VIDEO: Kan Dogecoin være mere end et meme?

Af:
op sep 22, 2022
Opdateret: sep 26, 2022
  • Dogechain sigter mod at bringe større nytteværdi til Dogecoin, verdens første meme-mønt.
  • Har memes en fremtid på dette bjørnemarked eller er joken slut?
  • Kan Dogecoins fællesskab gå sammen for at gøre Doge til mere end blot et meme?

Memes. Det er nok rimeligt at sige, at memes er et af de mest polariserende aspekter indenfor kryptovaluta.

I denne uge på Invezz-podcasten interviewede jeg Roc Zacharius, der er kernebidragyder på Dogechain, for at tale om alt, der har med memes at gøre.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Dogechain er en nyligt lanceret blockchain-platform, der giver brugerne mulighed for at bygge bro over Dogecoin for at kunne levere forskellige kryptovaluta applikationer, såsom NFT’er, spil og DeFi til DOGE-fællesskabet. Kort sagt, så forsøger denne nye blockchain at skabe større nytteværdi for Dogecoin og gøre Elon Musks foretrukne kryptovaluta til mere end blot en meme-mønt.

De tidlige resultater har været imponerende. I de fem dage før optagelsen af denne podcast blev mere end 580.000 wallets oprettet, og 480.000 transaktioner blev gennemført, med $4,6 millioner allerede låst inde i Dogechain. Men jeg er alligevel nysgerrig efter at vide – og især på dette nye bjørnemarked, som vi lige nu oplever – hvad fremtiden er for meme-mønterne?

Roc og jeg talte om dette (hvor Roc havde en luksuriøs udsigt over en af Venedig-kanalerne bag ham), såvel som mange andre emner. For mit vedkommende – selvom memes er sjove og underholdende – så er der også en mørk side ved dem, og jeg var fast besluttet på også at berøre dette aspekt. For hver eneste Dogecoin er der 10.000 mislykkede mønter, som går til nul.

Selv Dogecoin, som det fremgår af nedenstående graf, er faldet med 90% fra dets tidligere rekordhøje niveauer. Roc og jeg kom ind på, hvordan rådgivning om meme-mønter kan være farlige i denne kontekst, og hvordan de blot bør ses som mindre spil snarere end investeringer. Det virker indlysende, men mange mennesker forstår ikke dette koncept, og ser virkelig på disse mønter som værende værdiskabende snarere end et simpelt måde til at tjene nogle hurtige penge.

Dogechain er absolut unik, hvilket er temmeligt surrealistisk, hvis man tænker nærmere over det. Roc taler om, hvordan meme-mønter bliver bygget ovenpå det – og ja, dette betyder meme-mønter ovenpå meme-mønter. Han nævner også det berømte Doge-fællesskab, og hvordan de er centrale for det hele.

Uanset hvad du mener om memes, så er der stadig meget at diskutere. Selve konceptet med en meme-investering er stadigvæk et overvældende koncept for mange mennesker at finde hoved eller hale i. Men kan Dogecoin dog være mere end en meme-mønt? Kan memes overhovedet overleve i det første makro-bjørnemiljø i kryptovalutaernes korte historie? Dette var nogle af de spørgsmål jeg havde, og snakken med Roc var sjov.

Som altid er du velkommen til at kontakte os med dine kommentarer.

Fortsæt diskussionen på Twitter på @InvezzPortal , @DanniiAshmore og @Dogechainfamily. Eller besøg https://dogechain.dog/ for at finde ud af mere.

Tak fordi du lyttede, og du kan følge os og abonnere her:
Invezz.com

Invezz YouTube

Invezz podcast

Invezz podcasten: Spotify

Invezz podcasten: Apple

Invezz podcasten: Google

Invezz Twitter

Invezz Facebook

Invezz LinkedIn

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money