Vil Metacade Tokenet (MCADE) Blive Lige Så Succesfuldt som Avalance (AVAX)?

Af:
op nov 1, 2022
Listen to this article
  • Avalanche (AVAX) er en væsentlig Ethereum konkurrent, der fokuserer på skalerbarhed og bæredygtighed
  • Metacade er én af de bedste Web3 tokens på scenen, og har planer om at revolutionere hele gaming branchen
  • Platformen forestiller sig som værende en selvforsynende økonomi, hvor spillerne belønnes direkte for den værd

Få tokens har nydt den samme hurtige succes, som Avalanche har oplevet siden lanceringen i 2020. Dette er en af de hotteste Ethereum-konkurrenter på markedet i dag, der har leveret en række investorer et afkast på næsten 50x deres oprindelige investering. Nu ser spekulanterne et lignende potentiale hos et nyt projekt kaldet Metacade.

I dag skal vi dykke ned i begge platforme og diskutere, om Metacade kan blive lige så succesfuldt som Avalanche.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hvad er Avalanche (AVAX)?

Avalanche er en Ethereum rival, der prioriterer transaktionshastigheder, lave gebyrer og miljømæssig bæredygtighed. Det er én af mange smart kontrakt platforme, der gør det muligt for udviklerne at bygge decentraliserede apps (dApps), non-fungible tokens (NFT’er) og decentralised finance (DeFi), og mere. AVAX mønten bruges til at betale transaktionsgebyrer, såvel som deltage i afstemninger. Derudover kan personer der holder på AVAX fastlåse deres tokens og modtage belønninger for at validere transaktioner på netværket, hvilket foregår via en proces kaldet staking.

Avalanche adskiller sig fra flokken på grund af de hurtige transaktionstider og deres unikke token-afbrændingsmekanisme. De hævder, at være i stand til at behandle 4.500 transaktioner i sekundet (TPS), i modsætning til Ethereums 15 sekunder. Men med lanceringen af deres 2.0 udgave, så forventes Ethereum at kunne håndtere langt flere transaktioner fremover – cirka 100.000 TPS.

Hvordan virker Avalanche (AVAX)?

Sagt på en simpel måde, så kan Avalanche via bølgeeffekten prale af én af de hurtigste transaktionshastigheder og afslutningshastigheder (den tid det tager for en transaktion at blive behandlet og blive irreversibel). Når en transaktion påbegyndes, så vil en validator udvælge et tilfældigt sæt af validatorer for at garantere at transaktionen er legitim. Disse validatorer vil herefter tjekke med de andre validatorer, hvorefter denne proces vil gentage sig selv indtil hele systemet opnår konsensus om at transaktionen er gyldig.

Hvad er Metacade (MCADE)?

Metacade er et up-and-coming projekt, der ønsker at bygge et levende fællesskab, der står i frontlinjen for Web3 og GameFi rummet. Teamet bag Metacade arbejder på at blive verdens første fællesskabs-udviklede, play to earn arkade, hvilket vil resultere i et sted, hvor Web3 fans kan udforske, tjene penge, og hjælpe med at bidrage til fremtidens internet.

I stedet for at tillade at de kapitalfonds finansierede spilproducenter dikterer gaming områdets fremtid, så ønsker Metacade til gengæld at give magten tilbage til spillerne. For at gøre dette lancerer de en række forskellige funktioner, såsom Metagrants, hvilket vil sikre at fællesskabet kun finansierer de bedste GameFi titler, og belønner dem der deltager i feedback processen.

Hvordan Fungerer Metacade (MCADE)?

I sin kerne er Metacade en alt-i-en platform, der har som målsætning at være selvforsynende. Det er her, at brugerne tager hen for at opdage de bedste play-to-earn spil, kende til de bedste tips til at maksimere deres spil indtægter, deltage i tests og finde muligheder for arbejde indenfor Web3-branchen – alt sammen samlet under ét tag.

En vigtig del af Metacades’ økosystem, vil være deres belønnings mekanisme. Ligesom hos Avalanche, kan brugerne stake deres Metacade tokens (MCADE) i bytte for passiv indkomst. Men brugere kan også belønnes for at finde de bedste GameFi alphas, skrive anmeldelser og producere indhold der hjælper andre.

Herudover vil brugerne blive belønnet for at teste play to earn spil, og give direkte, udførlig feedback til udviklerne. Platformen vil også generere omsætning gennem dens test proces, idet udviklerne betaler Metacade for adgang til direkte feedback fra hundredvis af motiverede og unikke brugere.

Andre funktioner, såsom Launchpad’en, vil sørge for at udviklerne kan finansiere deres lanceringer og markedsføre deres spil til et kæmpe fællesskab på platformen. Virksomheder vil også betale et mindre gebyr for at offentliggøre jobopslag på Metacade, hvilket minder meget om hvordan almindelige jobforummer fungerer i dag. Reklameindtægter, tilmelding til turneringer, og en pay-to-play arkade vil også generere penge til Metacade fællesskabet.

At være et decentraliseret fællesskab betyder, at al overskydende omsætning sendes tilbage til Metacade fælleskassen. Det er planlagt at Metacade skal blive en decentraliseret autonom organisation (DAO), hvilket betyder at platformen bliver selvstyrende, alt imens denne indtjeningsmodel drives. For at foretage betalinger fra fælleskassen vil en række multi-signature wallets kræve at to eller flere nøgleholdere underskriver transaktionerne for at forhindre ondsindede personer i at manipulere fællesskabets midler.

Ligesom AVAX mønten vil Metacade også introducere token afbrænding som led i denne DAO, hvilket gør det muligt for MCADE holderne at bestemme den hastighed, hvormed MCADE tokens bliver fjernet fra det overordnede udbud. Såfremt efterspørgslen på MCADE stiger, så burde prisen også stige i takt med at udbuddet reduceres.

Vil Metacade (MCADE) blive lige så succesfuld som Avalanche (AVAX)? 

Hvis man tager den kæmpe vækst i betragtning, som Web3, GameFi og metaverse gaming forventes at opnå over de næste par år, så kunne Metacade nemt stikke af fra flokken, og blive internettets ultimative destination for gamere i fremtiden.

Taget i betragtning at Avalanche møder hård konkurrence fra Ethereum og andre copycats, så er det begrænset hvor meget potentiale der er for AVAX, hvis de ikke formår at skille sig fra flokken i det lange løb, hvilket er endnu mere usandsynligt, hvis man tager Ethereums popularitet og seneste Merge-opgradering i betragtning.

I modsætning hertil er Metacade én af de første af sin slags, og kunne nemt blive utroligt udbredt blandt brugerne, efterhånden som Web3 branchen fortsætter med at vokse i både størrelse og dybde. Lige nu, repræsenterer Metacade en fantastisk mulighed for at blive en tidlig investor i den fremtidige vækst af metaverse gaming området.

Du kan købe Avalance på eToro her.

Du kan deltage i Metacade presale her.