Piper Sandler: AMD-aktien kunne stige 40%

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh er nyhedsreporter hos Invezz, og har til opgave at dække de europæiske, asiatiske og nordamerikanske aktiemarkeder. Wajeeh har… læs mere.
on maj 18, 2022
  • Piper Sandler opgraderer AMD til overvægt med et prismål på $140.
  • Analytiker Harsh Kumar forsvarer sit positive syn på CNBC's "The Exchange".
  • Halvlederselskabets aktie lukkede næsten 9,0% oppe denne tirsdag.

Advanced Micro Devices Inc ( NASDAQ: AMD ) aktien lukkede næsten 9,0% oppe denne tirsdag efter at Piper Sandler udtalte sig positivt om aktien i det multinationale halvlederselskab.

Harsh Kumar ser en opside på $140 i AMD-aktien

Analytiker Harsh Kumar opgraderede AMD til “overvægtig” i morges med et kursmål på $140, hvilket repræsenterer en opside på 40% herfra. Da han forsvarede sin vurdering på CNBC’s “The Exchange”, så sagde han:

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Vores tese var, at pc-salget ville bremse, og opkøbet af Xilinx ikke ville have væsentlig indflydelse. Men AMD har formået at orientere sig i denne modvind, og Xilinx viste sig at være godt for selskabet. Derudover er aktien faldet og handles nu til en fremadrettet multipel på blot 20.

Tidligere på måneden kunne det californiske selskab melde om markedsslående resultater for sit regnskabsmæssige 1. kvartal og hævede efterfølgende sin prognose for hele året. Aktien er nu faldet mere end 30% for året.

AMD er sikret mod makromodvind

Piper Sandler-analytikeren er enig i, at forbrugerafmatningen, mens den amerikanske centralbank fortsætter med at stramme valutapolitikken, fortsat udgør en modvind, men siger dog, at AMD er rimeligt beskyttet mod begge dele.

AMD foretog et stort skridt i retning af kommercielle pc’er, der ikke er modtagelige for nedgang i detailhandlen. For det andet vil konsolbranchen vokse meget godt i år. Servervirksomheden har altid været stærk. Og Xilinx er en god gevinst for aktien.

Harsh Kumar er nu optimistisk med hensyn til halvlederområdet som helhed. I sidste uge begyndte VanEck Semiconductor ETF også at komme sig, og er nu steget med mere end 10% i forhold til det laveste niveau den 12. maj.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.