Ad
Verdens første Bitcoin ico

Gå ikke glip af 100x

Samurai dog KØB NU

Hvordan Adskiller Utility Tokenet Metacade (MCADE) Sig Fra Binance Coin (BNB) og The Sandbox (SAND)

Af:
op Oct 31, 2022
Listen
 • Den nye gaming fællesskabs platform Metacade kan prale af solide bruger cases for deres nye originale token.
 • Udforsk op-og nedturene hos BNB, i takt med at den kæmper for at finde brugbarhed på et mættet marked
 • The Sandbox tokenet hypes fortsat, men er dets fundament tilstrækkeligt solidt til at kunne overleve stormen?

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Hver eneste gang nye kryptovaluta projekter lanceres til offentligheden, så følger deres tokens typisk aldrig langt bagefter. Uanset om de er rene investeringsværktøjer eller utility tokens med praktiske bruger cases til deres platforme – så er de alle med til at udvikle deres projekter, som en integreret del af deres økosystem.

Metacade er en relativt ny dreng i klassen, og har i den seneste tid spændt sine muskler, når det kommer til deres udviklingsproces, og har blandt andet præsenteret et informativt whitepaper, der indeholder oplysninger om platformens unikke utility token, $MCADE. Platformen målretter en eksplosiv vækst, og arbejder derfor på hurtigt at etablere sig selv som en forløber indenfor fremtidens gaming, på tværs af hele Web3.0 og metaverset. 

I denne artikel vil vi dykke dybere ned i $MCADE, og se på, hvad der differentierer det fra de to populære utility tokens – Binance Coin, der er kendt som BNB, og The Sandbox games SAND token. Hvilket af dem der har det største vækstpotentiale, må du hellere selv bestemme.

En Introduktion Til The Metacade

Copy link to section


The Metacade stiler efter at blive et spirende Web3 fællesskab, hvor folk med lignende interesser – såsom Web3 kultur og GameFi teknologi, kan mødes og spille spil, finde jobmuligheder, og dele deres erfaringer med hinanden. I hjertet af dette samarbejde finder vi $MCADE tokenet – der er hovedvalutaen, der muliggør interaktionerne på tværs af Metacade platformen.

Hvad vi Ved Om $MCADE – Tokenet Der får Metacades Hjerte Til At Slå

Copy link to section

Efter at have opslugt alt fra whitepapers og udvikler Q&A’s, så har vi en klar idé om hvad $MCADE tokenet er for en størrelse, og ikke mindst hvordan det kommer til at blive brugt på tværs af dens platform.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad

Primære Anvendelser Indenfor Metacade

Copy link to section

$MCADE afspejler Metacades grundlag indenfor gaming, og det er beregnet til at blive brugt til en række relaterede formål:

Copy link to section
 • At få adgang til turneringer og lodtrækninger og fungerer som en præmie valuta
 • Spille spil i arkade afdelingen af Metacade.
 • Modtage belønninger for at spille play to earn spil
 • Købe gaming og platforms merchandise
 • Spiludviklings aspekter, såsom betaling for beta-test muligheder
 • Spil finansiering – udsteder bevillinger til spiludviklerne, for at spiludviklerne kan lave deres projekter (vinderne af bevillingerne er blevet bestemt af fællesskabet)

På samme måde som mange andre kryptovaluta platforme, så planlægger Metacade også at tilbyde muligheden for at stake deres token – hvilket i det væsentligste muliggør et niveau af passiv indkomst for de brugere, der foretrækker en mere udbytte-fokuseret tilgang.

Copy link to section

Tekniske Aspekter hos $MCADE Tokenet

Copy link to section

Baseret på vores grundige research om både lanceringen og teknologien af tokenet kan vi oplyse det følgende:

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

 • Den vil bruge ERC Ethereum Blockchainen.
 • Der vil være et fast udbud på 2 milliarder $MCADE tokens.
 • 1.4 milliarder er blevet annonceret til deres presale, hvor 600 millioner er tildelt den fremadrettede tildeling:
  • 200 millioner til udvikling
  • 100 millioner til likviditet
  • 250 millioner til marketing & CEX fortegnelser
  • 50 millioner til en konkurrence pulje

Ved at opsummere alle disse aspekter kan vi se, at $MCADE har både en sund tilgang med hensyn til lanceringen, såvel som fremragende bruger cases, som er mere tæt integreret med deres platform end de fleste andre projekter derude.

Hvordan Adskiller $MCADE Sig Fra BNB og SAND?

