG Ventures, Polygon Studios og SevenX Ventures.

Midlerne vil blive brugt til at fortsætte med at udvikle den decentraliserede sociale grafprotokol, og til at integrere forskellige Web3-initiativer samt til at udvide teamet.

Elementerne i den sociale graf

Copy link to section

CyberConnects sociale graf består af et udviklervenligt softwareudviklingskit (SDK) og et socialt datanetværk. SDK strømliner skrivningen og håndteringen af sociale forbindelsesdata, mens netværket giver de forskellige dApps mulighed for at bruge indekserede data og anbefalinger til at skabe meningsfulde personlige brugeroplevelser.

CyberConnect-medstifter Wilson Wei sagde:

I Web2 ejer virksomheder med det største sociale netværk brugernes sociale grafer og bygger mure omkring dem for at dæmme op for konkurrencen og fremme virksomhedernes interesser. I stedet for at bygge voldgrave med brugerdata, så burde Web3-udviklerne have beføjelse til at prioritere at bygge bedre tjenester og indhold. Alle brugere skal have mulighed for at rejse mellem applikationer med deres egen sociale graf som en del af deres Web3-identitet. for at virkeliggøre denne vision, så bygger CyberConnect den sociale grafinfrastruktur til Web3.

Dataejerskab er blevet afgørende

Copy link to section

Creator-markedet har en værdi på $104 milliarder, og det er blevet afgørende for brugerne at blive udstyret med dataejerskab. Det er næsten umuligt at starte et socialt netværk og beskytte dig selv mod teknologigiganter, der kontrollerer de sociale grafer og er i stand til at kopiere de sociale funktioner fra nye projekter.

CyberConnect løser problemet

Copy link to section

Den sociale graf, som er bygget med IPFS og Ceramic, lader udviklerne løse koldstartsproblemet, genoprette dataejerskabet og levere bedre sociale funktioner. CyberConnects sociale grafprotokol repræsenterer 9 millioner forbindelser på tværs af 620.000+ adresser, der alle hjælper dApps med at opbygge personlige sociale oplevelser og bootstrap-netværkseffekter.

Protokollen er allerede blevet integreret af en række Web3-projekter, herunder Project Galaxy, Mask Network, Light.so, Grape.art, Metaforo og forum.theopendao.

Yat Siu, der er administrerende formand og medstifter af Animoca Brands, kommenterede:

Sociale forbindelser i det åbne metaverse er lige så vigtigt som ejerskab, interoperabilitet og sammensætning. CyberConnect skaber en måde for hver eneste Web3-bruger at bevare deres forbindelser mellem de forskellige platforme, hvilket gør det muligt for dem at blive interoperable, hvilket gør det lettere for brugerne at udvikle en holistisk identitet på tværs af samtlige applikationer, og for udviklere at bygge videre på dette økosystem for at kunne levere mere meningsfulde sociale oplevelser .

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.