Coinbase bliver guldmedlem af Cloud Native Computing

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela har skrevet og oversat indhold om kryptovaluta og investeringer i mere end 15 år. Hendes erfaring omfatter ghostwriting… læs mere.
on maj 18, 2022
  • Coinbase sigter mod at udnytte kryptovaluta økonomien til at forøge den økonomiske frihed på verdensplan.
  • 13.000 institutioner i over 100 lande bruger børsen til at foretage nemme og sikre kryptovaluta investeringer.
  • Kubernetes bruges, så Coinbase er i stand til at implementere og vedligeholde blockchain-infrastrukturen.

Cloud Native Computing Foundation (CNCF®), der er en platform beregnet til udvikling af bæredygtige cloud-baserede software-økosystemer, har netop annonceret at Coinbase er blevet et guldmedlem, hvilket Invezz erfarede via en pressemeddelelse.

Større økonomisk frihed på verdensplan

Coinbase har som målsætning at udnytte kryptovaluta økonomien til at forøge den økonomiske frihed på verdensplan. Platformen har mere end 98 millioner bekræftede brugere og 230.000 økosystempartnere. 13.000 institutioner i over 100 lande bruger børsen til at foretage nemme og sikre kryptovaluta investeringer samt til at spendere, opspare og ikke mindst optjene kryptovaluta.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

For at kunne opfylde sin mission er det af afgørende betydning at udvikle en fælles infrastruktur, der er sikker, transparent og til gavn for alle deltagere. Jordan Harband, der er udviklingsleder hos Coinbase, kommenterede:

Coinbases infrastruktur trives med cloud-baseret teknologi, og Kubernetes vil fortsat være af stigende betydning i vores teknologistabel i takt med at virksomheden udvikler sig. Vi investerer kraftigt i cloud-baseret teknologi for at garantere den fortsatte succes og bæredygtighed af cloud-tjenesterne i udviklernes økosystem. Vi ser frem til at samarbejde med CNCF for at drive flere initiativer fremad og levere og forbedre flere værktøjer til gavn for hele fællesskabet.

Priyanka Sharma, der er administrerende direktør hos Cloud Native Computing Foundation, tilføjede:

Coinbase har været bannerfører når det kommer til kryptovaluta økonomien. Med deres særlige sæt af udfordringer i en ung, men alligevel revolutionerende branche, så er vi utroligt glade for at Coinbase har besluttet sig for at slå sig sammen med CNCF-økosystemet, og vi ser frem til de unikke indsigter, som de vil bringe til bordet.

Coinbase Cloud bruger Kubernetes for at kunne tilbyde en platform, hvor det er muligt at implementere og vedligeholde blockchain-infrastrukturen på tværs af adskillige cloud-udbydere. Det er derfor, Coinbase beskæftiger kernebidragydere til Kubernetes. Coinbase Cloud har bidraget til Kong, Flux, Kyverno, kOps og flere andre CNCF-projekter.

Om Cloud Native Computing Foundation

Fonden gør det muligt for de forskellige organisationer at udvikle og drive skalerbare applikationer med en open source-softwarestak. Den er vært for en række vigtige komponenter i verdens teknologiske infrastruktur, herunder Envoy, Kubernetes og Prometheus.

CNCF samler de bedste udviklere, leverandører og slutbrugere i branchen og afholder de største open source-udviklerkonferencer i verden. Den er medlem af Linux Foundation og støttes af mere end 200 innovative startups og 500 medlemmer, herunder verdens største cloud computing- og softwarevirksomheder.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.