Copy link to section

$MCADE kommer med en række vigtige forskelle, som man skal holde i baghovedet, når man sammenligner tokenet med andre utility tokens, såsom BNB og SAND. Det er her vigtigt at forstå relevansen af disse, hvis du planlægger at investere i nogle af disse, så lad os derfor tage et kig på, hvordan $MCADE adskiller sig.

BNB – Et Meget Anvendt Utility Token

Copy link to section

Binance Coin (BNB) blev lavet med handel for øje, og blev markedsført som værende et utility token med reducerede gebyrer på dens egen Binance børs. I tidens løb har mønten udviklet sig, og nu kan BNB også bruges til at betale for f.eks. rejseudgifter (såsom booking af hoteller og flyrejser), til at købe virtuelle gaver, til at shoppe med dit kreditkort, og meget mere.

Derfor fungerer BNB Binance Coin som et helt almindeligt betalingsmetode – fuldstændigt som en traditionel valuta. Og på samme måde som en traditionel valuta, så er BNB også underlagt markedskræfterne – på både godt og ondt – såsom eksempelvis en høj beskatning.

SAND – Spiloplevelser og Voxel-Aktiver

Copy link to section

Ved første øjekast kunne The Sandbox-spillet og dets $SAND utility token minde om Metacade og $MCADE.

Men hvor The Sandbox er en fællesskabs-baseret platform, så fokuserer den dog primært på spil design. Dens brugere kan enten arbejde individuelt eller slå sig sammen for at skabe spiloplevelser og aktiver. Den væsentligste drivkraft bag The Sandbox’ økonomi er centreret omkring oprettelse og deling af genstande kaldet voxel-aktiver. Voxel-aktiver er dybest set 3D-modeller – enten animerede eller statiske – som kan oprettes, og derefter sælges af kunstneren til brug i Sandbox-spillet i bytte for utility tokens.

Der findes også en game creator, som giver designerne mulighed for at skabe spil ved hjælp af The Sandbox’ indbyggede kodningsramme. Disse kan også sælges i bytte for platformens valuta, som køberne efterfølgende kan bruge med en eksklusiv licens.

Til sidst er der en markedsplads, hvor handel af både udviklede aktiver og spil finder sted – meget på samme måde som man handler med NFT’er. Det er The Sandbox’ markedsplads hvor meget af hypen finder sted, selvom dette dog også er tilfældet med de andre NFT’er derude. Kvaliteten matcher nemlig ikke altid hypen. Dette kunne også forklare hvorfor mange investorer derude ofte stiller spørgsmålet “Hvorfor er The Sandbox nede?”

$MCADE – Stræber Efter at Blive den Bedste Utility Token Igennem Forskellige Funktioner

Copy link to section

Som du kan se, så har $MCADE en række fordele til fælles med både BNB og SAND – men fordelene kommer virkelig i fokus, hvis man tager et kig på de andre platformes problemer i forbindelse med markedsstabiliteten, såvel som projektets bæredygtighed. 

Når man investerer i en kryptovaluta, der udelukkende eksisterer med henblik på transaktioner, så spiller markedskræfterne og platformens fundament en væsentlig rolle i forbindelse med, hvor stabil investeringen vil være med tiden. Og selvom Binance Coin BNB kan bruges til en lang række forskellige transaktioner, så kunne dens volatilitet dog med tiden gøre den til en risikabel investering fremadrettet, og bestemt ikke gøre dette til det bedste utility token at overveje at investere i.

Selvom The Sandbox’ utility token med dets aktiv- og spil markedspladser har et kæmpe aktuelt potentiale – så er det platformens langsigtede bæredygtighed som et knudepunkt for hovedsageligt designere, der stiller spørgsmålet om, hvor langt denne trend kan fortsætte. Uden en divers bredde af brugere og dermed en loyal kundebase, så bliver det stadig vanskeligere at vurdere værdien på tokenet over tid.

Ved at have den fællesskabsorienterede opbakning af Metacade bag det – både i forhold til gamere og udvikler teams – så er $MCADE godt positioneret til at kunne tilbyde både langsigtet stabilitet, og stærk bæredygtighed efterhånden som det fortsat udvikles. For at de bedste utility tokens skal kunne adskille sig fra hinanden, så bliver de nødt til at tilbyde bruger cases, som integreres universelt på tværs af deres platform – og det ser nu ud til, at $MCADE kunne passe ganske glimrende til denne beskrivelse.

Du kan læse mere om BNB her.

Find ud af mere om SAND her.

Du kan deltage i Metacade presale her.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.

0/10
Get signals
Kryptovaluta